07 Şubat 2017, Salı 16:30:22

THY'nin o uçağı müze olacak

Ortalama 250- 300 arasında yolcu taşıma kapasitesine sahip uçakları satın alan bir Türk firması ise dünyanın değişik bölgelerinde dönüşüm hizmeti veriyor.
  • Yatan uçakları da açık hava müzesi yapsınlar, yolcu yok bari müze ücretiyle kurtarırlar belki. Hem yakıt masrafı da yok :=)
  • Ya arkadaşlar boşverin bu boş kafalıları....Atam'a demedikleri kalmadı bu ülkede, kaptana lâf etmişler çok mu??hele şu "Leveeeeeeent"diye böğürene bi tarafımla güldüm
  • Hatırladım o olayı gerçekten takdir edilesi Plt ların askeriyeden olduğunu başarılarından anlamalıydk can kaybı olmamış.Maddi hasar önemli değil zaten herşeyi satıyorlar.. hoş genç sivilden gelen plt kardeşlerimize de haksızlık etmemek lazım bu kutsal meslekde hepsine başarılar..
  • Aman,Onur'da seni bekliyodu uçurmak için :)))sen Metro Turizm'e devam hahaaa....
  • Öfffff çok sıkıcı çoktan jilet oldu uçak., bu arada çıkartılmaya devam pilotlar hazır olun sıra geliyor..
  • Asaf Bora diye bir zat-ı muhterem vardı değil mi????bu olay her nedense bu ismi aklıma getiriyo....
  • Bu kaptanı tarih yazdı öylemiiiiiiiiiiii:))))ya senin şu meşhur tarih uçağın kuyruğunu sürttükten sonra ceza alması gerekirken 777 f/O yapılan bayan pilotu niye yazmıyo merak ettim..babası THY de kaptan olduğu için olabilir mi???? Ya da yine senin meşhur tarihin yıllar önce arabayla garibanın birini ezip öldüren kaptan pilotu niye yazmıyo???ya da senin meşhur tarihin yıllar önce mağazada hırsızlık yaparken yakalanan kaptan pilotu niye yazmıyo????ya da senin meşhur tarihin rakının dibine vururken uçuşa giderken gümüş yüzüğünü takıp ekip plânlamaya girerken "selâmünaleyküm"diyen kaptan pilotu niye yazmıyo???daha sayayım mı koçum....onun için kır dizini otur oturduğun yerde...bu kaptan adam mı öldürmüş,hırsızlık mı yapmış..her kaptanın başına gelebilecek talihsiz bir olay yaşamış..bu arada oraya 2 defa uçan f/O yu unutma kardeeeeeş...tarih profesörü kardeş:))))))
  • Yavrum merak etme bahsi geçen kaptan THY 'de uçmuyo...lisansını niye yırtsın,pilot olmadığın belli..işini de çok iyi bilir kardeş sen rahat ol,ama sen bu işte dönen dolapları bi kurcala bakalım altından neler çıkacak...o kaptanı çok iyi tanırım bi çok kez birlikte uçtuk,işini de aslanlar gibi yapardı,hiç bir görevden kaçmazdı...geçmişinde en ufak bir lekesi olmayan kaptanımızdı...ama senin gibi boş kafalılar böyle çamur at izi kalsın ruhuyla yaşayan tipler olduğunuz için bunu anlamazsınız...
  • simdiye kadar en guzel gordugum muze, birde gitmek lazim
  • bence kofteci de açın bak thy zarardan kara geçer ,nepallilere törkişh köfteyi sevdiririm ben

Ortalama 250- 300 arasında yolcu taşıma kapasitesine sahip uçakları satın alan bir Türk firması ise dünyanın değişik bölgelerinde dönüşüm hizmeti veriyor.

