27 Ekim 2015, Salı 09:15:06

THY'nin kalesi rekoru kırdı

Bayrak taşıyıcı havayolu, bu kez de Guinness Dünya Rekorları’na adını yazdırma girişiminde bulundu.
  • Uçucu ekibin yaptığı işi yap bakalım.ne kadarını yapabileceksin.herşeyin bir bedeli var.biz sağlığımızdan biseyler vererek anamızın aksütü kadar helal parayı hakkedeğimize inanıyoruz..
  • çok başarılı, üç boyutlu maketi yapılıp pazarlanabilir
  • Truva ati misali Amerika cikartmasi
  • Kalenin temasi harika dikkatinizi cekerim destinasyonlarin unlu simgelerini tek bir kalede toplamislar
  • Uçuş ekibi hala zam mı bekliyor. Memnun degil sen çık.
  • Uçuş ekibi hala zam mı bekliyor. Memnun degil sen çık.
  • Bu şirket hakikaten iyi yönetiliyor. Başarısı şans değil.
  • Bos isler bunlar. Bunlara para yedirecegine ucucu ekiplerine zam yapsin.
  • Bos isler bunlar. Bunlara para yedirecegine ucucu ekiplerine zam yapsin.
  • tebrikler Turkiyenin bundan daha iyi bir reklami olamazdi tesekkurler THY soze gerek yok, THY yapsin rakipler baksin, gurur duydum

Dünyanın en uzun kumdan kalesini, Miami’deki Virginia Key Beach Park’da inşa ettiren Türk Hava Yolları, 25 Ekim’de başladığı Miami seferlerinin tanıtımına katkı sağlıyor.

Türk Hava Yolları, 25 Ekim itibarıyla, İstanbul Atatürk Havalimanı ile Miami Uluslararası Havalimanı arasında, sefer düzenleyeceği yeni güzergâhı, uçuş ağına dâhil etti. Bu yeni hat ile küresel taşıyıcı, Florida’daki ilk destinasyonuna uçuş sağlamakla birlikte, Birleşik Devletler’deki 8. destinasyonunu da geniş ağına katarak, ülkeye açtığı kapılara bir yenisini daha ekledi.

Açılışın önemini vurgulamak ve yolcular nezdindeki heyecanı artırmak adına, 7 kez Guinness Rekorlar Kitabı’na ismini yazdıran, kumdan heykeltraşlık şirketi; ‘The Sand Sculpture Company’nin sahibi Ted Siebert ile dünyanın en uzun kumdan kalesinin inşasına yönelik ortak bir girişimde bulunan Türk Hava Yolları, Miami’de dün gerçekleşen basın toplantısıyla, hâlihazırda var olan rekorun, Virginia Key Beach Park’da inşa ettirilen “Kumdan Kale” ile egale edildiğini kamuoyuna ilân etti. Türk Hava Yolları’nın benzersiz küresel ağını görsel anlamda tanıtan Kale, 19 heykeltıraşın emeğiyle, 1.800 tonun üzerinde kum kullanılarak, yaklaşık 2 haftada tamamlandı. Kalenin toplam 418.06368 m2’lik alanda 13,97635 metreyi bulan yüksekliği ise, yine dün gerçekleşen tanıtım etkinliğinde doğrulanarak kayıt altına alındı. 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı Türk Hava Yolları’ nın bu büyük girişimiyle ilgili olarak , “Hız kesmeden faaliyete geçirdiği yenilikler ile artık bir bütün arz eden Türk Hava Yolları, bu girişimiyle de, oldukça büyük bir farklılığı hayata geçirmiş bulunuyor. Amerika’daki yeni hattımız Miami’yi uçuş ağımıza dâhil ederken, dünyanın en uzun kumdan kalesini, meşhur Miami sahillerine inşa ettirerek, bir dünya rekoru kırıp, ismimizi Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırıyoruz. Kapsamlı uçuş ağımızı resmeden kale, buradaki yolcularımıza, yaşadıkları yer üzerinden dünyanın 109 ülkesindeki 277 destinasyona, sadece bir aktarmayla nasıl bağlanacaklarına dair bir nevi rehber işlevi de görüyor.” şeklinde görüş bildirdi.

