03 Şubat 2009, Salı 07:59:37

THY'nin seferleri başladı

Türk Hava Yolları (THY)'nin Hindistan'ın Mumbai ve Yeni Delhi kentlerine günlük seferleri dün başladı. Başkent Yeni Delhi'deki törene THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı.
  • tabi ki sokaklarda gezen thy ucagi reklamini cok begenmistik,ancak krizden etkilenmedigini zannetmiyorum.sikiysa iscilerine prim versin ve ben münih ten izmir e ucarsam thy ortak ucus yapiyor sunexpress le.ve ben enayi miyim ki thy den bilet alayim nasilsa sun express ucacak pes yani temel kotil cok atiyor ama kazdigi kuyunun farkinda bile degil.isterdim thy ile ucmak ama artik LUFTHANSA ile cünki miles&more programi var ve kredikartimlada her 1 euroda 1 mil dolayisiyla temel kotil in kizarmis yüzünü görmek istemem ve ayip diyorum ona.sun express antalya-salzburg-antalya her hafta ucuyor thy bir ucus noktasi yapsa ya izmir-salzburg-izmir gibi ama yapamaz parasi yok.inanin cok güldürüyorlar beni.ayrica oray egin dogru söylemis.mansette...
  • Gülünecek haldesin
  • İleriki günlerde Sn Gn Müdürümüzün bu beyanlarını okuyup okuyup güleceğiz.
  • Sayın genel müdürün açıklamaları beni çok güldürüyor sağolsun. Teğet geçen kriz unsuru burada da kullanılmış, reklam filmi de cin gibiymiş, umarım bizi cin çarpmaz (gerçi çarptı, milyon dolar ödendi ama beklediğimiz kadar güzel değil - daha önceki reklamda şehrin sokaklarında gezinen A330 çok daha yaratıcıydı)

Yeni Delhi'deki Le Meridian Hotel'de düzenlenen programa Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçisi Levent Bilman da katıldı. Bilman yaptığı konuşmada, Hindistan'ın Türkiye için yeni bir pazar ülke olduğunu ve iki ülke ilişkilerinin geliştiğinin kanıtının seferlerin iki katına çıkması olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamada Kotil, dünyayı sarsan küresel ekonomik krizin THY'ye uğramadığını, THY'nin bu dönemi daha kaliteli ve özel hizmetler vererek aştığını ifade etti. Kotil, THY'nin çok kaliteli bir ekibe sahip olduğunu ve bu ekibin satıştan müşteriye hizmetin ulaştırmasına kadar çok büyük gayret sarf ettiğine değindi.

Kevin Costner'in oynadığı reklam filminin bugün BBC, CNN gibi büyük haber kanalları ile sinemaların reklam kuşaklarında yayına başladığını vurgulayan Temel Kotil, "cin gibi zekanın ürünü olan reklamın şimdiden büyük yankı getirdiğini" belirtti.

Mumbai ve Yeni Delhi'de seferleri haftada 7'den 14'e çıkararak günlük seferlere başladıklarını aktaran Kotil, Hindistan pazarının THY'ye ilgi göstereceğinden emin olduklarını anlattı. İstanbul'un dünyanın en kilit transit noktası olduğunu beyan eden Temel Kotil, THY'yi dünyanın en büyük hava yolu şirketi yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

THY Genel Müdürü, Hindistan'dan aldıkları 3 uçakla başlayan 'First Class' bilet satışlarının "çok iyi gittiğini" bildirdi. Bunun gibi özel hizmetlerle THY'nin farkını ortaya çıkardıklarını bildiren Kotil, THY'nin bu ekip ve azimle hiçbir krizden etkilenmeyeceğinin altını çizdi. Programın sonunda THY'nin Hindistan'daki biletlerini satan en iyi 10 şirkete plaket ve hediyeler verildi.

THY'nin seferleri başladı

Yorumlar

salzburg ~ 15 yıl önce
tabi ki sokaklarda gezen thy ucagi reklamini cok begenmistik,ancak krizden etkilenmedigini zannetmiyorum.sikiysa iscilerine prim versin ve ben münih ten izmir e ucarsam thy ortak ucus yapiyor sunexpress le.ve ben enayi miyim ki thy den bilet alayim nasilsa sun express ucacak pes yani temel kotil cok atiyor ama kazdigi kuyunun farkinda bile degil.isterdim thy ile ucmak ama artik LUFTHANSA ile cünki miles&more programi var ve kredikartimlada her 1 euroda 1 mil dolayisiyla temel kotil in kizarmis yüzünü görmek istemem ve ayip diyorum ona.sun express antalya-salzburg-antalya her hafta ucuyor thy bir ucus noktasi yapsa ya izmir-salzburg-izmir gibi ama yapamaz parasi yok.inanin cok güldürüyorlar beni.ayrica oray egin dogru söylemis.mansette...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silver ~ 15 yıl önce
Gülünecek haldesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gelecek ~ 15 yıl önce
İleriki günlerde Sn Gn Müdürümüzün bu beyanlarını okuyup okuyup güleceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 15 yıl önce
Sayın genel müdürün açıklamaları beni çok güldürüyor sağolsun. Teğet geçen kriz unsuru burada da kullanılmış, reklam filmi de cin gibiymiş, umarım bizi cin çarpmaz (gerçi çarptı, milyon dolar ödendi ama beklediğimiz kadar güzel değil - daha önceki reklamda şehrin sokaklarında gezinen A330 çok daha yaratıcıydı)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000