24 Ocak 2015, Cumartesi 10:17:01

THY’NİN BU KARARI ÇALIŞANLARI ÜZECEK

Türk Hava Yolları’nın Antalya’da gerçekleştirdiği 2015 motivasyon toplantısında temettü dağıtılmasına karar verildi. Temettüleri kimler alacak?
  • Eminim ki teknik a.ş çalışanlarınında almayı hakettiği birşeyler vardır...
  • Siz böyle hala taseronsunuz siz kim oluyorsunuz diye kendinizi büyük gördükçe ilahi adalet diyorum . Sizden daha çok çalışıp daha az maaş alıyoruz kimsenin parasında da gözümüz yok . Çünkü biz ayrımcılık yapmıyoruz . Oh iyi olmuş haberi okuyunca kahkaha attım
  • Teknik bitti beyler,sonunda yaptınız istediğinizi,yiyin o haketmediğiniz ekmeği,direte direte sözlerinizi yediniz,yetişmiş adam kalmadı,yok uçmasınlar yok para kazanmasınlar derken en iyi adamları kaybettiniz, kalan 3-5 iyi adamda gideceği yerler ile anlaştı.Pilota,hostese akıtırken tekniği yok saydınız. Aklınız alıyormu daha uçağı ilk kez görmüş, genç, uçakçı olmayan kurukalabalığa yalandan A1 lisansı aldırıpta işleri yürüteceğinizi...yazık çok yazık ettiniz!
  • Sizde Calisanlar. Ucak bakimdaiken Cagirin mudurunuzu Kanat tank kontroluna Beraber girin Gorsunler. Dunyanin kac bucak oldugunu. Temetu. Kimler hak ediyor. Gorsunler biz zamaninda bizim genel mudurumuzle. Kanadin icine girerdik. Ben sahsen. Defalarca. Kontrol icin Tanka. Girer supeli olan yere. Bakardik. Beraber karar verirdik. Kose yazar arkadaslarim cok iyi bilirler.. Iste temetu boylelere verilir.
  • Bu kararı Allah'a havale ediyoruz. Mazlumun ahı, indirir şahı. Haram olsun..
  • Allah aşkına sendikamı kaldı.Adı var sadece adı.Hani nerede Hava-iş.Ses seda yok.Ummurları değilki tabi.Ne deseniz boş.Ama tet bir ilahi adalet var.
  • işin özeti, aldılar almadılar değil. sizleri işverene karşı temsil edecek, haklarınızı savunacak olan bir sendika var -sözde... gidin yakalarına yapışın şimdi, yiyorsa. çok söyledik, yazdık, çizdik. geldiğiniz yer budur. tek başınıza işverene karşı gücünüz yoktur, ezer geçerler, sendikanızı da işverene teslim ettikten sonra, daha çok ağlarsınız, ağlayacağınız da geridedir. biliriz, bazı konularda sendikanın da yaptırımı yoktur, bu yasalardan gelir ama bu konu sendikanızın kimin sendikası olduğunun sorgulanacağı bir olaydır, işte önünüze konuldu, buyrun haydi bakalım.
  • Allah ortakligimiza zeval vermesin bol kazanclar olsun, her sene karlilik olsun, allah sendikayi da bildigi gibi yapsin, kooperatifcilik insaatcilik sendikanin asli gorevi oldu, hava is, hava kooperatif olarak isim degistirsin. Amin
  • bundan sonra kimse kabin,yer hizmetleri vs den ustun performans beklemesin..tuvalet temizliginden,yolcu iliskilerinden,guleryuzden,hizmet kalitesinden,cok ugrasip her seferinde ucun biri alinan 5 yildizdan bosuna bahsetmesin...jestiyon primi dedigin her calisana dagitilir...yoksa boyle motivasyonu sifirlarsin!
  • Iyiymis!

Türk Hava Yolları, yüksek karlılık dolayısıyla geçen yıl çalışanlarına yeni yılda sürpriz yaparak bonus dağıttı. THY’de çalışan bütün personellerin faydalandığı temettünün bir benzerinin bu yıl da dağıtılma beklentisi uzun süredir THY çalışanlarını heyecanlandırıyordu.

Hatta çalışanlar arasında '5. Yıldıza 5 bin TL'222 sözleri ile çalışanlar büyük beklenti içine girmişti.

Bu beklentiler ışığında Türk Hava Yolları üst yönetiminin Antalya Rixos Otel’de yaptığı motivasyon toplantısında temettü konusunda  önemli bir karar alındı.

THY yönetimi, çalışanlara temettü dağıtılmasına karar verdi ancak temettülerin sadece müdür ve üstü yöneticilere verileceği belirtildi.

