24 Ağustos 2010, Salı 15:21:20

"THY'nin Miami'deki Türkleri sevindireceğini biliyorum"

Ünlü magazinci Kenan Erçetingöz, Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Miami arasında direkt uçuş koyması gerektiğini ifade ediyor. İşte Erçetingöz'ün konuya ilişkin yazısı...
  • UGANDATA GANAYA GELENE KADAR YOLCU POTANSİYELİ HAZIR OLAN MİAMİYE ACİLEN HAT AÇILMALI
  • kenan efendi sen onu bunu boşver de yakınınla beraber thy ile new york a ekonomi sınıf bilet alıp da yönetim kurulu oluru ile niye business class uçtun ???? niye yönetimden böyle bir istekte bulundun??? kotil i tv ye çıkarıp da bedava upgrade için yalakalık yaptığın için mi ödüllendirildin yoksa??? ama merak etme tek sen değilsin..thy lehine kim haber yapsa aynı şeyler oluyor...aleyhte yazana da bedava business class bilet gönderiyorlar sorun çözülüyor...hey gidi hey şu hallere bak...
  • hostesmisin orasını bilemeyecem ama yaptığınız işin neresi zor ben anlayamıyorum. Madem bu kadar şikayetçisiniz neden yapıyorsunuz. bırakında bu işi gerçekten sevecek insanlar yaptın o zaman. Şartlar kötü deyip deyip duruyorsunuz. yapmayın o zaman zorlamı yaptırıyorlar size
  • Bizim burda uçak inecek gibi uzun bir cadde var THY buraya da sefer koyar dimi ????
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • asık suratlı hosteslerin sırtındaki işi sadece 1 günlüğüne siz yapın sayın FRAPORT. biz de sadece o 1 gün için 1 aylık maaşımızı verelim, insanlar ne şartlarda çalışıyor anlayın da susun artık. insanların çalışma şartları hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadan bu şekilde konuşmamalısınız. zira bu dünya kimseye kalmaz, sözleriniz döner dolaşır sizi bulur.
  • moscow lions a. senin her 3 uçuşunun birinde kavga çıkıyormuş bak seen. bu arada aero flot sana para mı verdi bu site çok okunuyor gir oraya reklam yap diye. yuh be kardeşim aeroflot kim ya. onur air bile aeroflottan 2 gömlek üstün.
  • Türk Hava Yollari burnu havada olan Hosteslerin burnunu düsürmezse cok puan kaybedecek. Tek eksigi bu. Birde hosteslerin yüzlerin gülümseme eksik olmasa o zaman 10 yildizli havayolu. Erkek hostesler gayet mütevazi. Ama bayanlarin cogu hep burnu havada. Asik suratli cogu. Özel sirketleri bilmiyom ama TK BÖYLE MAAAALESEF. Atin gitsin asik suratlilari. FRAPORT
  • Aeroflot'la uçun diyen lionscuk! aeroflot'la sen uç. Miami'ye kadar aeroflot'la uçacağıma okyanusu yüzerek geçerim daha konforlu olur.Köpekbalıkları yer belki veya yorulup boğulabilirim ama aeroflot'la uçmaktan daha azdır ölme ihtimali.
  • Ucuslar doluluktan iptal edilmedi,cok iyi doluluk orani vardi ama 11 Eylulden 1 hafta sonra ucuslar kapatildi ! THY miami'ye geri don floridadaki turkler olarak THY'ye guveniyoruz

İstanbul-Miami uçuşunu her zaman olduğu gibi THY ile Newyork üzerinden yaptık. Yıllar önce İstanbul-Miami direkt uçuş vardı ama sonra ne olduysa oldu, bu direkt uçuşlar iptal oldu.

En son Versace'nin öldürüldüğü yıl olan 1997'de direkt uçmuştum. Miami havaalanına indiğimde Versace'nin o sabah öldürüldüğünü öğrenmiş ve gazetecilik aşkıyla soluğu South Beach'te Versace'nin evinde almış ve haber yapmıştım. Şimdi o ev “Villa” adıyla otel olmuş.

Ne olduysa o uçuştan sonra oldu ve THY'nin, Miami İnternational Havaalanı'yla mahkemelik olduğu ve 2-3 milyon dolarlık sorunun yakında çözüleceği konuşuluyor.

Dünyanın her yerine direkt uçuş yapmakla övünen THY'nin bu sorunu halledip Miami'ye direkt uçacağını ve Miami'de yaşayan Türkleri sevindireceğini biliyorum.

Çünkü Miami'de yaşayan ve okuyan Türklerin hepsi bu konudan muzdaripler sayın Kotil.. (THY Genel Müdürü Temel Kotil).

İstanbul-New York uçuşundan sonra AA ve DL ile Miami'ye devam etmek zulüm gibi..

Nerede bizim uçaklarımız, hosteslerimiz, güleryüz, mönü, servis, nerede onların ki! Arada uçurumlar var..

