08 Şubat 2016, Pazartesi 10:10:59

THY'nin reklamları ses getirdi

Amerikan futbolunun zirve maçı Super Bowl'da reklamlarıyla adeta mücadeleye damga vuran Türk Hava Yolları, izleyenleri de mest etti.
  • Noldu thy sizden 20 kilo fazlanizin ücretini aldı diye mi bu kin bu nefret? Bir kerecik olsun gururlanin be. Zaten iyi yorumlar yapanlar hep yabanci. Adamlar durup dururken gelip thy cok iyi diyor ki onlar da sizle ayni rotar kabuslarını yaşayıp ayni ucaga biniyor. Hizmetten memnunlar ama bizim insanımız öyle mi? Ugrasmasi en zor toplumuz biz. Biz ne ara bu kadar ülkemize ve ülkemizin degerlerine düşman olduk?
  • Kim ne derse desin 1 saatlik yolculukta bile her şey on numara bu gün İstanbul dan Kastamonu ya yapmış olduğumuz yolculuk ta mükemmel hizmet ve yaklaşımları ile kabin görevlileri gerçekten takdire şayan.
  • Kar dengesi hesaplanmadan, yaptığınız 5 dk reklamdan ne bekliyorsunuz???? Kaldıki senin Amerika dan gelen yolcu sayına bakman gerek. Kaç tane seferin var ki yüzde kaç doluluk bekliyorsun. Borsaya bakın. Çakıldı yine bugün!!!! Al sat kağıdı oldu Can'ım şirket. Ayıptır günahtır. Gidin personele dağıtın ikramiye olarak, gidin okul açın, Aydın'da ki uçuş okulunu dünya standartlarının üstüne çıkartın. Reklamını böyle yapın. Her 6 senede bir ölümlü kazanız var. Eğitime ağırlık verin . Küstah olmayın. Daha ne diyim ?
  • Turkish Airlines bununla yetinmemeli, kabin ici eglence sistemi zayif, acil Netflix ile ortak calisma yapilmalidir, devaminda internet ucreti ucuzlandirilmali ve daha hizli olmalidir. 3) radyo ve tv kanallari keza yeterli degildir, Amerikali nin kalbine giden yol bunlardir
  • Tgs ci ise alim ne zaman diye sordumu ? Issiz fo geldimi ? Type parasi cikmiyor. Simdi yurek burkulur.
  • ..."bundan sonra TK ile ucacaksiniz artik !!!....ucun lennn ucun
  • "Leylacım gel bugun ki görevin internette 15 milyon kullanıcısı olan twiterda thy ile ilgili güzel yorum yapmış insanları arayıp yorumlarını bulman " "PEKİ BU İNSANLAR ÖNEMLİ KİŞİLER Mİ OLSUN" ? "YO SIRADAN amerikan halkı tezgahtar bahçıvan oto satıcısı filan..işte biliyorsun amerikalıların hakkımızdaki düşünceleri bizim iççin çok hayati çok öenmli " yarın türkün türke propagandasını yapıcaz.
  • İster ikramda birinci ol,ister en çok yere uçmakla,itibarın allah korusun bir kazaya bakar. İtibarın yerlebir olur.Safety first.Güvenlikte birinci olmaya çalış boşver ikramı,superbowlu.
  • Kac kisi izliyor super bowl'u turkiyede allah askina ? Keske suriyelilere verselerdi o reklama harcayacaklari parayi. Hic olmazsa sevap islerlerdi
  • Dunyada,bizden baska, yaptigi reklamlarla gurur duyan bir sirket ve millet var midir acaba?

Amerikan futbolunun zirve maçı Super Bowl'da reklamlarıyla adeta mücadeleye damga vuran Türk Hava Yolları, izleyenleri de mest etti.