İki yıl önce de sadece başkan ve üzeri yöneticilere temettü veren THY, geçen yıl sevindirdiği çalışanlarını bu kez pas geçti.

BEYAZ’A 270 BİN TL!

Öte yandan THY’nin yaklaşık 700 kişilik Antalya kampında ünlü isimler de yer aldı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in de söyleşi yaptığı organizasyonda şovmen Beyazıt Öztürk de bir gösteri sergiledi. Beyazıt Öztürk’ün bir buçuk saat süren gösteri için THY yönetiminden 270 bin TL gibi astronomik bir rakam aldığı iddiaları da kampın en çok tartışılan konularından biri oldu.

©AirportHaber Özel

THY’NİN BU KARARI ÇALIŞANLARI ÜZECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (162)

canımda kanımsın ~ 9 yıl önce
Eminim ki teknik a.ş çalışanlarınında almayı hakettiği birşeyler vardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstehak ~ 9 yıl önce
Siz böyle hala taseronsunuz siz kim oluyorsunuz diye kendinizi büyük gördükçe ilahi adalet diyorum . Sizden daha çok çalışıp daha az maaş alıyoruz kimsenin parasında da gözümüz yok . Çünkü biz ayrımcılık yapmıyoruz . Oh iyi olmuş haberi okuyunca kahkaha attım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Technical END! ~ 9 yıl önce
Teknik bitti beyler,sonunda yaptınız istediğinizi,yiyin o haketmediğiniz ekmeği,direte direte sözlerinizi yediniz,yetişmiş adam kalmadı,yok uçmasınlar yok para kazanmasınlar derken en iyi adamları kaybettiniz, kalan 3-5 iyi adamda gideceği yerler ile anlaştı.Pilota,hostese akıtırken tekniği yok saydınız. Aklınız alıyormu daha uçağı ilk kez görmüş, genç, uçakçı olmayan kurukalabalığa yalandan A1 lisansı aldırıpta işleri yürüteceğinizi...yazık çok yazık ettiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crosss ~ 9 yıl önce
biraz dik durdaysın bunlar omazdı
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sizde Calisanlar. Ucak bakimdaiken Cagirin mudurunuzu Kanat tank kontroluna Beraber girin Gorsunler. Dunyanin kac bucak oldugunu. Temetu. Kimler hak ediyor. Gorsunler biz zamaninda bizim genel mudurumuzle. Kanadin icine girerdik. Ben sahsen. Defalarca. Kontrol icin Tanka. Girer supeli olan yere. Bakardik. Beraber karar verirdik. Kose yazar arkadaslarim cok iyi bilirler.. Iste temetu boylelere verilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy çalışanı ~ 9 yıl önce
Bu kararı Allah'a havale ediyoruz. Mazlumun ahı, indirir şahı. Haram olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serpil ~ 9 yıl önce
Allah aşkına sendikamı kaldı.Adı var sadece adı.Hani nerede Hava-iş.Ses seda yok.Ummurları değilki tabi.Ne deseniz boş.Ama tet bir ilahi adalet var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava iş ~ 9 yıl önce
işin özeti, aldılar almadılar değil. sizleri işverene karşı temsil edecek, haklarınızı savunacak olan bir sendika var -sözde... gidin yakalarına yapışın şimdi, yiyorsa. çok söyledik, yazdık, çizdik. geldiğiniz yer budur. tek başınıza işverene karşı gücünüz yoktur, ezer geçerler, sendikanızı da işverene teslim ettikten sonra, daha çok ağlarsınız, ağlayacağınız da geridedir. biliriz, bazı konularda sendikanın da yaptırımı yoktur, bu yasalardan gelir ama bu konu sendikanızın kimin sendikası olduğunun sorgulanacağı bir olaydır, işte önünüze konuldu, buyrun haydi bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok sukur ~ 9 yıl önce
Allah ortakligimiza zeval vermesin bol kazanclar olsun, her sene karlilik olsun, allah sendikayi da bildigi gibi yapsin, kooperatifcilik insaatcilik sendikanin asli gorevi oldu, hava is, hava kooperatif olarak isim degistirsin. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zikkim ~ 9 yıl önce
bundan sonra kimse kabin,yer hizmetleri vs den ustun performans beklemesin..tuvalet temizliginden,yolcu iliskilerinden,guleryuzden,hizmet kalitesinden,cok ugrasip her seferinde ucun biri alinan 5 yildizdan bosuna bahsetmesin...jestiyon primi dedigin her calisana dagitilir...yoksa boyle motivasyonu sifirlarsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iyiymis!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000