15 Temmuz 2013, Pazartesi 09:43:48

THY’NİN O UÇAĞI YENİDEN GÖKYÜZÜNDE

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de civa sıkıntısı sebebiyle seferden çekilen THY uçağı, 23 günlük bakım sonrası dün ilk kez sefere verildi.
  • maruz kalinmistir muhakkak.
  • Topçu Hava Yolları
  • Civa'ya maruz kalan yolcu veya teknik ve yer görevlisi oldu mu acaba ? İleride çıkabilecek ince hastalıkların sorumlusu kim olacak ? Bunlar öyle kolay işler değil .Kamuoyuna karantina raporu yayınlanması şart . Uçak 23 gün yerde kalmış hiç ama hiç önemli değil. İnsanlar hastalıkla mücadele edeceğine jilet olsun daha iyi. İnsan sağlından daha önemli bir unsur yoktur.
  • JHR dan haber var mi?
  • Dun bu ucaga yol verdik :)
  • Habom tesislerinde özel olarak bakımı yapılan JYA da emek harcayan, değerli arkadaşlarımın emeğine sağlık.

Kiev-İstanbul seferini yapmaya hazırlanırken kargo bölümünde yaşanan civa sızıntısı THY’ye pahalıya mal oldu. 20 Haziran günü TC-JYA kuyruk tescilli Boeing 737-900ER tipi uçakta yaşanan civa sızıntısı sonrası seferden çekilen ve boş olarak 21 Haziran günü İstanbul’a uçan uçak, 27 Haziran günü getirildiği  Sabiha Gökçen Havalimanı’nda detaylı bakım programına alındı. Özel ekipler tarafından titizlikle bakımları gerçekleştirilen ve en ince ayrıntısına kadar kontrolden geçirilen uçak, tam 23 gün seferden uzak kaldı. 

Dün sabah bakımları tamamlanan THY uçağı dün boş olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Atatürk Havalimanı’na uçtu ve aynı gün ilk olarak TK2320 sefer sayılı İstanbul-İzmir uçuşu ile gökyüzüne yeniden döndü.

Kiev-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan uçaktaki civa sızıntısını ilk olarak AirportHaber işte bu haberle duyurmuştu:

THY’NİN O UÇAĞI YENİDEN GÖKYÜZÜNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

jayjay ~ 11 yıl önce
maruz kalinmistir muhakkak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Civa soluyan.. ~ 11 yıl önce
Civa'ya maruz kalan yolcu veya teknik ve yer görevlisi oldu mu acaba ? İleride çıkabilecek ince hastalıkların sorumlusu kim olacak ? Bunlar öyle kolay işler değil .Kamuoyuna karantina raporu yayınlanması şart . Uçak 23 gün yerde kalmış hiç ama hiç önemli değil. İnsanlar hastalıkla mücadele edeceğine jilet olsun daha iyi. İnsan sağlından daha önemli bir unsur yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JHR ~ 11 yıl önce
JHR dan haber var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yol verme ~ 11 yıl önce
Dun bu ucaga yol verdik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral ~ 11 yıl önce
Habom tesislerinde özel olarak bakımı yapılan JYA da emek harcayan, değerli arkadaşlarımın emeğine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000