15 Haziran 2015, Pazartesi 09:08:32

THY'nin ABD'deki yeni rotası neresi olacak?

Türk Hava Yolları’nın Amerika kıtasındaki 13’üncü uçuş noktası Atlanta oldu. İlk uçuş ne zaman?
  • 18 Mayıs 2016 hergün 13:00 Kalkış Atlanta
  • Schiphol nerdeyse 2 saat. hadi Thy kanatlarini aciniz ve Groningen yeni rota olsun please.
  • @Tucson: El Paso ucuslari saka heralde :) ama Arizona Phoenix olabilir bak. Ama ben yine de oncelikli olarak UA 2. hubi Denver olsun derim.
  • El Paso ucuslarini da bekliyoruz.
  • @rja: evet RJ ucuyor ancak hem frekansi az hem de amman'i hub olarak kullanan az. Charlotte eger US Airways American Airlines ile birlesmeyip Staralliance'dan cikmasaydi iyi bir tercih olurdu.
  • Dallas Vancouver Seattle ve Charlotte uculması iyi olabilecek diğer noktalar.
  • honolulu'ya aktarmali ucmanin cok da espirisi yok bence. zaten los angeles ve san francisco uzerinden de halihazirda UA ile uculuyor. ayrica uculmasi gereken bir destinasyon da detroit. henuz hicbir korfez havayolu ucmuyor. Onemli bir arap ve hint nufusu var.
  • Dallas,Denver,Philadelphia başlamalı.
  • texas başlamalı
  • THY'nin mevcut hava limanının kapasite sorunu nedeniyle 2018'e kadar ABD pazarı için agresif adımlar atmayacağını düşünüyorum. 2018 ve sonrasında Seattle ve daha pek çok hat ardı ardına açılabilir. Elbette, yeni havalimanı ile American Airlines da belki Türkiye'ye teşrif ederler diye umuyoruz. Uzman arkadaşlara sormak istiyorum, San Francisco veya San Diego aktarmalı Honolulu uçuşu 5. trafik hakkına mı girer yoksa ABD'de ülke içi taşıma kapsamına mı girer?

Türk Hava Yolları’nın Amerika kıtasındaki 13’üncü uçuş noktası Atlanta oldu. 

THY Amerika kıtasında, Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston, Montreal, Miami ve San Francisco'ya uçan THY’nin bir sonraki noktası Atlanta olacak.

THY tarafından henüz resmen açıklanmayan uçuş programına göre ilk uçuş 16 Mayıs 2016’da yapılacak.

Dünyanın en kalabalık havalimanları arasında ilk sırada bulunan Atlanta Havalimanı’na yapılacak seferler Boeing 777-300ER tipi uçaklarla yapılacak.

THY'nin ABD'deki yeni rotası neresi olacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

daily ~ 9 yıl önce
18 Mayıs 2016 hergün 13:00 Kalkış Atlanta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dutch ~ 9 yıl önce
Schiphol nerdeyse 2 saat. hadi Thy kanatlarini aciniz ve Groningen yeni rota olsun please.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
@Tucson: El Paso ucuslari saka heralde :) ama Arizona Phoenix olabilir bak. Ama ben yine de oncelikli olarak UA 2. hubi Denver olsun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tucson ~ 9 yıl önce
El Paso ucuslarini da bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
@rja: evet RJ ucuyor ancak hem frekansi az hem de amman'i hub olarak kullanan az. Charlotte eger US Airways American Airlines ile birlesmeyip Staralliance'dan cikmasaydi iyi bir tercih olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Dallas Vancouver Seattle ve Charlotte uculması iyi olabilecek diğer noktalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
honolulu'ya aktarmali ucmanin cok da espirisi yok bence. zaten los angeles ve san francisco uzerinden de halihazirda UA ile uculuyor. ayrica uculmasi gereken bir destinasyon da detroit. henuz hicbir korfez havayolu ucmuyor. Onemli bir arap ve hint nufusu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RJA ~ 9 yıl önce
Royal Jordanian uçuyor Detroit'e.
Selim ~ 9 yıl önce
250 bin Arap kökenli nüfus var Detroit'de. Sanayii de otomobil ve kimya fabrikaları ile zengin. Royal Jordanian uçuyor ama baglanti açisinden THY ile göbek atamaz. Bence çok ciddi dusunulmesi gereken bir sehir. 19.5 sene yasadım Michigan'da.
AA ~ 9 yıl önce
Dallas,Denver,Philadelphia başlamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
texas ~ 9 yıl önce
texas başlamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit ~ 9 yıl önce
THY'nin mevcut hava limanının kapasite sorunu nedeniyle 2018'e kadar ABD pazarı için agresif adımlar atmayacağını düşünüyorum. 2018 ve sonrasında Seattle ve daha pek çok hat ardı ardına açılabilir. Elbette, yeni havalimanı ile American Airlines da belki Türkiye'ye teşrif ederler diye umuyoruz. Uzman arkadaşlara sormak istiyorum, San Francisco veya San Diego aktarmalı Honolulu uçuşu 5. trafik hakkına mı girer yoksa ABD'de ülke içi taşıma kapsamına mı girer?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000