Miami Şehir Komisyon Başkanı Wilfredo Gort'un, 26 Ekim gününün bundan böyle Miami'de “Türk Hava Yolları Günü” olarak kutlanacağını ilan ettiği basın toplantısında, “Kumdan Kale” ile ilgili yorumlarını paylaşan Guinness Dünya Rekorları hakemi Philip Robertson; "Yaptığımız işin tabiatı gereği, dünyanın ikonik simgelerini arka plana alan, günlük bazlı, çok sayıda heyecan verici başarıya tanık oluyoruz. Ancak, dünyanın birçok harika destinasyonunu, bu kadar mükemmel resmeden kumdan bir kale görmek, kabul etmek gerekir ki bizim için oldukça nadir ve hayrete düşürücü." dedi.

Türk Hava Yolları’nın Miami ve İstanbul arasında her gün düzenleyeceği direkt uçuşlar sayesinde, Güney Floridalılar, Asya ve Afrika’da gelişmekte olan pazarlar da dâhil olmak üzere dünya geneliyle bağlantılarını artırmakla birlikte, küresel taşıyıcının ödüllü uçak içi servisini de deneyimleme imkânına erişebilecekler.







THY'nin kalesi rekoru kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Uçucu ekip ~ 8 yıl önce
Uçucu ekibin yaptığı işi yap bakalım.ne kadarını yapabileceksin.herşeyin bir bedeli var.biz sağlığımızdan biseyler vererek anamızın aksütü kadar helal parayı hakkedeğimize inanıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew ~ 8 yıl önce
çok başarılı, üç boyutlu maketi yapılıp pazarlanabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Timsah ~ 8 yıl önce
Truva ati misali Amerika cikartmasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tema ~ 8 yıl önce
Kalenin temasi harika dikkatinizi cekerim destinasyonlarin unlu simgelerini tek bir kalede toplamislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sensin rezalet ~ 8 yıl önce
Uçuş ekibi hala zam mı bekliyor. Memnun degil sen çık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 8 yıl önce
Gel sen uç bakalım bu ülkede egoist kendini begenmiş ukala 100 liraya bilet alıp uçagı satın aldım sanan tiplerin arasında !!!! Biz şirketimizi seviyoruz ama saydıgım tipteki yolcuları sevmiyoruz birde senin gibi bilmeyipte sallayan hani şu bu ülkede bir sürü olan sıradan tipleri sevmiyoruz....
sensin rezalet ~ 8 yıl önce
Uçuş ekibi hala zam mı bekliyor. Memnun degil sen çık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha iyisi olamazdı ~ 8 yıl önce
Bu şirket hakikaten iyi yönetiliyor. Başarısı şans değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Bos isler bunlar. Bunlara para yedirecegine ucucu ekiplerine zam yapsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
yahu reklam olmadan nasil rekabet edip adini duyuracak..amerika pazari tr ye benzemez, cogu 500-600 ucaklik filolarla is yapan buyuk firmalar.
Rezalete cevap ~ 8 yıl önce
lan uçucu ekipte geçinemiyorum diyosa ulan yerdeki taşeron işçi ne yapsın bizim aldığımız maaş 2000-2500 uçu ekibin aldığı maaş bizimkinin 4-5 katı hatta bazen daha fazalsı daha ne bzi açılktan ölelim siz hala zam deyin beğenmiyorsan git ben senin yaptığı işi yaparım
Rezalet ~ 8 yıl önce
Bos isler bunlar. Bunlara para yedirecegine ucucu ekiplerine zam yapsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos konusma ~ 8 yıl önce
Kesin yenisin baska sirkette calismadan thy girdigin icin biyle konusuyorsun
olaganustu ~ 8 yıl önce
tebrikler Turkiyenin bundan daha iyi bir reklami olamazdi tesekkurler THY soze gerek yok, THY yapsin rakipler baksin, gurur duydum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000