12 Nisan 2011, Salı 09:10:43

THY'NİN ERBİL SEFERLERİ BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları (THY), Irak’ın kuzeyinde bulunan Erbil şehrine tarifeli uçuşlara başlıyor. İlk etapta haftada 2 gün gerçekleştirilecek uçuşlar, 14 Nisan Perşembe günü başlayacak.
  • Bos gider diyen arkadas ucmus thy saatleritransitleri de goz onune alarak ayarliyor. İsteyen yine atlasla ucsun engel mi var?Maksat thy aleyhine laf soylemek olsun da ne olursa olsun var mi boyle sacma bir sey. Ucus saatini sanal pilotlarla amator havacilara mi soracaklardi.
  • 14 Nisan 2011 Ekonomi gidiş-dönüş fiyatları : THY 2165,17 TL; Atlasjet 650 USD= 983,19 TL. FARK 1181,98 TL Atlasjet'in firstclass fiyatları bile daha düşüğe geliyor. Fazla söze gerek yok. Bazı yorumcular niçin şu günü denemediniz diyebilirler; o günlerde de durum farklı değil diye peşin yanıtlayayım. Kamu görevlilerin THY'dan bilet elma zorunluluğu konulu başbakanlık direktifinin altında bir not var. Bu notta, devlet menfaati (ekonomiklik) olduğu sürece başka şirketlerle de seyahat edilebilir deniliyor. Sayın devlet yöneticilerinin de dikkatine sunarım.
  • THY gelene kadar Atlasjet yıllardır mükemmel bir hizmet ile 3 yıldır ucuyor Erbil'e, hemde düzgün saatlerde.. Sabahın köründeki uçuş saatleri ile boş gider boş gelir THY:)
  • bilet fiyatları hep kazıkta ondan...senin hoşuna gidiyor sanırım :))
  • sanki bilmeyen de derki haftada 2-3 sefer uçuyor ve hep kazzııık yiyorsun fiyatlar açıklanmadan bu kazık hevesi niye anlamadım
  • üfff şimdi nede kazıklar thy ya vatandaşı :))
  • DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ DUYURU ERZİNCAN HAVAALANI AİM MEMURU RECEP AKKOÇ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞTİR. ALLAH RAHMET ETSİN. MEHMET CUMHUR. AHL.
  • Hadi herkese hayirli Olsun. Umariz fazla deporte cikmaz.

THY, Bağdat'taki Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü görüşmeleri tamamladı. 14 Nisan'dan itibaren İstanbul-Erbil, Erbil-İstanbul seferleri düzenlenecek. İlk uçuşla Türkiye’den Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun da yer alacağı bir heyet, Erbil’e gidecek.

1991 yılında Körfez Savaşı sırasında durdurduğu Bağdat seferlerine 17 yıl aradan sonra 26 Ekim 2008 tarihinden itibaren yeniden başlayan THY'nin bir süredir uçuş izni almak için çaba gösterdiği Erbil seferleri nihayet başlıyor. THY Erbil Müdürü Fevzi Suroğlu, Salı ve Cumartesi günleri olmak üzere İstanbul-Erbil, Erbil-İstanbul seferlerinin ilk etapta haftada iki gün olacağını daha sonra Türkiye'den Erbil'e seferlerin 7 güne çıkacağını belirtti.

THY’nin uçması ile bölge ile Türkiye arasındaki gelişen ekonomik ve siyasi ilişkilere de katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Suroğlu, "Bölgede büyük bir yolcu potansiyeli var. Özellikle İstanbul üzerinden ABD, Avrupa ve Ortadoğu’ya giden yolcu sayısı fazla. Bu yolcular için THY iyi bir bağlantı, köprü olacak. Çünkü THY olarak İstanbul üzerinden dünyanın hemen hemen her yerine bağlantı veriyoruz." dedi.THY’nin kalitesi ve markası ile Türk vatandaşlarının daha da rahata kavuşacaklarını belirten Suroğlu, "İlk uçuşla birlikte bölge ile Türkiye arasında sağlık ve turizmde sektörü de gelişeceğine inanıyoruz. Haftada 2 gün olmak üzere Salı ve Cumartesi olarak ilk uçuşuna başladıktan sonra haftada 7 uçuşa çıkacak. Bunlardan 5’i İstanbul- Erbil, 2’si de Ankara-Erbil olacak. Bu uçuşlarla artık sınırda bekleyen vatandaşlarımızın sorunları da bir nebze de olsa azalacak. Kargo hizmeti devre girerek kargolarını alabilecekler." ifadelerini kullandı.

Uçuş izinlerinin çıkmasında Bölgesel Kürt Hükümetine kendilerine çok yardımcı olduğunu kaydeden Suroğlu, "THY’nin buraya gelmesi için Yerel Kürt Hükümeti'nin vermiş olduğu destek büyüktür. Uçuş izni alınması için bizimle birlikte büyük mücadele ettiler. THY’nin buraya gelmesi için bize çok yardımcı olan yetkililere çok teşekkür ediyoruz." dedi.

THY'NİN ERBİL SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bos gider diyen arkadas ucmus thy saatleritransitleri de goz onune alarak ayarliyor. İsteyen yine atlasla ucsun engel mi var?Maksat thy aleyhine laf soylemek olsun da ne olursa olsun var mi boyle sacma bir sey. Ucus saatini sanal pilotlarla amator havacilara mi soracaklardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
14 Nisan 2011 Ekonomi gidiş-dönüş fiyatları : THY 2165,17 TL; Atlasjet 650 USD= 983,19 TL. FARK 1181,98 TL Atlasjet'in firstclass fiyatları bile daha düşüğe geliyor. Fazla söze gerek yok. Bazı yorumcular niçin şu günü denemediniz diyebilirler; o günlerde de durum farklı değil diye peşin yanıtlayayım. Kamu görevlilerin THY'dan bilet elma zorunluluğu konulu başbakanlık direktifinin altında bir not var. Bu notta, devlet menfaati (ekonomiklik) olduğu sürece başka şirketlerle de seyahat edilebilir deniliyor. Sayın devlet yöneticilerinin de dikkatine sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY gelene kadar Atlasjet yıllardır mükemmel bir hizmet ile 3 yıldır ucuyor Erbil'e, hemde düzgün saatlerde.. Sabahın köründeki uçuş saatleri ile boş gider boş gelir THY:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilet fiyatları hep kazıkta ondan...senin hoşuna gidiyor sanırım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanki bilmeyen de derki haftada 2-3 sefer uçuyor ve hep kazzııık yiyorsun fiyatlar açıklanmadan bu kazık hevesi niye anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
üfff şimdi nede kazıklar thy ya vatandaşı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ DUYURU ERZİNCAN HAVAALANI AİM MEMURU RECEP AKKOÇ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞTİR. ALLAH RAHMET ETSİN. MEHMET CUMHUR. AHL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hadi herkese hayirli Olsun. Umariz fazla deporte cikmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000