06 Ocak 2016, Çarşamba 21:07:30

THY'nin Darüselam uçağı Antalya'ya teknik iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan havalanarak Tanzanya'nın Darüsselam kentine giden uçağı teknik bir arıza nedeniyle Antalya Havalimanı'na divert etti.
  • Zaman laklakla gelir geçer bir bakarsın birgün zaman geçmiş gitmiş ne yapmışsın hayatın boyunca ne katmışsın laklak
  • Utanmasa cessna ile ucacaklar. Eski antonovu kaldiriyorlar Darrusselama
  • Asker kökenlimiymis
  • arbeitslos arkadasim mesela is adamlari kullanabilir mi? veya almanya´dan herhangi biri, is icin o ülkelere veya dünyanin herhangi bir yerine giderse mesela ben, THY´yi kullanabilir mi? kullandikca gurur duyabilir mi? biraz ufkumuzu acalim lütfen?
  • Divert nedeni neymiş bilen var mı, ya ekip???
  • leş boeing ve leş airbuslardan vazgeçip rus uçaklarına ne zaman yöneleceğiz merak ediyorum!!?
  • Fırındaki artık yağların çıkardığı yanık kokusu nedeniyle acil inmiş. Sonra bi şey olmadığı anlaşılınca yola devam etmiş..
  • Allah saklasın,peygamber saklasın. Uçaklar dökülüyor, personel dökülüyor. 05/01 tarihineki Bilbao uçuşunda pilot dahil 2 kelimeyi söyleyemediler. Hostes okuduğu halde.
  • Tanzanyanin baskenti ve cok revacta bir rota dolu gidip dolu geliyor bos bos konusmayalim hatta merak edenlere soyleyeyim Kilimanjaroya giden tirmaniscilar icin Arusaya da ucuyor oradan da Mombasa Kenya, bak bakalim bilet bulabilecek misin?THY nereye ucacagini dunyadan habersiz kalemsorlere mi soracak.? Aklinizi kendinize saklayin bir isinize yarayacaksa
  • Büyük geçmiş olsun,Allah saklasın...

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Darüsselam seferini gerçekleştiren uçağı Akdeniz üzerinden geri dönerek Antalya Havalimanı'na indi.

TK603 sefer sayısı ile Atatürk Havalimanı'ndan saat 19.10'da havalanan Türk Hava Yolları'nın TC-JYC tescilli Boeing B737-900ER tipi uçağı Antalya Havalimanı'na teknik iniş yaptı.

Ayrıntılar gelecek...

THY'nin Darüselam uçağı Antalya'ya teknik iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Ömür biter ~ 8 yıl önce
Zaman laklakla gelir geçer bir bakarsın birgün zaman geçmiş gitmiş ne yapmışsın hayatın boyunca ne katmışsın laklak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Utanmasa cessna ile ucacaklar. Eski antonovu kaldiriyorlar Darrusselama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker ~ 8 yıl önce
Asker kökenlimiymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos´a ~ 8 yıl önce
arbeitslos arkadasim mesela is adamlari kullanabilir mi? veya almanya´dan herhangi biri, is icin o ülkelere veya dünyanin herhangi bir yerine giderse mesela ben, THY´yi kullanabilir mi? kullandikca gurur duyabilir mi? biraz ufkumuzu acalim lütfen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Valla dünya çok küçük istenildikten sonra herkes heryere uçabiliyor. İmkanlar alabildiğine genişledi. Elbette milli havayolu burada sorun yok ama herkes eleştiriye açıktır. Ayrıca bunun bir ufkun açılması ile ilgili mesele olduğu inancında değilim.
Arbeitslos´a ~ 8 yıl önce
bak iste sorun oradan basliyor.
Tarkan ~ 8 yıl önce
Arbeitslos'a diyen arkadaş çok bilmiş gibi yazma klavye efeliği yapma. Ufkunu önce sen genişlet. Darüselama doluluk oranı düşük arbeitslos doğru demiş. Ne diye böyle yerlere uçuyor THY biliyoruz. Bu hükümet gittiği gün THY batar.
geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
Divert nedeni neymiş bilen var mı, ya ekip???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leş boeing ~ 8 yıl önce
leş boeing ve leş airbuslardan vazgeçip rus uçaklarına ne zaman yöneleceğiz merak ediyorum!!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma recep ~ 8 yıl önce
atmadan bos konusmadan bak bakalim bu ucak kac yasinda, sen dunyadan bi habersen THY ne yapsin
recep ~ 8 yıl önce
eski uçak yoktur bakımsız uçak vardır diye zırlayan siz değil misiniz? işinize geliyor diye yaşına mı bakacağız şimdi?!!
Adalatterazisi ~ 8 yıl önce
Akil fukarasi
Fırın ~ 8 yıl önce
Fırındaki artık yağların çıkardığı yanık kokusu nedeniyle acil inmiş. Sonra bi şey olmadığı anlaşılınca yola devam etmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Allah saklasın,peygamber saklasın. Uçaklar dökülüyor, personel dökülüyor. 05/01 tarihineki Bilbao uçuşunda pilot dahil 2 kelimeyi söyleyemediler. Hostes okuduğu halde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Tanzanyanin baskenti ve cok revacta bir rota dolu gidip dolu geliyor bos bos konusmayalim hatta merak edenlere soyleyeyim Kilimanjaroya giden tirmaniscilar icin Arusaya da ucuyor oradan da Mombasa Kenya, bak bakalim bilet bulabilecek misin?THY nereye ucacagini dunyadan habersiz kalemsorlere mi soracak.? Aklinizi kendinize saklayin bir isinize yarayacaksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Latek ~ 8 yıl önce
Büyük geçmiş olsun,Allah saklasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000