25 Temmuz 2020, Cumartesi 21:26:28

THY’nin rol model kabin amiri göklere veda etti

Türk Hava Yolları’mın (THY) geniş gövde uçaklarında sorumlu kabin amiri olarak görev yapan eğitmen Özden Uygun göklere veda ediyor.
  • Hanımefendi THY Ye 27 yıl hizmet etmiş ve görevi devretmeye hazırlanıyor..Ancak yeni nesil kabin memuru yani hostesler hanımefendiye laf atacak kadar basit aciz ve bir o kadar kalitesiz ...sen ilkokulda iken hanımefendi uçuyordu ...Burda ablalarına saygaızlık yapan defolsun gitsin
  • Pardon da neye rol model olmus acaba Guldurdun beni airport Birde eskiler in hikayesi hep ayni Bizim donem cok kaliteli Kalite olcermi var Bizde girelim Bana gore de en kaliteli benim Heryerim estetik Benden daha kalitelisi yok Neyin kafasini yasiyorsunuz Allah askina Felaketi yasiyoruz Habere gel
  • Kıskanabilirsiniz ama lütfen içinizden kıskanınız
  • Gerçekten yorumları okuyorum Yıllarını vermiş bir eğitmen hostes için yazılan yazılar ne ayıp. Saygı gösterin biraz! Kime göre neye göre rol model diyen Canım ekip arkadaşım yıl gelir senin de emekliliğini görebiliriz inşallah bu şirketten. Aynı üniformayı giydiğin bi kişi için böyle yazı yazmak hiç hoş değil. Hiç değilse katılan değerlere, emeğe saygı göster!
  • Rol model kabin amiri nedir ya? Yeni bir gorev tanimi mi? Ay cok guldum
  • THY tarihinin tartışmasız en kaliteli dönemidir 67. ÖYS/YDS ayarında sınavların sonrasında ve çok zorlu sözlü mülakatları geçerek girmiştik şirkete 1993 yılında. Birkaç tip hariç herkes çok kaliteli ve kültürlüydü. Bir daha 67 gibi bir dönem gelmedi şirkete. Pek geleceğe de benzemiyor.
  • Darisi basimiza
  • Emekliliği hayırlı olsun. Seviyeli, saygılı insan.
  • Emekliliği hayırlı uğurlu olsun.
  • Rol modeller bir sürü personel var ayeimcilik neden? Emekli olmuş bukadar çiçek ne kadar israf.

Türk Hava Yolları’mın (THY) geniş gövde uçaklarında sorumlu kabin amiri olarak görev yapan eğitmen Özden Uygun göklere veda ediyor.

1993 yılunda 67. Dönem kabin memuruı olarak THY’de göreve başlayan Uygun, 1997 yılında kabin amirliğine atandı. Özden Uygun 2007 yılında ise THY Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda eğitmen kontrol kabin amiri olarak uçmaya devam etti.

Uygun THY’de 15 bine yakın kabin memurunun eğitiminde rol model oldu.

THY’nin rol model kabin amiri göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

Uçandavar ~ 4 yıl önce
Hanımefendi THY Ye 27 yıl hizmet etmiş ve görevi devretmeye hazırlanıyor..Ancak yeni nesil kabin memuru yani hostesler hanımefendiye laf atacak kadar basit aciz ve bir o kadar kalitesiz ...sen ilkokulda iken hanımefendi uçuyordu ...Burda ablalarına saygaızlık yapan defolsun gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pardon ~ 4 yıl önce
Pardon da neye rol model olmus acaba Guldurdun beni airport Birde eskiler in hikayesi hep ayni Bizim donem cok kaliteli Kalite olcermi var Bizde girelim Bana gore de en kaliteli benim Heryerim estetik Benden daha kalitelisi yok Neyin kafasini yasiyorsunuz Allah askina Felaketi yasiyoruz Habere gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçandavar ~ 4 yıl önce
Senin neye model olduğunu hissetim canım onu öyle yapmıyoruz :)
Ne alaka ~ 3 yıl önce
Şu neden olamadınız rol model merak ettim
Km ~ 4 yıl önce
Kıskanabilirsiniz ama lütfen içinizden kıskanınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 4 yıl önce
Gerçekten yorumları okuyorum Yıllarını vermiş bir eğitmen hostes için yazılan yazılar ne ayıp. Saygı gösterin biraz! Kime göre neye göre rol model diyen Canım ekip arkadaşım yıl gelir senin de emekliliğini görebiliriz inşallah bu şirketten. Aynı üniformayı giydiğin bi kişi için böyle yazı yazmak hiç hoş değil. Hiç değilse katılan değerlere, emeğe saygı göster!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bisi sorcam ~ 4 yıl önce
Rol model kabin amiri nedir ya? Yeni bir gorev tanimi mi? Ay cok guldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
67. Dönem ~ 4 yıl önce
THY tarihinin tartışmasız en kaliteli dönemidir 67. ÖYS/YDS ayarında sınavların sonrasında ve çok zorlu sözlü mülakatları geçerek girmiştik şirkete 1993 yılında. Birkaç tip hariç herkes çok kaliteli ve kültürlüydü. Bir daha 67 gibi bir dönem gelmedi şirkete. Pek geleceğe de benzemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 4 yıl önce
1999-2000 Gs kadrosu gibiydi kardeş çok haklısın
bu sınavlar? ~ 4 yıl önce
Astronot sınavları mıydı ? Sınav geçmek kişinin kültürlü ve kendini geliştirmiş olduğunun bir göstergesi değildir. Yorumunuza saygı duyarım fakat "En iyi dönem 67.dönem " demeniz bile egonun en büyük göstergesidir.
DARISI BASIMIZA ~ 4 yıl önce
Darisi basimiza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun ~ 4 yıl önce
Emekliliği hayırlı olsun. Seviyeli, saygılı insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli K/A ~ 4 yıl önce
Emekliliği hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun da..! ~ 4 yıl önce
Rol modeller bir sürü personel var ayeimcilik neden? Emekli olmuş bukadar çiçek ne kadar israf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000