21 Mart 2020, Cumartesi 10:55:45

THY'nin kredi notu düşürüldü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poor's (S&P)i Türk Hava Yolları'nın kredi notunu B+ seviyesinden B seviyesine düşürdü.
  • mubarek kandil akşamı hepinizi engelli hasta insanlarla alay eden kötülük eden işten atan hepinizi mevlaya sevk ediyorum nasıl biliyorsa öyle yapsın başınıza gelince anlarsınız birden araba carpar öbür boyu yatalak yada yakınına gelir ağlar durursun ömür boyu kafanı taşlara vurursun ben ne yaptım diye
  • İyi ki tr de yasamiyoruz lan! Bu ne bicim sirket bu ne bicim devlet.
  • Eyyy Thy yonetimi! O kadar cok hak hukuk yediniz ki olacağı biydu. Sirkete baglilik vs de kalmadigina gore Tk nin iflasida gelir yakin bir zamanda.
  • Bence yeni hava limanindan olusan aksakliklar hala düzeltilemedi. Ucuslarimiz kabus oldu. Son güne kadar ucuslarimiz, anormal saatlere aliyorlar( iki saatlik aktarma 9 saate cikiyor oysa ekstra para ödüyorum) hava limani degisiyor,ucagim degisiyor. Üc kez yasadik. Artik THY yollari tercihimiz degil. Pilotlarimiz degil yönetim degismeli. Çita yükseldikce kalite düstü Yazik. Selamlar
  • Bu şirketin parası nerde Kardeşim varlık fonunda kasayı tamamen mi boşalttıniz Allah sizi bildiği gibi yapsın
  • Kredi notunu düşürsün birşey olmaz, dua ve sabırla üstesinden geliriz,evelallah,inşallah, maşallah,hamdolsun,amin...
  • bizler yaptığımiz işin hakkını az ya da çok aliyoruz. Ya şirkete hicbir vasfı olmadan girip roket hızıyla yükselenler ne yapacak ? Çiftliğin kökü kurudu.
  • Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.
  • Umarım Eğitimini beraber uçarız askerim , öğretmenim ve Toefl notum 106 ve Level 6 Türkiye ve İngiltere boş konuşuyorsunuz pilotun asker ve sivil olarak ayrımını yapmak kadar kötü birşey yoktur kurallara uyup , SOP ti takip eden ve standartlar içinde uçan her zaman en iyi pilottur, saygılarımla
  • Tk da calisan pilotlar artik su savurganliktan sirketin dusmaniymis gibi hareket etmekten vazgecmeliler luzum olmadigi halde deicing almalari simariklik yuzunden ucamam dedileri zaman bence bitmistir ben bir yer calisani olarak artik kaptanlarin simarikliklarindan biktim luzum olmadigi halde teknik cagirin ucak rotara girsin yolcu almam onu etmem bunu yapmam devri bitmistir

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poor's (S&P)i Türk Hava Yolları'nın kredi notunu B+ seviyesinden B seviyesine düşürdü.

Türk Hava Yolları tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; kredi notunun düşürüldüğünü ve durağan olan not görünümünü negatif izleme olarak değiştirildiğini bildirdi.

THY açıklaması:

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poor's (S&P) Covid-19 salgınının etkisiyle havayollarında yaşanan talep zayıflamasından dolayı 20.03.2020 tarihinde Türk Hava Yolları'nın kredi notunu B+ seviyesinden B seviyesine düşürmüştür ve durağan olan not görünümünü negatif izleme olarak değiştirmiştir.

Bu gelişme ile birlikte, Ortaklığımızın 2015 yılında ihraç etmiş olduğu USD cinsi Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikaları'nın notunu da BB+ seviyesinden BB seviyesine düşürmüştür ve görünümü negatif izleme olarak belirtmiştir. 

