26 Temmuz 2011, Salı 14:53:48

THY'NİN AFRİKA AŞKI BİTMİYOR

Türk Hava Yolları’nın Afrika’daki yeni uçuş noktası Nisan 2012’den itibaren Ruanda’nın başkenti Kigali olacak.
  • Ne kadae ..komik... bu ne cehalet.. yani .. dilerimki bu yorumu yazanlar.. keske gitselerde bu okullarda nasil bir egitim görüklerine sahit olsalar.. böyle masa basinda .. yorum yazmak ne kadar cahilce.. Insan bu kadar mi EGITIM düsmani olur .. Pes dogrusu-- PES PES PES
  • cemaatın afrika aşkı :))
  • http://www.lufthansa.com/de/en/Lufthansa-Route-Map linkteki haritaya bakarsan kimlerin nerelerde varlık gösterdiğini anlarsın okullara üç kuruşluk diyen arkadaşım... zorunuza gidiyor sizden başka birilerinin bu memlekette söz sahibi olması.... hedef aldığın insanlarla iki kelime konuşmayı denersen sende evrenin seçilmiş Teşvikiye cemaatinden ibaret olmadığını anlarsın..
  • Ne işi var THy nin diyen değerli arkadaşlar. Afrikayı hiç gidip görmedikleri, oralar ile ticaret yapmadıkları, bu uçuşlar sayesinde o ülkeler ile olan ticaret hacimlerinin en düşüğünün % 200 den fazla arttığını, bu ülkeler ile en iyi ticaret yapanın ve bu ülkelerde en çok sözü geçen ülkelerin buraya direk uçuş olan ülkeler olduğunu bilmedikleri için, üstelik kimsenin ucuza uçmak gibi bir niyetide olmadığınıda bilmedekleri için bol bol atıp tutuyorlar. Sadece havacılık mantığı ile bakarasanız tabiki size saçmaancak gerçekleri görebilirsiniz. gelir. İşe strateji boyutu ile bakrsanız
  • Bende digerleri gibi yorumumuma, "bilen bilmeyen agzi olan konusuyor" diye baslasam ayip olur mu acaba?Bilenler bile bir suru yanlis yaziyor. Mesela Nabibya neresi? NAMIBIA mi acaba? Konumuza donersek 130-150 kisilik ucaklar 7 saat ucarak bu noktalara gidecekler. Yolcu, kargo harici bir o kadar da yakit tasiyacaklar. Bu ucaklar hergun full ucsa, fiyatlar yuksek tutulsa bile bu hatlar para yapmayabilir. Prestij icin gidiyoruz, bayragimizi gostermek icin gidiyoruz, Istanbul'a getirip dagitmak icin hat aciyoruz filan dersen o zaman belki anlarim.
  • Ankara merkezli doğu uçuşları haricinde. doğudan izmir antalya gibi şehirlere, ankaradan özellikle dalamana uçmazken Allahın Ruandası gibi bir çok yere karşılıklı ve haftada birkaç kez sefer ilginç. Bıraksın diğer şirketler uçsun iç hatlarda. Kediside özel kolejlere servis çeksin
  • Nerede fetuşun okulları var oraya sefer açılıyor. Hiç dikkatinizi çekti mi ?
  • Bu ülkelerde uçaklara verilen jet yakıtına güvenilebiliyor mu ? Kirli yakıt riski var mı ? Bilen varsa bilgi verebilir mi ?
  • Afrika da ucus agini genisletiyorsunuz ama avrupa da da bazi ulkelerde de genisletilmesi lazim bence. Mesela Hollanda da sadece Amsterdam'a uculuyor. Rotterdam sehrinden mesela Sabiha Gokcen seferleri baslaya bilir. Hollanda da yasayan Turk vatandaslari bunu umit ediyor. Saygilarimla, devamli THY ile ucuyorum ve bende birgun Rotterdam dan Istanbula ucmayi cok insan gibi istiyorum.
  • Lufthansa Afrika'da heryerde değil, SN Brussels'ı kullanıyor çoğu uçuşlarında. Politik olarak uçtukları tek Afrika hattı eski Alman sömürgesi Nabibya... Üç kuruşluk okullarda eğitim görüp uzman sanıyorsunuz ya kendinizi:) Araştırın öğrenin...
Türk Hava Yolları, Uganda ve Tanzanya gibi noktalardan sonra bir başka Afrika ülkesi Ruanda’ya da uçak seferlerine başlıyor.

Afrika’da 17 noktaya sefer yapan THY, Nisan 2012’de Ruanda’nın başkenti Kigali seferlerine başlayacak.

THY Genel Müdürü Temel Kotil , İstanbul-Kigali seferlerinin başlayacağını Ruanda Devlet Başkanı Paul Kagame’yi ziyaretinde açıkladı.

