21 Ekim 2013, Pazartesi 17:28:19

THY'NİN BEYRUT OFİSİ YENİDEN AÇILDI

Suriye'nin Azez bölgesinde rehin tutulan Lübnanlıların ailelerinin gösterilerine sahne olan ve bu nedenle faaliyetlerine bir süre ara veren Türk Hava Yolları'nın Beyrut'taki ofisi yeniden çalışmaya başladı.
  • Leman- gece hayatı olmasın o sevgili denyogül?
  • Bu tavsiyeniz pilotlarımız kaçırılmadan önceki dönem için olabilir mi acaba ?
  • gece yaşantısı derken? töbeeee...
  • beyrut guzel bir yer...ayrıca cok guvenlı...bircok avrupa şehrinden daha güvenlidir..gece yaşantısı yemeklerı nargilesi v.s.... mükemmeldir..gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim

Suriye'nin Azez bölgesinde rehin tutulan Lübnanlıların ailelerinin gösterilerine sahne olan ve bu nedenle faaliyetlerine bir süre ara veren Türk Hava Yolları'nın (THY) başkent Beyrut'taki ofisi yeniden çalışmaya başladı.

THY Beyrut Ofisi Müdürü Adil Hamade, yaptığı açıklamada, "Uzun süre kapalı kaldıktan sonra bugün ofisteki ilk günümüz. Rutin çalışmalarımız eskiden olduğu gibi devam edecek" dedi. Hamade şunları kaydetti:

"Suriye'nin Azez kentinde kaçırılan Lübnanlıların yakınları THY'nin Beyrut ofisi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği önünde sık sık gösteri düzenliyordu. Özellikle THY çalışanları için geçtiğimiz dönem gerçekten zordu. Bu nedenle ofisi yaklaşık 6 ay kapalı tutarak çalışmalarımızı Refik Hariri Havaalanı'ndaki ofisten yapmak zorunda kaldık."

Suriye'de rehin tutulan Lübnanlıların ve Lübnan'da kaçırılan Türk pilotların serbest bırakılmasının ardından zorlu bir safhanın geride kaldığını belirten Hamade, ofisin faaliyetlerinin bir daha kesinti olmaksızın devam etmesini istediklerini kaydetti.

Lübnan'a gelen Türk turist sayısının artmasını beklediğini ifade eden Hamade, krizin çözülmesinin ardından Beyrut ofisinde alınan yoğun güvenlik önlemlerine de gerek kalmadığını, Lübnan'daki diğer Türk kurumları için de bunun geçerli olduğunu söyledi.

THY'nin Beyrut ofisinde çalışan Reyta Mansur da, "Zorlu bir dönemi geride bıraktık. Bugün daha yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

THY'NİN BEYRUT OFİSİ YENİDEN AÇILDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Leman- gece hayatı olmasın o sevgili denyogül?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden olsa gerek ~ 11 yıl önce
Bu tavsiyeniz pilotlarımız kaçırılmadan önceki dönem için olabilir mi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
gece yaşantısı derken? töbeeee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyrut ~ 11 yıl önce
beyrut guzel bir yer...ayrıca cok guvenlı...bircok avrupa şehrinden daha güvenlidir..gece yaşantısı yemeklerı nargilesi v.s.... mükemmeldir..gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000