12 Şubat 2010, Cuma 11:20:44

THY'NİN İSPANYOL AŞKI...

Türk Hava Yolları, İspanya’nın önemli markalarından biri olan Atletico Madrid kulübünü İstanbul’a taşıyacak…
  • thy türk şehir takımlarına ve büyük takımlarına halihazırda zaten taşıyıcı sponsor. atletico madrid'i bir maç ucuza taşıyorsa, sene boyunca gs'yi zaten ucuza taşıyor.
  • peki galatasarayı da ispanyaya taşıyacakmı?yoksa onun için demi para isticekler. kimin yanındalar?
  • Gurur duyuyoruz!
  • bence bu tek maçlık taşıma işi sadece ispanyolların çenesini kapamak için.barcelona sponsorlugundan sonra ispanyollar delirmiş ve neden katalan takımına sponsor oluyor da R.madride sponsor olmadılar demişlerdi.abartacak bişey de yok.diğer havayolları bizim sponsorluk parasının onlarca katını harcıyorlar
  • Bu işi abartmaya başladılar bence. 4.çeyrek rakamları açıklanınca biraz gevşeme olmuşa benziyor.

Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden takımlarımızdan Galatasaray’ın 18 ve 25 Şubat tarihlerinde UEFA Avrupa Ligi 2. Tur’unda karşı karşıya geleceği İspanyol Atletico Madrid kulübünü Türk Hava Yolları taşıyacak.

Mücadelenin ilk ayağında İspanya’da karşı karşıya gelecek olan ekiplerin rövanş karşılaşması için İstanbul’e gelecek olan Atletico Madrid’i Türk Hava Yolları taşıyacak.

Tarihi başarılarla dolu olan İspanya’nın köklü ekiplerinden Atletico Madrid’i İstanbul’a getirecek olan THY, böylece Avrupa futbolundaki atılımlarından dolayı adından bir kez daha söz ettirecek.

Başkent ekibi Atletico Madrid’in resmi sitesinden de konuyla ilgili açıklama yapılacağı öğrenilirken, Türk Hava Yolları uçuş ekibinin İspanya’dan hareketi öncesinde futbolcular ve teknik ekiple uçak altında hatıra fotoğrafı çektireceği ve ayrıca karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyecek olan Madrid ekibinin THY’ye teşekkür edeceği öğrenildi.

THY'NİN İSPANYOL AŞKI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
thy türk şehir takımlarına ve büyük takımlarına halihazırda zaten taşıyıcı sponsor. atletico madrid'i bir maç ucuza taşıyorsa, sene boyunca gs'yi zaten ucuza taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
peki galatasarayı da ispanyaya taşıyacakmı?yoksa onun için demi para isticekler. kimin yanındalar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gurur duyuyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence bu tek maçlık taşıma işi sadece ispanyolların çenesini kapamak için.barcelona sponsorlugundan sonra ispanyollar delirmiş ve neden katalan takımına sponsor oluyor da R.madride sponsor olmadılar demişlerdi.abartacak bişey de yok.diğer havayolları bizim sponsorluk parasının onlarca katını harcıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu işi abartmaya başladılar bence. 4.çeyrek rakamları açıklanınca biraz gevşeme olmuşa benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000