03 Şubat 2010, Çarşamba 12:15:32

THY'nin Sivas uçuşları iptal

THY'nin Sivas seferleri iptal edildi...
  • şehrin içine mi yapsaydı? bu insanlar hiç birşeyden mutlu olmuyor. havaalanının yeri bir kere çok güzel. 4.50 km pistimiz var. yeni iç ve dış hatlar terminalimiz yapılıyor. havaalanının yanında sağında, solunda tepe felan filan yok. daha ne istiyorsunuz. merkeze servis var. adam şehrin içinde nereye 4.50 km pist koyacak akıl var mantık var. hem havaalanı şehri de kısıtlamıyor. komiksiniz yaf
  • Dağın tepesinde gibi bir havaalanı. Geçen sene 17 ocakta asker dönüşünde gitmiştim. bele kadar kar vardı. Uçuş iptal olacak diye korkmuştum.

Türk Hava Yolları'nın bugün yapılması planlanan İstanbul-Sivas ve Sivas-İstanbul seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Sivas'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle THY'nin TK-758 ve TK-759 sefer sayılı Sivas uçuşları iptal edildi.

THY'nin Sivas uçuşları iptal

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
şehrin içine mi yapsaydı? bu insanlar hiç birşeyden mutlu olmuyor. havaalanının yeri bir kere çok güzel. 4.50 km pistimiz var. yeni iç ve dış hatlar terminalimiz yapılıyor. havaalanının yanında sağında, solunda tepe felan filan yok. daha ne istiyorsunuz. merkeze servis var. adam şehrin içinde nereye 4.50 km pist koyacak akıl var mantık var. hem havaalanı şehri de kısıtlamıyor. komiksiniz yaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dağın tepesinde gibi bir havaalanı. Geçen sene 17 ocakta asker dönüşünde gitmiştim. bele kadar kar vardı. Uçuş iptal olacak diye korkmuştum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000