18 Mart 2015, Çarşamba 12:25:40

THY'NİN LONDRA UÇUŞUNDA SEFER DUASI

THY’nin önceki gün İstanbul-Londra uçuşunda,koltuk arkası ekranlardan Peygamberin sefere çıkarken okuduğu ‘’Sefer duası’’ yayınlandı, ortalık karıştı.
  • Ne olmuş okunsun. Allah kabul etsin.
  • %99 müslüman olan memlekette %99 unun arapça bilmediğini ve arap-suud hayranı olduğunu, bir o kadarının da kuranı türkçe bile okumadığını, ama gerçek islam bu değil diye ahkam kestiğini biliyor musunuz...ya da namaz surelerinden birinde neden ebu leheb ellerin kurusun diye beddua ettiklerini namaz kılan kaç kişi bilir.
  • gavurun yaptığı uçağa bin, arapça dua et, sonucu cennet-cehenneme bağla sonra da burada ahkam kes, ne güzel bir dünya yaratmışsınız siz de o işler öyle değil. ahlaklı olmak ve insanlık da benim için değerlidir; gerisini anlamam da ilgilenmem de, varsın cennet sizin olsun, böyle olacaksa oralarda da işim olmaz.
  • egyptair her uçuşunda sefer duası okutuyor eleştirilmesi gereken bir durum yok bir ateist bile sizin kadar rahatsız olmaz bundan yol boyunca dinletmediler 1 dakikadan kimseler rahatsız olmaz tabi bizim milletten başka
  • zaten başka bir gazete de çıkmaz sözcüymüş kimin sözcüsüyse artık. gayet te güzel olmuş.tüm uçaklarda uygulansın. sevgili laikler
  • Burada asil elestirilmesi gereken THY tarafindan habere karsi verilen basin aciklamasidir. THY boyle bir mesele icin bile "Evet, yanlislikla oldu" yada "Evet, nufusunun yuzde 99 unun musluman oldugu bir ulkenin bayrak tasiyicisiyiz, yolcu memnuniyeti acisindan boyle bir uygulamamiz var" demeyip dogrulugu tartisilabilecek "ucak bir onceki ucusunda umre den geliyordu, o yuzden oldu" gibi kacamak bir yanit vermistir. Ne geregi var, kediye kedi ordege ordek diyelim, yarasaya hostes degil.
  • Eger amac tercih ise, duymak rahatsz ediyorsa ben de ucakta icki alkol ikram edilmesini istemiyorum kokusu rahatsiz ediyor iceceklerse evlerinde icsinler mecbur muyum koklamaya???
  • Umarim sozcu'nun musluman dusmani yazarlari olum doseginde son nefeslerini verirken allah'a yakarmaz umarim allah onlarin pismanliklarini kabul etmez
  • Sozcu'nun her soyledigi 5 kelimeden 4'u yalan. Tipik islam dusmanligi yapmis
  • Ben de muzik sarki duymak istemiyorum benden de ozur dilensin

THY’nin önceki gün İstanbul-Londra uçuşunda,koltuk arkası ekranlardan Peygamber'in sefere çıkarken okuduğu ‘’Sefer duası’’ yayınlandı, ortalık karıştı.

11.15’te kalkan TK 1963 sefer sayılı uçakta, koltuk arkasında bulunan ekranlarda Hz. Muhammed’in sefere çıkmadan önce okuduğu dua, tekbir ve sureler yayınlandı, hoparlörlerden de dua okutuldu. Yolcuların şikayeti üzerine yayın kesildi ancak kısa süre sonra yayın tekrar devreye girdi. Bunun üzerine kabin amiri gelerek yolculardan özür diledi.

