12 Nisan 2017, Çarşamba 15:30:35

THY'nin o uçağı parçalanıyor

Türk Hava Yolları'nın 2 yıl önce Milano-İstanbul seferini yaparken alev alan uçağı, Atatürk Havalimanı'nda parçalanmaya başladı.
  • Markanın itibarı mı kalmış:)) onun için Türk pilotlar dahil kaçan kaçana....keşke ülkemiz konusunda da bu kadar duyarlı olsanız...ülkemizin itibarı yerlerde sen tutmuş uçaklarının çoğu yerde yatan,işlerin çoğu ahbap-çavuş ilişkisi içinde yürütülen Thy'den bahsediyosun...sevsinler.....
  • Yaz google a "jpe ve alphan morkan" ne olmuş öğren, hatırla... bazı haberler kahraman diyor:))
  • yazık olmuş güzelim uçağa. Acaba ilk inişte sert vuran kaptanmıymış yoksa fo mu?
  • Uçaklar önemli bir hasar aldımı mecburen uçmasına izin verilmez ne olur önemli elekronik parćaları motorlar mekanik parçalar alınır metal kısımlar parçalanarak hurdaya gider bazen büyük uçakları cafe restoran gibi deģerlendiriler . Thy nin bir tane 340 restoran yapılmak için Kayseri li bir iş adamı almıştı
  • Hay Katmandu kadar taş düşsün kafanıza!!!!!o uçağın parası alınıvermiş kaptanların şirketle ilişkileri kesilmiş yani thy'nin bi kaybı yok cühelâlar..ama ülkenin pert olmasının karşısında onu tazmin etcek sigorta şirketi yok onu napcez???
  • Komple yaksınlar o uğursuz uçağı. Ne canlar yakacaktı o teneke yığını...
  • İnişte motoru yere çarpan uçak mı ? Pilotu ne yapıyor şu an acaba ?
  • Alev almamış, kahraman pilotlarımız HARD LANDING yaptıktan sonra tekrar kalkmış. Alev içerisinde olan uçakla acil iniş yapıp, pisten çıkmış.
  • O sakin çekingen ürkek duruşunun arkasında koca bir yürek varmış meğer. Sakinliğiyle tüm yolcunun tahliyesi ve acil durum yönetimiyle iyi iş başardın. Özge amir takdirin ötesini hakediyorsun, Allahım seni korusun!
  • Yerli pilotlarimiz varken dusmani disarda aramayin!

Türk Hava Yolları'nın 2 yıl önce Milano-İstanbul seferini yaparken alev alan uçağı, Atatürk Havalimanı'nda parçalanmaya başladı.

TC-JPE kuyruk tescilli Airbus A320 tipi yolcu uçağı, filodan çıkarılmasının ardından Atatürk Havalimanı'nda parçalanıyor.

HAVADA ALEV ALMIŞTI

Milano-İstanbul seferini yapan TC-JPE kuyruk tescilli Airbus A320 tipi Türk Hava Yolları uçağının Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında motoru alev almış ve büyük bir panik yaşanmıştı. Acil iniş yapan uçakta kimse yaralanmamış ve korkulan bir durum da yaşanmamıştı.

Söz konusu olay sonrası THY, uçağı filodan çıkarmıştı.

©AirportHaber





THY'nin o uçağı parçalanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Moby'e ~ 7 yıl önce
Markanın itibarı mı kalmış:)) onun için Türk pilotlar dahil kaçan kaçana....keşke ülkemiz konusunda da bu kadar duyarlı olsanız...ülkemizin itibarı yerlerde sen tutmuş uçaklarının çoğu yerde yatan,işlerin çoğu ahbap-çavuş ilişkisi içinde yürütülen Thy'den bahsediyosun...sevsinler.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Google ~ 7 yıl önce
Yaz google a "jpe ve alphan morkan" ne olmuş öğren, hatırla... bazı haberler kahraman diyor:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR HAYIR ~ 7 yıl önce
yazık olmuş güzelim uçağa. Acaba ilk inişte sert vuran kaptanmıymış yoksa fo mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Himmms ~ 7 yıl önce
Kabin amiri dayanamamış vurmuş. 1 numara adamdır aslında.
...... ~ 7 yıl önce
Uçaklar önemli bir hasar aldımı mecburen uçmasına izin verilmez ne olur önemli elekronik parćaları motorlar mekanik parçalar alınır metal kısımlar parçalanarak hurdaya gider bazen büyük uçakları cafe restoran gibi deģerlendiriler . Thy nin bir tane 340 restoran yapılmak için Kayseri li bir iş adamı almıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillere ~ 7 yıl önce
Hay Katmandu kadar taş düşsün kafanıza!!!!!o uçağın parası alınıvermiş kaptanların şirketle ilişkileri kesilmiş yani thy'nin bi kaybı yok cühelâlar..ama ülkenin pert olmasının karşısında onu tazmin etcek sigorta şirketi yok onu napcez???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moby ~ 7 yıl önce
Sayin aydin kisi? Parasi alindi, TK 'nin zarari yok diyorsun da sigorta sirketlerinin TK'ya iliskin risk degerlendirmeleri ve bunun primlere yansimasi nicedir?Marka itibarindan bahsetmiyorum bile...
Kevser ~ 7 yıl önce
Komple yaksınlar o uğursuz uçağı. Ne canlar yakacaktı o teneke yığını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 7 yıl önce
İnişte motoru yere çarpan uçak mı ? Pilotu ne yapıyor şu an acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman pilotunuz ~ 7 yıl önce
Alev almamış, kahraman pilotlarımız HARD LANDING yaptıktan sonra tekrar kalkmış. Alev içerisinde olan uçakla acil iniş yapıp, pisten çıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furuko ~ 2 ay önce
Uçak iniş sırasında vartex e kapılıyor. Ve sert şekilde kontrolsüzce piste vuruyor, iniş takım ve kanat zarar görüyor. Ani kararla tekrar uçak kalkışa geçiyor. Aslında pilotlar yüzde yüz suçlu değil. Biraz da kulenin trafik hatası. Vartex dediğin öndeki büyük uçakların inişiyle yayılan hava dalgası arkadan gelen küçük uçaklara ki bu uçak küçük türbülans gibi titremesi de denebilir. En nihayetinde iniş sırasında bu yaşanmış. Yani burda benim yorumum suç paylaşılmalı. Pilotlara kitlemişler malesef. Cağnım ülkem
Sevgili Özge hanım'a ~ 7 yıl önce
O sakin çekingen ürkek duruşunun arkasında koca bir yürek varmış meğer. Sakinliğiyle tüm yolcunun tahliyesi ve acil durum yönetimiyle iyi iş başardın. Özge amir takdirin ötesini hakediyorsun, Allahım seni korusun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklamasyon ~ 7 yıl önce
is that you Mrs. Özge
773 ~ 7 yıl önce
Yerli pilotlarimiz varken dusmani disarda aramayin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000