Reklamları büyük alkış alan THY, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İşte THY'nin reklamlarını izleyen yabancıların yorumları:



(Sosya medya yorumları Onedio'dan alınmıştır)

THY'nin reklamları ses getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Thy ~ 8 yıl önce
Noldu thy sizden 20 kilo fazlanizin ücretini aldı diye mi bu kin bu nefret? Bir kerecik olsun gururlanin be. Zaten iyi yorumlar yapanlar hep yabanci. Adamlar durup dururken gelip thy cok iyi diyor ki onlar da sizle ayni rotar kabuslarını yaşayıp ayni ucaga biniyor. Hizmetten memnunlar ama bizim insanımız öyle mi? Ugrasmasi en zor toplumuz biz. Biz ne ara bu kadar ülkemize ve ülkemizin degerlerine düşman olduk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*****Thy ~ 8 yıl önce
Kim ne derse desin 1 saatlik yolculukta bile her şey on numara bu gün İstanbul dan Kastamonu ya yapmış olduğumuz yolculuk ta mükemmel hizmet ve yaklaşımları ile kabin görevlileri gerçekten takdire şayan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERDAR B. ~ 8 yıl önce
Kar dengesi hesaplanmadan, yaptığınız 5 dk reklamdan ne bekliyorsunuz???? Kaldıki senin Amerika dan gelen yolcu sayına bakman gerek. Kaç tane seferin var ki yüzde kaç doluluk bekliyorsun. Borsaya bakın. Çakıldı yine bugün!!!! Al sat kağıdı oldu Can'ım şirket. Ayıptır günahtır. Gidin personele dağıtın ikramiye olarak, gidin okul açın, Aydın'da ki uçuş okulunu dünya standartlarının üstüne çıkartın. Reklamını böyle yapın. Her 6 senede bir ölümlü kazanız var. Eğitime ağırlık verin . Küstah olmayın. Daha ne diyim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 8 yıl önce
Turkish Airlines bununla yetinmemeli, kabin ici eglence sistemi zayif, acil Netflix ile ortak calisma yapilmalidir, devaminda internet ucreti ucuzlandirilmali ve daha hizli olmalidir. 3) radyo ve tv kanallari keza yeterli degildir, Amerikali nin kalbine giden yol bunlardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Issiz f/o ~ 8 yıl önce
Tgs ci ise alim ne zaman diye sordumu ? Issiz fo geldimi ? Type parasi cikmiyor. Simdi yurek burkulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KADIR ABI ~ 8 yıl önce
..."bundan sonra TK ile ucacaksiniz artik !!!....ucun lennn ucun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
"Leylacım gel bugun ki görevin internette 15 milyon kullanıcısı olan twiterda thy ile ilgili güzel yorum yapmış insanları arayıp yorumlarını bulman " "PEKİ BU İNSANLAR ÖNEMLİ KİŞİLER Mİ OLSUN" ? "YO SIRADAN amerikan halkı tezgahtar bahçıvan oto satıcısı filan..işte biliyorsun amerikalıların hakkımızdaki düşünceleri bizim iççin çok hayati çok öenmli " yarın türkün türke propagandasını yapıcaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ted ~ 8 yıl önce
İster ikramda birinci ol,ister en çok yere uçmakla,itibarın allah korusun bir kazaya bakar. İtibarın yerlebir olur.Safety first.Güvenlikte birinci olmaya çalış boşver ikramı,superbowlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Kac kisi izliyor super bowl'u turkiyede allah askina ? Keske suriyelilere verselerdi o reklama harcayacaklari parayi. Hic olmazsa sevap islerlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super bowl ~ 8 yıl önce
Reklar Türk yolcular için değil zaten
rezalet'e ~ 8 yıl önce
sizinle aynı oksijeni soluduğuna pişman ediyorsunuz insanları
rezalet2 ~ 8 yıl önce
bi uçak parası vermişlerdir kesin bu reklama. yazık.
Guldurdun bizi ~ 8 yıl önce
Arkadas ilk once Super bowl un me oldugunu ogren ve oraya reklam vermenin ne kadar buyuk bir basari oldugunu. 400 milyonun uzerinde insanin izledigi bir musabakadan bahsediyoruz. Curling sampiyonasi degil.
? ~ 8 yıl önce
Dunyada,bizden baska, yaptigi reklamlarla gurur duyan bir sirket ve millet var midir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000