12 Mart 2009, Perşembe 08:57:35

THY'nin sandviçinde domuz eti var mıydı?

THY’nin Varşova-İstanbul seferini yapan uçağında dağıtılan sandviçlerde domuz eti olduğu iddiası yargıya gidiyor.
  • enteresan bile değil, çok eskide kaldı bunlar.
  • artık her yerde olmalı böyle şeyler. 21.yüzyılda halen islami usullere göre kesim mi olurmuş.. elbetteki yemeliyiz domuz etini.
  • bu kadar bağnaz olmayın, domuz eti olsa ne olacak yani, yiyin gitsin. gerçi ben ateistim ama müslümanlarında artık bu domuz ve içki paranoyasından kurtulması ve sekülerleşmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Bu kadarda olmaz Varsova havaalaninda ikram edilmis sende yeme arastirmani yap eger Domuzsa Tazminat alirsin Bilmiyorum bu haberi yapanlarin cebine Kac para Girmistir ayip be meseleyi arkadan takip et nasil hollanda kulesine sahip cikti sende ceza kes ama ifsa etmeden bak gazetelere bile konu oldu Düsman cok ayip ayip ....
  • BURADA AMAÇ PARA KOPATMAK T.H.Y.DAN..! İNSAN ŞÜPHELENDİĞİ ŞEYİ YER Mİ YA ! NE YANİ ; ADAMI ZORLADILAR MI BUNU YİYECEKSİN DİYE! OOOH, AFİYET OLSUN:) ONU DA BULAMAYAN VAR!
  • bende yolcunun yerinde olsaydım şikayet ederdim.müslüman olarak ltfn gereken neyse o şekilde saygı gösterilsin.nedir bu özenti????
  • YİYİNNN GARİİİİİİİİİ..........
  • SEN ŞİMDİ TÜRKİYEDE MÜSLÜMANLIĞI VARMI SANIYOSUN ONLAR HEP ROL BÜTÜN PİSLİKLERİ YAPARLAR SONRADA DİNİN ARKASINA KAÇIP DİNDARMIŞ GİBİ GÖRÜNENLER VAR MÜSLÜMANLIK ELHAM DÜLİLLAH DEMEYLE GÖSTERMELİK NAMAZ KILMAYLA ,ORUÇ TUTMAYLA OLUNMUYOR TEMİZ İMAN VE TEMİZ KALP TEMİZ AMEL BUNLARI EKSİK ETMEDİĞİMİZ HER SANİYE MÜSLÜMANSINIZ DEMEKTİR . AMA GÜNÜMÜZDE ADAM NAMAZDAN GELİYO BAŞLIYO KARI KIZA SALÇA OLMAYA ARKASINDAN KONUŞMAYA DEDİKODU YAPMAYA SESSİZ İNSANLARLA UĞRAŞMAYA AKLINIZA GELİCEK BÜTÜN PİSLİKLERİ UYGULUYO ALLAHIM BEN YİNE GÜNAH İŞLİYORUM NAMAZ KILSAM AFFEDERMİSİN DİYE GİDİYO NAMAZA GELİYO YİNE AYNI DEDİĞİM GİBİ İNSAN TEMİZ AMELLERİ İÇİNDE OLMALI ŞEREFSİZ OLMAMALI !!!
  • afıyet olsun kardesım nasıl beyendınmı artık her seferde ıstersın
  • Herşeyin bir ilki vardır..Afiyet olsun

11 Şubat’ta Varşova Havalimanı’ndan havalanmak üzere yolcularını alan THY uçağına catreing aracı çarptı. Bunun üzerine yolcular uçaktan çıkarılarak bir salona alındı. Yaklaşık 5 saat süren bekleme sırasında yolculara THY tarafından etli sandviç servisi yapıldı. Bazı yolcular domuz eti olduğunu düşünerek sandviçi yemek istemedi. Ali Kerem Çiftçi ise yarısın yediği sandviçi İstanbul’a getirdi. THY Genel Müdürlüğü’nü arayarak durumu soran Çiftçi’ye telefondaki görevli iddiaya göre, ‘bir kereden bir şey olmaz’ dedi. Bu yanıt üzerine sinirlenen Çiftçi, ‘domuz eti olduğunu sanıyorum, bu yüzden psikolojim bozuldu. Eğer tahlilde domuz eti çıkarsa dava açacağım’ dedi.

THY'nin sandviçinde domuz eti var mıydı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
enteresan bile değil, çok eskide kaldı bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artık her yerde olmalı böyle şeyler. 21.yüzyılda halen islami usullere göre kesim mi olurmuş.. elbetteki yemeliyiz domuz etini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadar bağnaz olmayın, domuz eti olsa ne olacak yani, yiyin gitsin. gerçi ben ateistim ama müslümanlarında artık bu domuz ve içki paranoyasından kurtulması ve sekülerleşmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kadarda olmaz Varsova havaalaninda ikram edilmis sende yeme arastirmani yap eger Domuzsa Tazminat alirsin Bilmiyorum bu haberi yapanlarin cebine Kac para Girmistir ayip be meseleyi arkadan takip et nasil hollanda kulesine sahip cikti sende ceza kes ama ifsa etmeden bak gazetelere bile konu oldu Düsman cok ayip ayip ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BURADA AMAÇ PARA KOPATMAK T.H.Y.DAN..! İNSAN ŞÜPHELENDİĞİ ŞEYİ YER Mİ YA ! NE YANİ ; ADAMI ZORLADILAR MI BUNU YİYECEKSİN DİYE! OOOH, AFİYET OLSUN:) ONU DA BULAMAYAN VAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bende yolcunun yerinde olsaydım şikayet ederdim.müslüman olarak ltfn gereken neyse o şekilde saygı gösterilsin.nedir bu özenti????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YİYİNNN GARİİİİİİİİİ..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEN ŞİMDİ TÜRKİYEDE MÜSLÜMANLIĞI VARMI SANIYOSUN ONLAR HEP ROL BÜTÜN PİSLİKLERİ YAPARLAR SONRADA DİNİN ARKASINA KAÇIP DİNDARMIŞ GİBİ GÖRÜNENLER VAR MÜSLÜMANLIK ELHAM DÜLİLLAH DEMEYLE GÖSTERMELİK NAMAZ KILMAYLA ,ORUÇ TUTMAYLA OLUNMUYOR TEMİZ İMAN VE TEMİZ KALP TEMİZ AMEL BUNLARI EKSİK ETMEDİĞİMİZ HER SANİYE MÜSLÜMANSINIZ DEMEKTİR . AMA GÜNÜMÜZDE ADAM NAMAZDAN GELİYO BAŞLIYO KARI KIZA SALÇA OLMAYA ARKASINDAN KONUŞMAYA DEDİKODU YAPMAYA SESSİZ İNSANLARLA UĞRAŞMAYA AKLINIZA GELİCEK BÜTÜN PİSLİKLERİ UYGULUYO ALLAHIM BEN YİNE GÜNAH İŞLİYORUM NAMAZ KILSAM AFFEDERMİSİN DİYE GİDİYO NAMAZA GELİYO YİNE AYNI DEDİĞİM GİBİ İNSAN TEMİZ AMELLERİ İÇİNDE OLMALI ŞEREFSİZ OLMAMALI !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
afıyet olsun kardesım nasıl beyendınmı artık her seferde ıstersın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herşeyin bir ilki vardır..Afiyet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000