Seferlerin ilk etapta haftada 4 gün olarak planlandığı belirtilirken geçen yıl sipariş edilen Boeing 737-900ER tipi uçaklarla bu seferlerin gerçekleşeceği belirtildi.

Bilindiği gibi THY, geçen yıl Boeing’e opsiyonlarla birlikte 15 ekstra yakıt tanklı özel imalat 737-900ER siparişi vermişti. 

Ekstra yakıt tanklı yeni Boeing 737-900ER uçakları, beş bin 550 km menzile erişirken uçaklardan ikisinin imalatı tamamlandı.

Uçakların teslimatı Ekim ayında yapılacak. THY, halenn 17 sefer yaptığı Afrika hattında bu uçakların teslim alınmasıyla uçulan nokta sayısını 35’e çıkarmayı hedefliyor.

THY, Kongo’da Kinşasa, Nijerya’da Kano ve Ibadan, Angola’da Luanda, Zimbabve’de Harare, Kamerun’da Douala, Somali’de Mogadişu gibi noktalara uçmayı planlıyor.

THY'NİN AFRİKA AŞKI BİTMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadae ..komik... bu ne cehalet.. yani .. dilerimki bu yorumu yazanlar.. keske gitselerde bu okullarda nasil bir egitim görüklerine sahit olsalar.. böyle masa basinda .. yorum yazmak ne kadar cahilce.. Insan bu kadar mi EGITIM düsmani olur .. Pes dogrusu-- PES PES PES

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cemaatın afrika aşkı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.lufthansa.com/de/en/Lufthansa-Route-Map linkteki haritaya bakarsan kimlerin nerelerde varlık gösterdiğini anlarsın okullara üç kuruşluk diyen arkadaşım... zorunuza gidiyor sizden başka birilerinin bu memlekette söz sahibi olması.... hedef aldığın insanlarla iki kelime konuşmayı denersen sende evrenin seçilmiş Teşvikiye cemaatinden ibaret olmadığını anlarsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne işi var THy nin diyen değerli arkadaşlar. Afrikayı hiç gidip görmedikleri, oralar ile ticaret yapmadıkları, bu uçuşlar sayesinde o ülkeler ile olan ticaret hacimlerinin en düşüğünün % 200 den fazla arttığını, bu ülkeler ile en iyi ticaret yapanın ve bu ülkelerde en çok sözü geçen ülkelerin buraya direk uçuş olan ülkeler olduğunu bilmedikleri için, üstelik kimsenin ucuza uçmak gibi bir niyetide olmadığınıda bilmedekleri için bol bol atıp tutuyorlar. Sadece havacılık mantığı ile bakarasanız tabiki size saçmaancak gerçekleri görebilirsiniz. gelir. İşe strateji boyutu ile bakrsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende digerleri gibi yorumumuma, "bilen bilmeyen agzi olan konusuyor" diye baslasam ayip olur mu acaba?Bilenler bile bir suru yanlis yaziyor. Mesela Nabibya neresi? NAMIBIA mi acaba? Konumuza donersek 130-150 kisilik ucaklar 7 saat ucarak bu noktalara gidecekler. Yolcu, kargo harici bir o kadar da yakit tasiyacaklar. Bu ucaklar hergun full ucsa, fiyatlar yuksek tutulsa bile bu hatlar para yapmayabilir. Prestij icin gidiyoruz, bayragimizi gostermek icin gidiyoruz, Istanbul'a getirip dagitmak icin hat aciyoruz filan dersen o zaman belki anlarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ankara merkezli doğu uçuşları haricinde. doğudan izmir antalya gibi şehirlere, ankaradan özellikle dalamana uçmazken Allahın Ruandası gibi bir çok yere karşılıklı ve haftada birkaç kez sefer ilginç. Bıraksın diğer şirketler uçsun iç hatlarda. Kediside özel kolejlere servis çeksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nerede fetuşun okulları var oraya sefer açılıyor. Hiç dikkatinizi çekti mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkelerde uçaklara verilen jet yakıtına güvenilebiliyor mu ? Kirli yakıt riski var mı ? Bilen varsa bilgi verebilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Afrika da ucus agini genisletiyorsunuz ama avrupa da da bazi ulkelerde de genisletilmesi lazim bence. Mesela Hollanda da sadece Amsterdam'a uculuyor. Rotterdam sehrinden mesela Sabiha Gokcen seferleri baslaya bilir. Hollanda da yasayan Turk vatandaslari bunu umit ediyor. Saygilarimla, devamli THY ile ucuyorum ve bende birgun Rotterdam dan Istanbula ucmayi cok insan gibi istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lufthansa Afrika'da heryerde değil, SN Brussels'ı kullanıyor çoğu uçuşlarında. Politik olarak uçtukları tek Afrika hattı eski Alman sömürgesi Nabibya... Üç kuruşluk okullarda eğitim görüp uzman sanıyorsunuz ya kendinizi:) Araştırın öğrenin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000