10 Mart 2019, Pazar 09:52:07

THY'nin New York uçağı türbülansa girdi; 29 kişi yaralandı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-New York seferini yapan uçağı türbülansa girdi 29 kişi yaralandı.
  • Be zalim ALLAHIN IZNI. Olmadan sen o ucagi ucuramasi. Kur ani azimu sanda suyle emir ediyor cinlere ve insanlara siz ne yaparsaniz yapin ne dunyayi. Katedebilirsiniz nede goklere cikabilirsiniz ancak bir vasitaile Yaparsiniz. Bu bir. Celecelalu. Benim emrim olmadan hic bir cisin vesaire. Havada duramaz. Ogren, bir daha boyle Bir sey buymiyayim
  • Onu bunu bilmem de bu kayitlari yapanlar da az degil! Yarali insanlari neden kaydedersin be adam? Zevk mi aliyorlar kan falan gorunce? Yardim edebiliyorsan edersin, edemiyorsan ortalikta cekim yapilir mi? Bari bir de selfi cekeydin. Yurtdisinda medeni ulkelerde boyle cekimler yapmanin kanuni yukumlulukleri var. Kazada olmus insanlari cektigi icin hapse girenler var. Biliyor musunuz acaba?
  • Önce elite card ve BC yolculara müdahale edilsin böyle durumlarda. Adam zaten fakir. Az beklesin bisey olmaz.
  • Sorumlusu yaklasmada o ucagi turbulansa goz gore gore sokan yabanci kaptandir.
  • Tüm bunlardan önce bir Türk dili eğitimi mi alsan? Beğensin yazmak istemişsin sanırım. ahahahha
  • Acaba kokpitteki çantalar, meyve tabakları, bluetooth speakerlar ne oldu ? Onlar da türbülansa girdi mi ...
  • bende hostes sevgilimden ayrılmıştım, üzülüyodum gelirim azaldı diye
  • Kırıklar ödem yaratır. Ödemin diğer adı iç kanamadır, kanama azaltılırsa daha çabuk tedavi olur. Gayen normal bir uygulamadır, oluk oluk kan akmasına gerek yok. Bari google halanıza sorup yazsaydınız. Canı yanmış, bacağı kırılmış kızın yazık günah.
  • Hostes hanım kızımızın bacağı kırılmış, doktor tanı koymuş. Ağlıyor diyorsunuz, yuh sizin insan sevginize... İnsanlığınızı unutmayın eleştirirken
  • Şu şirketten kazasız belasız emekli oldum bakıyorum da halen aynı şeyler konuşuluyor, yorgun uçuş ekipleri son dakika yapılan servisler. Yazık ya kardeşim arpa boyu kadar yol alamadınız, halen kafalarınız basmadı uçuş emniyetinin önemine!! Bunu yapanlarda ne yazıkki bir zamanlar kendileri de memur olarak uçmuş amirliğe yükselmiş yani çekirdekten yetişmiş insanlar, ne acıdır ki geldiği, yaptığı işi unutup halen aynı şekilde duyarsız davranmaya devam ediyorlar. Bırakın artık bu restaurant zihniyetini çağ atlayın, can taşınıyor yahu daha ötesi varmı anlayamadınız senelerdir. Kimse geçmiş olsun diye aramaz tabi, ama uçuş sırasında bir c/cl a buz koymayı unutsanız hemen yatıdan bile bulur ararlar sizi!! Yazık bi arpa boyu yol almamışsınız!! Uçan arkadaşlara kolaylıklar dilerim, kazasız belasız sizlere de emekliliği nasip etsin inşallah, allah bi daha yaşatmasın.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-New York seferini yapan uçağı türbülansa girdi 29 kişi yaralandı.

TK1 sefer sayılı Türk Hava Yolları'na ait Boeing B777 tipi uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 326 yolcusu 21 mürettebatıyla Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentine gitmek üzere havalandı. 