THY'nin kredi notu düşürüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

engelli ~ 4 yıl önce
mubarek kandil akşamı hepinizi engelli hasta insanlarla alay eden kötülük eden işten atan hepinizi mevlaya sevk ediyorum nasıl biliyorsa öyle yapsın başınıza gelince anlarsınız birden araba carpar öbür boyu yatalak yada yakınına gelir ağlar durursun ömür boyu kafanı taşlara vurursun ben ne yaptım diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Canada ~ 4 yıl önce
İyi ki tr de yasamiyoruz lan! Bu ne bicim sirket bu ne bicim devlet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROUD TURKEY ~ 4 yıl önce
iyiki TÜRKIYEDE YAŞIYORUM IYIKI KENDI DEVLETIMDE VE TOPRAĞIMDA YAŞIYORUM
Iyi ki ~ 4 yıl önce
Kal orda sen,sakın gelme
Proud Turkey yazana ! ~ 4 yıl önce
Yoruma bak isime bak. İyi ki Türkiye'de yaşıyorum deyip ismini ingilizce yazmak tam bir trajikomedi.
Ek kpt ~ 4 yıl önce
Eyyy Thy yonetimi! O kadar cok hak hukuk yediniz ki olacağı biydu. Sirkete baglilik vs de kalmadigina gore Tk nin iflasida gelir yakin bir zamanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
TK'dan önce senin gelmiş olabilir ek kpt...
Beyhan Aydogan ~ 4 yıl önce
Bence yeni hava limanindan olusan aksakliklar hala düzeltilemedi. Ucuslarimiz kabus oldu. Son güne kadar ucuslarimiz, anormal saatlere aliyorlar( iki saatlik aktarma 9 saate cikiyor oysa ekstra para ödüyorum) hava limani degisiyor,ucagim degisiyor. Üc kez yasadik. Artik THY yollari tercihimiz degil. Pilotlarimiz degil yönetim degismeli. Çita yükseldikce kalite düstü Yazik. Selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 yıl önce
Bu şirketin parası nerde Kardeşim varlık fonunda kasayı tamamen mi boşalttıniz Allah sizi bildiği gibi yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dua ve sabır ~ 4 yıl önce
Kredi notunu düşürsün birşey olmaz, dua ve sabırla üstesinden geliriz,evelallah,inşallah, maşallah,hamdolsun,amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 4 yıl önce
bizler yaptığımiz işin hakkını az ya da çok aliyoruz. Ya şirkete hicbir vasfı olmadan girip roket hızıyla yükselenler ne yapacak ? Çiftliğin kökü kurudu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground ~ 4 yıl önce
Ozellikle yer isletmede ve daha sonra ayri baskanlik olarak acilan istanbul baskanliginda neler var neler.
Miraç Kandiliniz Mübarek olsun ~ 4 yıl önce
Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivila320 f/o ya ~ 4 yıl önce
Umarım Eğitimini beraber uçarız askerim , öğretmenim ve Toefl notum 106 ve Level 6 Türkiye ve İngiltere boş konuşuyorsunuz pilotun asker ve sivil olarak ayrımını yapmak kadar kötü birşey yoktur kurallara uyup , SOP ti takip eden ve standartlar içinde uçan her zaman en iyi pilottur, saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendince tehdit mi ~ 4 yıl önce
Eğitmenleri artık ilker beye direkt şikayet ediyor öğrenciler. Dediğin gibi, öğrenci standart ise ama sen askeri olmanın verdiği travmatik kafaya sahipsen, sana yallah öğretmen askerî pilot. Yazmış level 6 sahibiyim diye,aferin sana. Welldone george!
Bu kadar donanimli iseniz ~ 4 yıl önce
Sanli Ordumuza ve vatanimiza hizmet etmeye neden devam etmediniz komutanim?
Sivil FO A320 ~ 4 yıl önce
Uçarız Maykıl rahat ol. Senden daha fosilleriyle uçtum, üstesinden geldim. Derdi veren Allah dermanını da veriyor. Ama sen o askeriyeden kalma tehditkar eski kafanı toeldan 120 alsan da hiçbir zaman değiştiremeyeceksin. Sivil asker ayrımı olmaması gerektiğini bana değil yanmış devrelerine anlat ;)
Pilot ~ 4 yıl önce
Tk da calisan pilotlar artik su savurganliktan sirketin dusmaniymis gibi hareket etmekten vazgecmeliler luzum olmadigi halde deicing almalari simariklik yuzunden ucamam dedileri zaman bence bitmistir ben bir yer calisani olarak artik kaptanlarin simarikliklarindan biktim luzum olmadigi halde teknik cagirin ucak rotara girsin yolcu almam onu etmem bunu yapmam devri bitmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ipiniz kopmus ~ 4 yıl önce
Her firsatta pilotlara atip tutuyorsunjz, pilotlarla ne gibi sorununuz var anlasilir gibi degil
Ali Kpt ~ 4 yıl önce
Sen uzman mısın acaba ? Sadece bir yer görevlisisin. Neyin ne zaman yapılacağını pilottan iyi mi bileceksin? Kahvehane mi burası abuk sabuk fikir yürütüyorsun?
Baska bir pilota ~ 4 yıl önce
Amsterdam kazasinda SAFETY PILOT da vardi yani cockpit pilot kayniyordu ve bir speed indicatori kollayamadi universiteli,Ogretmen pilot,Safety pilot ve First officer.Yani THY cockpitine 3 pilot yetmiyor 5e cikarsinlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000