03 Nisan 2020, Cuma 22:51:02

THY'nin iç hat uçuşları da durduruldu

Koranavirüs salgını mücadele kapsamında 30 Büyükşehirden havayolu ile de çıkışların 15 gün süreyle geçici durdurulmasından dolayı: Uçak İç hatlarda 14 BüyTürk Hava Yolları'nın iç hat seferleri de 30 büyükşehir'den çıkışların yasaklanması sonrası iptal edildi. ükşehire yapılan kısıtlı sayıdaki İç hat seferlerimiz 20 Nisan tarihine kadar İPTAL EDİLECEKTİR
  • Thy de en az 1000 kabin memuru atılması gerek, Başta da rakı masalarında paylaşım yapanlar ve de instagramda takipci kasanlar, Hadi inşallah hepsi atılacak
  • Beleş bedava umreler nolcak abi? Gidemicezmi?
  • THY biliyordu bu uçuşların iptal olacağını , 17 nisan sonrası yurtdışı uçuşlarında iptal olacağını.2 ay uçuş olmayacağını herkesten iyi biliyorlar ama amaç bilet satıp , iptal etmek sonra SHGM kararını gösterip pandemi bitimi + 2 ay sonra paraları iade ederek faizsiz bankacılığa...ayyy pardon faizsiz finansmanlarına katkı sağlamak. Parayı kaptıranlar, harcama itirazı yaptırın..olsun bitsin.
  • Virus cariers a.o dolar lovers
  • Pgs olunca Pegasus uçuşları durdurdu diye atarsınız.Tk olunca tk nın uçuşları durduruldu
  • İsabet olmus
  • Maaş yattı beyler...önümüzdeki ayda ikramiyeniz yüzde 75 yatması lazım...Ocak Şubat Mart 3 ay çalıştık çünkü
  • 30 büyükşehir + zonguldak giriş çıkışlara kapatılmıştı. Malumun ilanı olmuş. İnşallah herşey hızlıca düzelir.
  • İnanın ucus yok gelen yok giden yok kaprisli bizi hor gören hostes hanımları bile özledik. Bu kötü süreç bi an evvel bitsin. Onlar da işinden olmasın bizde eve ekmek götürelim.
  • Bu sıkıntılı süreçte ucus beğenmeyenler, ev ve alan nöbetinden ucus verilince rapor alanlar (%100), call centerı arayıp da bıdı bıdı yapıp da sonra haksız cıkınca 'benım ucmama gibi derdim yok' diyip susanlar alayınızı mayıs ayında kiss kiss... Siz instagram da ancak sağa sola ucmayı özledim yazıp durun uyanık personeli göreceğiz. Bundan sonra işini yapanlar ucacak gerisi Ümraniye sanayiye İzmir de fuar da bilmem ne de calısacak.
Türk Hava Yolları'nın iç hat seferleri de 30 büyükşehir'den çıkışların yasaklanması sonrası iptal edildi.

CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs tedbirleri ile ilgili bu akşam üzeri yaptığı konuşmasında 30 büyükşehirden ve Zonguldak'tan giriş-çıkışların 15 gün süreyle durdurulduğunu açıklamıştı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iç hatlarda yapılan bazı seferlerin de bu yasak nedeniyle 20 Nisan tarihine kadar ertelendiğini duyurdu.

İşte Ekşi'nin açıklaması;
Koranavirüs salgını  mücadele kapsamında 30 Büyükşehirden havayolu ile de çıkışların 15 gün süreyle geçici durdurulmasından dolayı iç hatlarda 14 Büyükşehire yapılan kısıtlı sayıdaki İç hat seferlerimiz 20 Nisan tarihine kadar İPTAL EDİLECEKTİR
THY'nin iç hat uçuşları da durduruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Uçan Go ~ 4 yıl önce
Thy de en az 1000 kabin memuru atılması gerek, Başta da rakı masalarında paylaşım yapanlar ve de instagramda takipci kasanlar, Hadi inşallah hepsi atılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eeee ~ 4 yıl önce
Beleş bedava umreler nolcak abi? Gidemicezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaaja ~ 4 yıl önce
THY biliyordu bu uçuşların iptal olacağını , 17 nisan sonrası yurtdışı uçuşlarında iptal olacağını.2 ay uçuş olmayacağını herkesten iyi biliyorlar ama amaç bilet satıp , iptal etmek sonra SHGM kararını gösterip pandemi bitimi + 2 ay sonra paraları iade ederek faizsiz bankacılığa...ayyy pardon faizsiz finansmanlarına katkı sağlamak. Parayı kaptıranlar, harcama itirazı yaptırın..olsun bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 4 yıl önce
Milyar dolarlik sirket insanlarin 30-40$ ugrasicak hadi arkadasim ya.
Çok gec kaldiniz ~ 4 yıl önce
Virusu her yere yaydiniz tum havayollari kapatti ic hatlarda dahil siz halen devam amac neydi milleti öldurmekmi
Dnt fly ~ 4 yıl önce
Virus cariers a.o dolar lovers

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok doğru ~ 4 yıl önce
Kesinlikle doğru
Baslık ~ 4 yıl önce
Pgs olunca Pegasus uçuşları durdurdu diye atarsınız.Tk olunca tk nın uçuşları durduruldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 4 yıl önce
İsabet olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGs ~ 4 yıl önce
Maaş yattı beyler...önümüzdeki ayda ikramiyeniz yüzde 75 yatması lazım...Ocak Şubat Mart 3 ay çalıştık çünkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 4 yıl önce
30 büyükşehir + zonguldak giriş çıkışlara kapatılmıştı. Malumun ilanı olmuş. İnşallah herşey hızlıca düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 4 yıl önce
İnanın ucus yok gelen yok giden yok kaprisli bizi hor gören hostes hanımları bile özledik. Bu kötü süreç bi an evvel bitsin. Onlar da işinden olmasın bizde eve ekmek götürelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 captain ~ 4 yıl önce
Niye sizi hor görsün ki k/m ler ? Kimse kimseden üstün değildir güzel kardeşim. Öyle düşünme. O kişinin kendisiyle alakali egosudur boşver o tipleri ekmeğine baksen
Bilirkişi. ~ 4 yıl önce
Bu sıkıntılı süreçte ucus beğenmeyenler, ev ve alan nöbetinden ucus verilince rapor alanlar (%100), call centerı arayıp da bıdı bıdı yapıp da sonra haksız cıkınca 'benım ucmama gibi derdim yok' diyip susanlar alayınızı mayıs ayında kiss kiss... Siz instagram da ancak sağa sola ucmayı özledim yazıp durun uyanık personeli göreceğiz. Bundan sonra işini yapanlar ucacak gerisi Ümraniye sanayiye İzmir de fuar da bilmem ne de calısacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maltepe ~ 4 yıl önce
Ankara , maltepeden bir bilirkişi olduğunuz belli...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000