THY yetkilileri Sözcü’ye yaşananları doğrulayarak “Olay teknik bir arızadır” dediler. Daha önce umre ve hac uçuşlarında dua okunduğunu belirten THY yetkilileri, “Aynı uçak Londra seferine de gidince sistem arızası nedeniyle yanlış bir giriş olmuş’’ dediler. (Sözcü)

THY'NİN LONDRA UÇUŞUNDA SEFER DUASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (102)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne olmuş okunsun. Allah kabul etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%99 ~ 9 yıl önce
%99 müslüman olan memlekette %99 unun arapça bilmediğini ve arap-suud hayranı olduğunu, bir o kadarının da kuranı türkçe bile okumadığını, ama gerçek islam bu değil diye ahkam kestiğini biliyor musunuz...ya da namaz surelerinden birinde neden ebu leheb ellerin kurusun diye beddua ettiklerini namaz kılan kaç kişi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agnostik ~ 9 yıl önce
Türkiye'nin %99'u müslüman değil her yeni doğana sormadan kimliğine islam yazılırsa böyle bir istatistiğin konuşulması normal.
uçak ~ 9 yıl önce
gavurun yaptığı uçağa bin, arapça dua et, sonucu cennet-cehenneme bağla sonra da burada ahkam kes, ne güzel bir dünya yaratmışsınız siz de o işler öyle değil. ahlaklı olmak ve insanlık da benim için değerlidir; gerisini anlamam da ilgilenmem de, varsın cennet sizin olsun, böyle olacaksa oralarda da işim olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
egyptair her uçuşunda sefer duası okutuyor eleştirilmesi gereken bir durum yok bir ateist bile sizin kadar rahatsız olmaz bundan yol boyunca dinletmediler 1 dakikadan kimseler rahatsız olmaz tabi bizim milletten başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dua ~ 9 yıl önce
zaten başka bir gazete de çıkmaz sözcüymüş kimin sözcüsüyse artık. gayet te güzel olmuş.tüm uçaklarda uygulansın. sevgili laikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
Burada asil elestirilmesi gereken THY tarafindan habere karsi verilen basin aciklamasidir. THY boyle bir mesele icin bile "Evet, yanlislikla oldu" yada "Evet, nufusunun yuzde 99 unun musluman oldugu bir ulkenin bayrak tasiyicisiyiz, yolcu memnuniyeti acisindan boyle bir uygulamamiz var" demeyip dogrulugu tartisilabilecek "ucak bir onceki ucusunda umre den geliyordu, o yuzden oldu" gibi kacamak bir yanit vermistir. Ne geregi var, kediye kedi ordege ordek diyelim, yarasaya hostes degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azınlık ? ~ 9 yıl önce
evet haklısınız ama yurtdışı çalışan uçaklarda müslüman harici insanlar da olabilir. diyelim THY dışında yabancı bir firmaya bindiniz ilahiler eşliğinde yolculuk yapmak sizi rahatsız edermiydi ?
Azinlik ~ 9 yıl önce
Elestirim thy nin tutumuydu, ibadet etmek isteyen tercih ettigi bir ibadethaneye gider.
Tercih ~ 9 yıl önce
Eger amac tercih ise, duymak rahatsz ediyorsa ben de ucakta icki alkol ikram edilmesini istemiyorum kokusu rahatsiz ediyor iceceklerse evlerinde icsinler mecbur muyum koklamaya???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarim ~ 9 yıl önce
Umarim sozcu'nun musluman dusmani yazarlari olum doseginde son nefeslerini verirken allah'a yakarmaz umarim allah onlarin pismanliklarini kabul etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sozcu mu ~ 9 yıl önce
Sozcu'nun her soyledigi 5 kelimeden 4'u yalan. Tipik islam dusmanligi yapmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapmayın.. ~ 9 yıl önce
dostum böyle uç noktalara konuyu saptırmayalım herkesin doğrusu kendinedir . katılmıyor olabilirsiniz ama dost - düşman kelimeleri çok iddialı ya.
pilot adayi ~ 9 yıl önce
Ben de muzik sarki duymak istemiyorum benden de ozur dilensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000