10 Temmuz 2014, Perşembe 09:34:48

'THY'NİN BU ÜLKEYE UÇMAMASI BÜYÜK EKSİKLİKTİR'

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Zambiya Dışişleri Bakanı Harry Kalaba'yı ağırladı.
  • Groningen sehiri ekleyin pls rotterdam schiphol eindhoven uzak kaliyor
  • THY dunya'da nufusu 500,000'den fazla her sehire ucmasini bekliyoruz.
  • Zaten THY elinizde herseyine karisiyosunuz, bari nereye hat acacagina karismayin. Yok olmadi, direkt Basbakanliga baglayin... Sözde %51 özel sirket...
  • heryere ucsun diyosunuzda milyonlar harcadiginiz zafer havalimanini neden dusunmuyosunuz brukselde yasiyorum hani nerde direk seferler 12-18 saat aktarma bekletiyosunuz nerde kaldi hayallerimiz THY en kisa zamanda bir el atin artik yeter ....
  • Mexico city , Miami , Kuba , Sydney , Izlanda , Atlanta hatlari acilmali.Tabi burdan konusmak kolay.Ona gore ucaklarin ekibin slotlarin alinmasi lazim.
  • Ah lusaka ah. Ne guzel komsumuzdun sen.
  • Avustralya - Miami - Güney Amerika - LÜTFEN
  • Sadece Lusaka değil; Harare, Durban, Antananarivo, Maurityus, Seyşeller, Zanzibar, Juba, Windhoek, Maputo gibi Kara Afrika'nın her yerinde çok yüksek iş potansiyeli var. Çinliler ve Avrupalılar malesef bizden çok öndeler buralara yatırım konusunda..
  • eksiklik sydney...
  • Evet çok büyük eksiklik

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın, "İnancımıza göre Zambiya ile yeni ortaklıklar kurabilir, ikili ticaretimizi çeşitli projeler ve sektörlerle artırabiliriz" dedi.

"Mutlaka bir havayolu Lusaka'ya direkt uçmalı"

Zambiya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Harry Kalaba da Zambiya'da özellikle altyapı çalışmaları yapılabileceğine dikkati çekti.

Kalaba, Zambiya halkı yabancılara karşı çok "açık" olduğu için onlarla anlaşmanın çok kolay olduğunu belirterek, Türk inşaat şirketleri ve müteahhitler için Zambiya'da yatırım yapmanın avantajlı olacağı bilgisini verdi.

Toplantıda konuşulan her konunun, Lusaka'ya direkt uçacak bir havayoluna duyulan ihtiyaca işaret ettiğini belirten Kalaba, "Zambiya'da çok büyük işler doğacak. Türk Hava Yolları'nın (THY) direkt uçuşları, aynı zamanda iki ülke arasındaki ticaret hacmini geliştirecek. Biz, bunu en yüksek noktasına kadar destekliyoruz. Mutlaka bir havayolu Lusaka'ya direkt uçmalı diyoruz" şeklinde konuştu.

THY'nin Lusaka'ya uçmamasının büyük eksiklik olduğunu dile getiren Kalaba, "Zambiya'da pek çok potansiyelimiz var, kullanılmayan potansiyellerimiz var. Bence bu konunun yeniden ele alınması son derece önemli. Ancak bu şekilde iyi iş yapılabilir" dedi. 

'THY'NİN BU ÜLKEYE UÇMAMASI BÜYÜK EKSİKLİKTİR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Kiz ~ 10 yıl önce
Groningen sehiri ekleyin pls rotterdam schiphol eindhoven uzak kaliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istrimde isterim ~ 10 yıl önce
THY dunya'da nufusu 500,000'den fazla her sehire ucmasini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
Zaten THY elinizde herseyine karisiyosunuz, bari nereye hat acacagina karismayin. Yok olmadi, direkt Basbakanliga baglayin... Sözde %51 özel sirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esila ~ 10 yıl önce
heryere ucsun diyosunuzda milyonlar harcadiginiz zafer havalimanini neden dusunmuyosunuz brukselde yasiyorum hani nerde direk seferler 12-18 saat aktarma bekletiyosunuz nerde kaldi hayallerimiz THY en kisa zamanda bir el atin artik yeter ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer ~ 10 yıl önce
içhatlarda dahi doluluk oranlarını görüyoruz.. Pegasus pazardan çıktı vs. Önce işhat KZR-IST-KZR ler dolsun..
HATLAR ~ 10 yıl önce
Mexico city , Miami , Kuba , Sydney , Izlanda , Atlanta hatlari acilmali.Tabi burdan konusmak kolay.Ona gore ucaklarin ekibin slotlarin alinmasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kârlılık ~ 10 yıl önce
+ en önemli konu kârlı olabilecek hatlar olması önemli..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ah lusaka ah. Ne guzel komsumuzdun sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Avustralya - Miami - Güney Amerika - LÜTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 10 yıl önce
Sadece Lusaka değil; Harare, Durban, Antananarivo, Maurityus, Seyşeller, Zanzibar, Juba, Windhoek, Maputo gibi Kara Afrika'nın her yerinde çok yüksek iş potansiyeli var. Çinliler ve Avrupalılar malesef bizden çok öndeler buralara yatırım konusunda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eksiklik ~ 10 yıl önce
eksiklik sydney...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Evet çok büyük eksiklik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000