23 Şubat 2009, Pazartesi 07:54:38

"THY'nin Costner gibi bir gücü var"

Zaman Gazetesi yazarlarından Günseli Özen Ocakoğlu, ekranlara dönen reklamların sıralamasını değerlendirirken, aynı zamanda THY hakkında da küçük bir yorumda bulunmuş...
  • sende HÜRRIYET oku keyfin gelsin
  • Reklam, ONE MAN, ONE AIRCRAFT diye başlıyor,bence şöyle devam etmeliydi "ONE MINUTE" .Reklam hiç de ahım şahım bişey değil.Ama ZAMAN elbette çok iyi diyecek.Onların tabiriyle söyleyelim.Sıkıysa demesin.
  • Zaman gazetesi kötü diyemezki.Böyle reklamı öven bir yazı zamandan en son gelmeliki inandırıcı olsun. Hep sahte reklam.

Reklam dünyasında pek çoklarının inanışına göre 'reklamın iyisi ya da kötüsü olmaz'. Bu ne demektir, üstünde konuşulacak bir iş yaptığınız ve o iş de kamuoyundan, meslektaşlardan ya da tüketiciden olumlu, olumsuz mutlaka geri dönüş almışsa amaç hasıl olmuştur. Tepki almayan iletişim tepki de doğurmaz! Böyle bakınca da reklam profesyonellerinin www.marketingturkiye.com'da yaptığı en beğenilenler oylamasının sonuçları bu tezi doğrular nitelikte:

İlk sırada Kevin Costner'lı THY reklamı var. Daha önce de yazdığım gibi haber değeri taşıyan kampanyada basının ilgisini çekecek Costner gibi ciddi bir gücü var. Reklam filmi ekranlarda dönmeye, basın ve açıkhavada görünmeye devam ederken bloglarda da tartışılmaya devam ediyor. İlk yazdığımda da 'iyi iş' demiştim, sıralamadaki birinciliğine bakınca aynı fikirde olanların çoğunlukta olduğunu görüyorum. (THY'nin ajansı Art Grup)

Günseli Özen Ocakoğlu/
ZAMAN

"THY'nin Costner gibi bir gücü var"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sende HÜRRIYET oku keyfin gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Reklam, ONE MAN, ONE AIRCRAFT diye başlıyor,bence şöyle devam etmeliydi "ONE MINUTE" .Reklam hiç de ahım şahım bişey değil.Ama ZAMAN elbette çok iyi diyecek.Onların tabiriyle söyleyelim.Sıkıysa demesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zaman gazetesi kötü diyemezki.Böyle reklamı öven bir yazı zamandan en son gelmeliki inandırıcı olsun. Hep sahte reklam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000