Firmanın üzerinde çalıştığı son uçak ise 2015'te Nepal'de pistten çıkan THY uçağı. Türk ekip uçağın müzeye dönüştürülmesi için Nepal'e gitti. Firmanın sahibi Mehmet Emin Ertemel, "İki senedir uçak dönüştürme işi yapıyoruz. Otel yapmak isteyen de denizin altında kullanmak isteyen de var. Kesim ve montaj ortalama 4-4.5 ay sürüyor. Montaj yapıldıktan sonra tasarıma göre hazırlanması başlıyor. Kuşadası'nda denizin altına bir tane batırdık. 2015'te Nepal'de pistten çıkan THY uçağını bir Nepalli müze yapmak istedi. Biz de satın alarak Türkiye'den ekiplerimizi gönderdik. Şu anda çalışmaları devam ediyor" dedi. (Sabah)

THY'nin o uçağı müze olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

ACIyorum ~ 7 yıl önce
Yatan uçakları da açık hava müzesi yapsınlar, yolcu yok bari müze ücretiyle kurtarırlar belki. Hem yakıt masrafı da yok :=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallaaaa... ~ 7 yıl önce
Ya arkadaşlar boşverin bu boş kafalıları....Atam'a demedikleri kalmadı bu ülkede, kaptana lâf etmişler çok mu??hele şu "Leveeeeeeent"diye böğürene bi tarafımla güldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeyma ~ 7 yıl önce
Hatırladım o olayı gerçekten takdir edilesi Plt ların askeriyeden olduğunu başarılarından anlamalıydk can kaybı olmamış.Maddi hasar önemli değil zaten herşeyi satıyorlar.. hoş genç sivilden gelen plt kardeşlerimize de haksızlık etmemek lazım bu kutsal meslekde hepsine başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuzlayayım da kokma ~ 7 yıl önce
Aman,Onur'da seni bekliyodu uçurmak için :)))sen Metro Turizm'e devam hahaaa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Srp ~ 7 yıl önce
Öfffff çok sıkıcı çoktan jilet oldu uçak., bu arada çıkartılmaya devam pilotlar hazır olun sıra geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutmayın... ~ 7 yıl önce
Asaf Bora diye bir zat-ı muhterem vardı değil mi????bu olay her nedense bu ismi aklıma getiriyo....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoop bi dakka... ~ 7 yıl önce
Bu kaptanı tarih yazdı öylemiiiiiiiiiiii:))))ya senin şu meşhur tarih uçağın kuyruğunu sürttükten sonra ceza alması gerekirken 777 f/O yapılan bayan pilotu niye yazmıyo merak ettim..babası THY de kaptan olduğu için olabilir mi???? Ya da yine senin meşhur tarihin yıllar önce arabayla garibanın birini ezip öldüren kaptan pilotu niye yazmıyo???ya da senin meşhur tarihin yıllar önce mağazada hırsızlık yaparken yakalanan kaptan pilotu niye yazmıyo????ya da senin meşhur tarihin rakının dibine vururken uçuşa giderken gümüş yüzüğünü takıp ekip plânlamaya girerken "selâmünaleyküm"diyen kaptan pilotu niye yazmıyo???daha sayayım mı koçum....onun için kır dizini otur oturduğun yerde...bu kaptan adam mı öldürmüş,hırsızlık mı yapmış..her kaptanın başına gelebilecek talihsiz bir olay yaşamış..bu arada oraya 2 defa uçan f/O yu unutma kardeeeeeş...tarih profesörü kardeş:))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun... ~ 7 yıl önce
Yavrum merak etme bahsi geçen kaptan THY 'de uçmuyo...lisansını niye yırtsın,pilot olmadığın belli..işini de çok iyi bilir kardeş sen rahat ol,ama sen bu işte dönen dolapları bi kurcala bakalım altından neler çıkacak...o kaptanı çok iyi tanırım bi çok kez birlikte uçtuk,işini de aslanlar gibi yapardı,hiç bir görevden kaçmazdı...geçmişinde en ufak bir lekesi olmayan kaptanımızdı...ama senin gibi boş kafalılar böyle çamur at izi kalsın ruhuyla yaşayan tipler olduğunuz için bunu anlamazsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
waw ~ 7 yıl önce
simdiye kadar en guzel gordugum muze, birde gitmek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köfteci ~ 7 yıl önce
bence kofteci de açın bak thy zarardan kara geçer ,nepallilere törkişh köfteyi sevdiririm ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000