New York'taki John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na iniş yapmadan yaklaşık 45 dakika önce türbülansa giren TC-JJG kuyruk tescilli uçakta 29 kişinin yaralandığı belirtildi. Uçak sorunsuz bir şekilde John F. Kennedy Havalimanı'na iniş yaptı ve yaralanan yolcuların ilk tedavileri uçak içerisinde gerçekleşti.

THY'nin New York uçağı türbülansa girdi; 29 kişi yaralandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (141)

Ucak uzmani ~ 5 yıl önce
Be zalim ALLAHIN IZNI. Olmadan sen o ucagi ucuramasi. Kur ani azimu sanda suyle emir ediyor cinlere ve insanlara siz ne yaparsaniz yapin ne dunyayi. Katedebilirsiniz nede goklere cikabilirsiniz ancak bir vasitaile Yaparsiniz. Bu bir. Celecelalu. Benim emrim olmadan hic bir cisin vesaire. Havada duramaz. Ogren, bir daha boyle Bir sey buymiyayim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayit ~ 5 yıl önce
Onu bunu bilmem de bu kayitlari yapanlar da az degil! Yarali insanlari neden kaydedersin be adam? Zevk mi aliyorlar kan falan gorunce? Yardim edebiliyorsan edersin, edemiyorsan ortalikta cekim yapilir mi? Bari bir de selfi cekeydin. Yurtdisinda medeni ulkelerde boyle cekimler yapmanin kanuni yukumlulukleri var. Kazada olmus insanlari cektigi icin hapse girenler var. Biliyor musunuz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 5 yıl önce
Önce elite card ve BC yolculara müdahale edilsin böyle durumlarda. Adam zaten fakir. Az beklesin bisey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumlusu ~ 5 yıl önce
Sorumlusu yaklasmada o ucagi turbulansa goz gore gore sokan yabanci kaptandir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 5 yıl önce
Tüm bunlardan önce bir Türk dili eğitimi mi alsan? Beğensin yazmak istemişsin sanırım. ahahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S-k-a ~ 5 yıl önce
Acaba kokpitteki çantalar, meyve tabakları, bluetooth speakerlar ne oldu ? Onlar da türbülansa girdi mi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Belli ki sana kaçmış
Kazancı Ova ~ 5 yıl önce
bende hostes sevgilimden ayrılmıştım, üzülüyodum gelirim azaldı diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert Değilsin ~ 5 yıl önce
Kırıklar ödem yaratır. Ödemin diğer adı iç kanamadır, kanama azaltılırsa daha çabuk tedavi olur. Gayen normal bir uygulamadır, oluk oluk kan akmasına gerek yok. Bari google halanıza sorup yazsaydınız. Canı yanmış, bacağı kırılmış kızın yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin Uzunbacak ~ 5 yıl önce
Hostes hanım kızımızın bacağı kırılmış, doktor tanı koymuş. Ağlıyor diyorsunuz, yuh sizin insan sevginize... İnsanlığınızı unutmayın eleştirirken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 5 yıl önce
Şu şirketten kazasız belasız emekli oldum bakıyorum da halen aynı şeyler konuşuluyor, yorgun uçuş ekipleri son dakika yapılan servisler. Yazık ya kardeşim arpa boyu kadar yol alamadınız, halen kafalarınız basmadı uçuş emniyetinin önemine!! Bunu yapanlarda ne yazıkki bir zamanlar kendileri de memur olarak uçmuş amirliğe yükselmiş yani çekirdekten yetişmiş insanlar, ne acıdır ki geldiği, yaptığı işi unutup halen aynı şekilde duyarsız davranmaya devam ediyorlar. Bırakın artık bu restaurant zihniyetini çağ atlayın, can taşınıyor yahu daha ötesi varmı anlayamadınız senelerdir. Kimse geçmiş olsun diye aramaz tabi, ama uçuş sırasında bir c/cl a buz koymayı unutsanız hemen yatıdan bile bulur ararlar sizi!! Yazık bi arpa boyu yol almamışsınız!! Uçan arkadaşlara kolaylıklar dilerim, kazasız belasız sizlere de emekliliği nasip etsin inşallah, allah bi daha yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000