03 Ağustos 2009, Pazartesi 08:01:02

THY'nin kabin amirine H1N1 şoku!

Türk Hava Yolları'nda kabin amirliği yapan Ferda İleri uçuş sonrası uçaktan indiği an domuz gribi teşhisiyle ambulansla Haseki Hastanesi'nde karantina altına alındı...
  • ALLAHIN SOPASI YOK

Ferda İleri'nin durumu, Mustafa Sandal ve ailesinin büyük panik yaşamasına neden oldu. Ferda İleri'nin yeğeni olan Mustafa Sandal teyzesinin hastanede kontrollerinin sürdüğünü belirterek şunları söyledi:

“Sonuçlar yarın belli olacak. Teyzem yüksek ateşli olduğundan dolayı hastaneye kaldırıldı. Ayrı bir odada gözetim altında bulunuyor. Erdek'te konser vereceğim için Göcek'te ailemin yanında dinleniyorum. Ama teyzem hakkında saat başı haber alıyorum. Tehlikeli bir virüs kapmış olabileceğine inanmıyorum. Başka bir şey çıkabilir.” Ünlü popçu domuz gribi konusunda herhangi bir endişe taşıyıp taşımadığı şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi:

‘SAĞLIĞIMA DİKKAT EDERİM’

 "Sağlığım ile ilgili alınabilecek ne önlem varsa hepsini çok iyi araştırıyorum. Ansiklopedik kitap gibi bir adamım. Yediğime, içtiğime kiminle el sıkışacağıma çok dikkat ediyorum. Kolay kolay nezle bile olmam. Domuz gribi bende ne arar?"

Bugün

THY'nin kabin amirine H1N1 şoku!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ALLAHIN SOPASI YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000