THY uzun uçuşlarında aşçı bulundurmaya da başlamış. Uçakta servisi Türk aşçılar yapıyor..

Tabii biner binmez Godiva çikolata ikram etmeleri (gerçi Ülker satın aldı ama ambalajında Türk Malı yazmıyor maalesef. Yabancı yolcu nerden bilsin Godiva'nın Türk Malı olduğunu), yapılan anonsta “kaptan pilot Gonzales bilmem ne?” demeleri THY imajına ne derece uyuyor bilmiyorum ama THY ile kendimi güvende ve 7 yıldızlı bir otelde hissediyorum.

Do&Co'nun mönüsü inanılmaz zengin.. 9 çeşit meze ile başlayan servis, daha sonra 3 seçenekli ana yemekle devam ediyor. Zengin tatlı servisi ise arabayla açık büfe şeklinde servis ediliyor.

Eğlence bölümü (TV, video, film) çok detaylı ve çok güzel.. Ne ararsanız var. Gidişte 3 film birden seyrettim, bir baktım ki New York'a gelmişim.

THY, gerçekten kendini aşmış.. Uçaklarıyla, uçuşlarıyla, güvenliği, servisi, mönüsüyle, tanıtımları ve reklam filmleriyle gerçekten aşmış.

Hele hele son basketbol şampiyonasındaki “Türkler uçuyor” reklam filmi müthiş bir yaratacılıktı. Kim düşünmüşse, kim çekmişse, emeği geçen herkesi kutluyorum, THY tebrik ediyorum..

Gelelim şimdi, Miami'deki alkol, sigara yasağı ve kulüplere.. Okuyun da eğlencenin sınırlarını görün.

Özellikle “şarap yerine üzüm yiyin” diyen sayın Başbakan, Çevre ve Orman Bakanı, Çevre Müdürü, yetkililer okusun da belki kendilerine bir ders çıkarırlar ve yeni bir düzenleme yaparlar.

(Gecce)

"THY'nin Miami'deki Türkleri sevindireceğini biliyorum"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 14 yıl önce
UGANDATA GANAYA GELENE KADAR YOLCU POTANSİYELİ HAZIR OLAN MİAMİYE ACİLEN HAT AÇILMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kenan efendi sen onu bunu boşver de yakınınla beraber thy ile new york a ekonomi sınıf bilet alıp da yönetim kurulu oluru ile niye business class uçtun ???? niye yönetimden böyle bir istekte bulundun??? kotil i tv ye çıkarıp da bedava upgrade için yalakalık yaptığın için mi ödüllendirildin yoksa??? ama merak etme tek sen değilsin..thy lehine kim haber yapsa aynı şeyler oluyor...aleyhte yazana da bedava business class bilet gönderiyorlar sorun çözülüyor...hey gidi hey şu hallere bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hostesmisin orasını bilemeyecem ama yaptığınız işin neresi zor ben anlayamıyorum. Madem bu kadar şikayetçisiniz neden yapıyorsunuz. bırakında bu işi gerçekten sevecek insanlar yaptın o zaman. Şartlar kötü deyip deyip duruyorsunuz. yapmayın o zaman zorlamı yaptırıyorlar size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim burda uçak inecek gibi uzun bir cadde var THY buraya da sefer koyar dimi ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
asık suratlı hosteslerin sırtındaki işi sadece 1 günlüğüne siz yapın sayın FRAPORT. biz de sadece o 1 gün için 1 aylık maaşımızı verelim, insanlar ne şartlarda çalışıyor anlayın da susun artık. insanların çalışma şartları hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadan bu şekilde konuşmamalısınız. zira bu dünya kimseye kalmaz, sözleriniz döner dolaşır sizi bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
moscow lions a. senin her 3 uçuşunun birinde kavga çıkıyormuş bak seen. bu arada aero flot sana para mı verdi bu site çok okunuyor gir oraya reklam yap diye. yuh be kardeşim aeroflot kim ya. onur air bile aeroflottan 2 gömlek üstün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk Hava Yollari burnu havada olan Hosteslerin burnunu düsürmezse cok puan kaybedecek. Tek eksigi bu. Birde hosteslerin yüzlerin gülümseme eksik olmasa o zaman 10 yildizli havayolu. Erkek hostesler gayet mütevazi. Ama bayanlarin cogu hep burnu havada. Asik suratli cogu. Özel sirketleri bilmiyom ama TK BÖYLE MAAAALESEF. Atin gitsin asik suratlilari. FRAPORT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aeroflot'la uçun diyen lionscuk! aeroflot'la sen uç. Miami'ye kadar aeroflot'la uçacağıma okyanusu yüzerek geçerim daha konforlu olur.Köpekbalıkları yer belki veya yorulup boğulabilirim ama aeroflot'la uçmaktan daha azdır ölme ihtimali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucuslar doluluktan iptal edilmedi,cok iyi doluluk orani vardi ama 11 Eylulden 1 hafta sonra ucuslar kapatildi ! THY miami'ye geri don floridadaki turkler olarak THY'ye guveniyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000