23 Ocak 2018, Salı 16:52:05

THY'nin dijital ajans konkuru sonuçlandı!

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde açtığı dijital proje konkuru sonuçlandı.
  • Bu haber, işi alan firma tarafından yani THY'nin dijital reklam işlerini yapacak ajans tarafından hazırlanıp airporthaber ve benzeri medyaya servis edilmiş. Yani reklamcılık jargonu ile yazıldığından belli ajans tarafından yazıldığı. Konkurdan kastettiği de müşterinin muhtelif ajansların katıldığı bir tür yarışma demek. "Bizim hazırladığımız çalışma tercih edildi" demek istiyorlar. Reklamcılar biraz ukala olurlar yani bildiğiniz gibi. Nasıl burada havacılık jargonu ile yazılan haber ve yorumlar oluyorsa reklam ajanslarının da kendi jargonları var arkadaşlar.
  • Yeni webin rezil olmadigina bizi inandirir belki de...
  • Sektörel terim canım benim konkur. Cahil müptezeller sizi... Anlamazsınız siz. Sizin köyde THS'e yatay deyip geçiyorlardır kesin.
  • Su konuya fine tuning yapip, subject leri folder lara koymak lazim.
  • Konkuru ne demek şimdi? Türkçe kelime mi kalmadı. Ayıp ya!!!
  • O ne baba? Ne ucube ifadeler girdi dilimize

Türkiye’nin en büyük dijital ajanslarından olan Wanda Digital, Türk Hava Yolları ile çalışmaya başladı.

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde açtığı dijital proje konkuru sonuçlandı. Konkur sonucuna göre global ve yerel iletişimde dijital proje yürütecek ajanslardan biri de Wanda Digital oldu.

Sektöründe lider birçok global ve yerel markayla çalışan ve 200'ün üzerinde ödül kazanan Wanda Digital, 2015 yılından beri WPP’nin ajans grubu J. Walter Thompson Company bünyesinde network’ün önemli bir parçası olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Wanda, yeni müşterisini kendi sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile duyurdu.

THY'nin dijital ajans konkuru sonuçlandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Jargon ~ 6 yıl önce
Bu haber, işi alan firma tarafından yani THY'nin dijital reklam işlerini yapacak ajans tarafından hazırlanıp airporthaber ve benzeri medyaya servis edilmiş. Yani reklamcılık jargonu ile yazıldığından belli ajans tarafından yazıldığı. Konkurdan kastettiği de müşterinin muhtelif ajansların katıldığı bir tür yarışma demek. "Bizim hazırladığımız çalışma tercih edildi" demek istiyorlar. Reklamcılar biraz ukala olurlar yani bildiğiniz gibi. Nasıl burada havacılık jargonu ile yazılan haber ve yorumlar oluyorsa reklam ajanslarının da kendi jargonları var arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni web ~ 6 yıl önce
Yeni webin rezil olmadigina bizi inandirir belki de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahiller ~ 6 yıl önce
Sektörel terim canım benim konkur. Cahil müptezeller sizi... Anlamazsınız siz. Sizin köyde THS'e yatay deyip geçiyorlardır kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt. ~ 6 yıl önce
Su konuya fine tuning yapip, subject leri folder lara koymak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 6 yıl önce
Konkuru ne demek şimdi? Türkçe kelime mi kalmadı. Ayıp ya!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konkur demek ~ 6 yıl önce
Fransızca concours'dan dilimize konkur olarak geçmiş kelime, TDK'de spor, yarış, yarışma olarak açıklanıyor. Reklamcılık jargonunda şirketlerin reklam ajansı tercihini belirleme sürecini ifade ediyor.
Konkur ~ 6 yıl önce
O ne baba? Ne ucube ifadeler girdi dilimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Off ~ 6 yıl önce
Dijital ajanslarla "konkur"lar ile anlaşılır. Bu bir terimdir. Cahilliğinizi belli etmeyin, bilmediğiniz konularda da ahkam kesmeyin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000