08 Ekim 2016, Cumartesi 12:46:10

THY'nın Iğdır uçağına bomba ihbarı

Iğdrıd'dan İstanbul seferini yapmak için bu sabah kalkan THY yolcu uçağı, geç kalan Tamer B. adlı yolcunun bomba ihbarı yüzünden tekrar Iğdır Havalimanı'na indirdi.
  • yaptigin hic hos degil
  • Araştırın o da fetöcü çıkar
  • Islak sopayla dövecen böyle tipleri, nekadar zarar ziyan varsa verecen faturayı eline, ödesin
  • Uçağa yetişemediği veya farklı sebeplerle bomba ihbarında bulunan kişiye verilecek cezanın yüksek olması gerekir. Para cezası uçağın geri dönme maliyeti ve uçuşunu kaçırdığı için yolculara ödenen tazminatlar ve rotasyon bozulması da dahil bir ağır ceza çıkarılmak zorundadır. tersi durumda gelen vurur giden vurur. Be adam sen ne yaptığını biliyor musun? Seni almayan uçağa kızacağına kendine kız. Vaktinde müracaat etmeyen sensin. Verilen saatlere uymayan sensin. Kime kızıyorsun???!!!
  • Ben de bir donem boyle ihbarlarda bulunmayi dusunmustum cunku THY beni mulakatta elemisti. Hunharca elestiriyordum o zamanlar. Sonra bir gun tekrar THY'ye girerim diye kafama dank etti ve tum yorumlarimi falan sildim. Simdi mi? THY'de pilotum ve cok mutluyum. Arkadasi kiniyorum.
  • Beter ol emi! O uçağın içinde bulunan ekibinden yolcusuna herkesin değerli vaktini çaldın işinden gücünden ettin ailesini paniğe soktun ya, herkesin hakkı sana misliyle haram zıkkım olsun emi!
  • 40 Katır mı 40 satır mı?
  • Uçağa gerçekten bomba koymuş gibi yargılanıp ceza alırsa, akılları başına gelir bu ve bu zihniyetteki mahluklarin.
  • onca insanın zamanını çaldı yolcusu çalışanı şirketi.. almasınlar artık uçaklara da ığdır dan otobüsle gelsin kaşıntısı geçer arkadaşımızın.
  • Kanada vilayetlerinde siradan olay

Türk Hava Yolları'nıın Iğdır-İstanbul seferini gerçekleştirecek yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı.

THY'nin bugün TK 2719 sefer sayısı ile Iğdır'dan havalanan TC-JHCtescilli THY uçağı, telefonla yapılan ihba nedeniyle Iğdrı'a geri döndü.

Uçak Iğdrı'a dönerken, ihbarı yapan kişinin polis tarafından yakalandığı belirtildi. Tamer B. adlı kişi, geç kaldığı için uçağa alınmadığını ve bu duruma sinirlenerek 'bomba' ihbarında bulunduğunu itiraf etti.

Tamer B., gözaltına alınırken, Iğdır Havalimanı'na inen uçakta arama yapıldı. Arama işlemi bitirildikten sonra uçak Iğdır- İstanbul seferini gerçekleştirecek.

THY'nın Iğdır uçağına bomba ihbarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

o ~ 8 yıl önce
yaptigin hic hos degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö yaptı ~ 8 yıl önce
Araştırın o da fetöcü çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 8 yıl önce
Islak sopayla dövecen böyle tipleri, nekadar zarar ziyan varsa verecen faturayı eline, ödesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelişmemiş İnsan ~ 8 yıl önce
Uçağa yetişemediği veya farklı sebeplerle bomba ihbarında bulunan kişiye verilecek cezanın yüksek olması gerekir. Para cezası uçağın geri dönme maliyeti ve uçuşunu kaçırdığı için yolculara ödenen tazminatlar ve rotasyon bozulması da dahil bir ağır ceza çıkarılmak zorundadır. tersi durumda gelen vurur giden vurur. Be adam sen ne yaptığını biliyor musun? Seni almayan uçağa kızacağına kendine kız. Vaktinde müracaat etmeyen sensin. Verilen saatlere uymayan sensin. Kime kızıyorsun???!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuksek cezalar ~ 8 yıl önce
Bunun icin Turk Ceza Kanunu md. 223/3'e bakın. Kisaca 5 yildan 10 yila kadar hapis cezasi var. Tazminat ayri bir konu. Hukuk davasi ile de tazminat talep edilir.
asd ~ 8 yıl önce
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
earas4life ~ 8 yıl önce
Ben de bir donem boyle ihbarlarda bulunmayi dusunmustum cunku THY beni mulakatta elemisti. Hunharca elestiriyordum o zamanlar. Sonra bir gun tekrar THY'ye girerim diye kafama dank etti ve tum yorumlarimi falan sildim. Simdi mi? THY'de pilotum ve cok mutluyum. Arkadasi kiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 cpt ~ 8 yıl önce
737 fo,demekki bana yar olmayan kimseye olmasın zihniyetin var,demekki 2. De tekrar elensen ne varsa yardıracaktın şirkete öyle mi? Gurur duy kendinle, vizyonun süpermiş
Beter ol ~ 8 yıl önce
Beter ol emi! O uçağın içinde bulunan ekibinden yolcusuna herkesin değerli vaktini çaldın işinden gücünden ettin ailesini paniğe soktun ya, herkesin hakkı sana misliyle haram zıkkım olsun emi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazarlamaci ~ 8 yıl önce
40 Katır mı 40 satır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper ~ 8 yıl önce
Uçağa gerçekten bomba koymuş gibi yargılanıp ceza alırsa, akılları başına gelir bu ve bu zihniyetteki mahluklarin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 8 yıl önce
onca insanın zamanını çaldı yolcusu çalışanı şirketi.. almasınlar artık uçaklara da ığdır dan otobüsle gelsin kaşıntısı geçer arkadaşımızın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseli ~ 8 yıl önce
Kanada vilayetlerinde siradan olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000