19 Mart 2013, Salı 09:28:50

THY’NİN MNG AŞKI!

MNG Teknik’i satın alan Türk Hava Yolları, MNG Havayolları’nın filosundaki tek Airbus 330-200 tipi kargo uçağını da wet lease olarak kiraladı...
  • ya kardeşlerim nasıl satılmadı mng, ne müdür kaldı ne uçak aşşağıda şirkete uçak gelmeyecek nisandan sonra neyin davasındasınız ?? kendınıze gelinnnn şaşırmayın!
  • MNG Teknik THY'ye henuz satilmadi mi gercekten?
  • MNG Teknik henuz satilmadi,resmen imzalar atilmadi,hisseler devrolmadi. Satis iptal olabilir diye soylentiler dahi var. Resmen satis islemi gerceklesmeden "THY MNG Teknigi aldi" demek cok yanlis. Mehmet Nazif satmaktan, THY de almaktan vaygecebilir her an.
  • 10 tane MNG olsun 1 tane MAS olmasın. Bu kadar sorunsuz operasyon görmedim. MNG uçağının ağzı var dili yok ama logo değişmeli.
  • thy cargo da güçlü olmalı nasıl yolcu potansiyelinde avrupa da 3-4 arasında seyrediyor cargo da kesinlikle var olmalı filosunu arttırmalı bu yönde zaten airbus 330-200 f cargo uçağı var bir tane de mng dan geldi şimdi olaya farklı boyutta baktığımıza göre eski airbus 310 lardan da var cargo filosunda, yeni 330-200 f alınabilir veya boeing 777 modelin f cargo modeli olabilir neden olmasın hali hazırda yolcu modeli var daha fazla cargo ile daha uzun mesafa gitma imkanı olur dusuncesindeyim 747-800 cargo modeli baba fizibil gelmiyor şu an için.. ayrı bir pilot teknisyen eğitimi yedek parça alımı gibi zorunlu yapılması gereken yatırımlar olmak zorunda şu an için gerek yok.. airbus 330-200 f veya 777 f modeli olur..
  • MNG 1 AYDIR UCUYOR MAŞALLAH,BİRDE PALETTEN COK EKIBI OLAN MAS CARGO VARKI ONU ANLAMAK MUMKUN DEGIL...

Türk Hava Yolları, MNG Havayolları filosundaki bir uçağı kargo operasyonları için kiraladı. MNG Havayolları’nın Avrupalı uçak üreticisi Airbus’tan satın alarak filosuna dahil ettiği fabrika çıkışlı A330-200 tipi kargo uçağı THY Kargo’da uçmaya başladı. Uçağın wetlease yani ekibiyle birlikte THY’ye kiralandığı öğrenildi.


TC-MCZ kuyruk tescilli Airbus 330-200 tipi uçak geçen yıl MNG Havayolları filosuna dahil etmişti.

Türk Hava Yolları’nın kargo operasyonları için iki adet Boeing 777 tipi kargo uçağı almak için görüşmeler yaptığı da biliniyor.

Bilindiği gibi Türk Hava Yolları, bir süre önce MNG Teknik’i satın almak veya ortaklık yapmak üzere görüşmelerin devam ettiğini KAP’a bildirmişti.

©AirportHaber Özel

THY’NİN MNG AŞKI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

a. technic ~ 11 yıl önce
ya kardeşlerim nasıl satılmadı mng, ne müdür kaldı ne uçak aşşağıda şirkete uçak gelmeyecek nisandan sonra neyin davasındasınız ?? kendınıze gelinnnn şaşırmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG Teknik ~ 11 yıl önce
MNG Teknik THY'ye henuz satilmadi mi gercekten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG Teknik-THY ~ 11 yıl önce
MNG Teknik henuz satilmadi,resmen imzalar atilmadi,hisseler devrolmadi. Satis iptal olabilir diye soylentiler dahi var. Resmen satis islemi gerceklesmeden "THY MNG Teknigi aldi" demek cok yanlis. Mehmet Nazif satmaktan, THY de almaktan vaygecebilir her an.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M A S ~ 11 yıl önce
10 tane MNG olsun 1 tane MAS olmasın. Bu kadar sorunsuz operasyon görmedim. MNG uçağının ağzı var dili yok ama logo değişmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irtibat ~ 11 yıl önce
MNG de bir kontakla operasyon yapıyoruz MAS da bin kontakla operasyon yapabiliyor muyuz?
way bee ~ 11 yıl önce
kaptırdılar uçağı, küçülen tk kargo uçağı sessiz sakin geri verdi.
camaroth ~ 11 yıl önce
thy cargo da güçlü olmalı nasıl yolcu potansiyelinde avrupa da 3-4 arasında seyrediyor cargo da kesinlikle var olmalı filosunu arttırmalı bu yönde zaten airbus 330-200 f cargo uçağı var bir tane de mng dan geldi şimdi olaya farklı boyutta baktığımıza göre eski airbus 310 lardan da var cargo filosunda, yeni 330-200 f alınabilir veya boeing 777 modelin f cargo modeli olabilir neden olmasın hali hazırda yolcu modeli var daha fazla cargo ile daha uzun mesafa gitma imkanı olur dusuncesindeyim 747-800 cargo modeli baba fizibil gelmiyor şu an için.. ayrı bir pilot teknisyen eğitimi yedek parça alımı gibi zorunlu yapılması gereken yatırımlar olmak zorunda şu an için gerek yok.. airbus 330-200 f veya 777 f modeli olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth'a ~ 11 yıl önce
arkadaş her habere bi yorum. thy filosunu sen mi belirliyosun? komik birisin, sağol her gün bakıp gülüyorum.
şükrü ~ 11 yıl önce
tamam.
Sağolsun :) ~ 11 yıl önce
Bu arkadaşın bir benzeri haberturk'ün haber sitesinde var. "Deuterium" nickli biri, yorumları birbirinden bomba akıl sağlığı sınırlarda geziyor. Sağolasın cidden sizler olmasanız bu hayat çekilmez :)
PARDON ANLAMADIM ~ 11 yıl önce
KARAR VER HANGİSİNİ ALALIM YADA VERELİM
MAS ~ 11 yıl önce
MNG 1 AYDIR UCUYOR MAŞALLAH,BİRDE PALETTEN COK EKIBI OLAN MAS CARGO VARKI ONU ANLAMAK MUMKUN DEGIL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayan var mı ~ 11 yıl önce
Sen ne diyon ya , anlaşılmıyor .
Neyini anlamadın? ~ 11 yıl önce
Neyini anlamadın arkadaşım adam açık net anlatmış?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000