22 Haziran 2015, Pazartesi 09:55:38

THY'nin ABD yolcularına kötü sürpriz

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-New York seferini yapacak uçağının kargo kapısında sorun çıkınca, uçak değiştirildi, iki saat rötar meydana geldi.
  • 2 saat içinde aynı tip uçağı servise verip yolcuların mağduriyetini önlemek her havayoluna nasip olmaz. Bravo...
  • Thy nin neden amsterdamda uçağı düştü bagaj kapısı uçtuğu için, Bu olay basınçla alakalı yani ne kadar saçma şeyler sölendi .d
  • Ucagin tescil kodu nedir?
  • kaptan plt 5. vitese takar basar gider icabında aynı saatte iner niv yorka.
  • Yahu bir yıllık yepyeni uçakları mahvediyorsunuz, tüm ekipler biraz daha dikkat lütfen.
  • BEN birsey soracagim. Bu kargo kapisi ucagin altinda zaten, yolcu bolumuyle ilgisi yok. Acik kalsa ne olurki yol boyu? Kargolar o kapidan duser diyemi illa kapali olmasi gerekiyor
  • valla ben 15 yıllık uçak teknisyeniyim daha teknik hangarlarında herhangi bir yöneticinin ''her sene uçaklara yükleme ,ikram vs araçlarıyla vurulmasından dolayı milyonlarca dolar zararımız oluyor birşeyler yapmalıyız'' dediğini duymadım. ustalarıma sordum onlar da duymamış. şirketin sahibi yok tüm sorunun kaynağı bu.. vur bakalım özel şirketin uçağına nasıl getiriyorlar faturayı görürsün.
  • şaşırcak ne var anlamadım 500 kapasiteli meydana 1000 ucak koyarsan herşey olur bu büyüme kar degil zarar getiri sırf ego ugruna yapılan bir büyüme laf olsun diye açılan hatlar
  • Olmazsa şaşarız zaten. Bu tür olayların oranı o kadar yüksek ki bu ülkede (tek THY' yi kastetmiyoruz), sorunsuz uçuş yapabilmek mucize gibi bir şey oldu. Ne diyelim, Şükürcü millet olarak geç olması hiç olmamasından iyidir mi diyelim? Buna da şükür gali.
  • New York'un asilzade yolcularının incileri dökülmüştür şimdi, bi daha thy ile uçmıcaaaz, he gülüm hee sen uçma tk'da batar zaten sen uçmayınca, ya bi kendinize gelin ey insanoğlu dünyanın merkezi sen değilsin. Ama bu tip şeylerin heryerde olabileceğini gelde anlat bu kendini kültürlü ve iyi eğitimli sanan cahillere. Ben bir bireyim, benim haklarım var ve bunları sonuna kadar savunacağım kafasında ama bunları yarım yamalak öğrendiği o 2-3 tane kişisel gelişim kitabını tamamen yanlış yorumlamış, ahh zavallılar belki çoluğunuz çocuğunuz kendini kurtarır sizin gibi sığ insanlar olmaz.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-New York seferini yapacak uçağının kargo kapısında sorun çıkınca, uçak değiştirildi, iki saat rötar meydana geldi.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-New York seferini yapacak TK3 sefer sayılı uçağının kargo kapısında son anda sorun çıktı. Hasar aldığı ya da arızalandığı belirtilen kargo kapısı yüzünden uçağın değiştirilmesine karar verildi.

THY uçağı kontrole alınırken yolcular bir başka uçağa alındı.

Saat 07.25’te kalkması gereken uçak 09.35’te havalandı.

©Airporthaber.com
 

THY'nin ABD yolcularına kötü sürpriz

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

BRAVO ~ 9 yıl önce
2 saat içinde aynı tip uçağı servise verip yolcuların mağduriyetini önlemek her havayoluna nasip olmaz. Bravo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy nin neden amsterdamda uçağı düştü bagaj kapısı uçtuğu için, Bu olay basınçla alakalı yani ne kadar saçma şeyler sölendi .d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-10 ~ 9 yıl önce
THY'nin kargo kapısı uçtuğu için düşen uçağı Amsterdam'da değil Paris'te 1974 yılında düştü.
Hangi Ucak? ~ 9 yıl önce
Ucagin tescil kodu nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkıntı yok ~ 9 yıl önce
kaptan plt 5. vitese takar basar gider icabında aynı saatte iner niv yorka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 9 yıl önce
Yahu bir yıllık yepyeni uçakları mahvediyorsunuz, tüm ekipler biraz daha dikkat lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 9 yıl önce
BEN birsey soracagim. Bu kargo kapisi ucagin altinda zaten, yolcu bolumuyle ilgisi yok. Acik kalsa ne olurki yol boyu? Kargolar o kapidan duser diyemi illa kapali olmasi gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 9 yıl önce
bence haklı mel ve mmel e revizyon gelmeli
terzi ~ 9 yıl önce
https://tr.wikipedia.org/wiki/Türk_Hava_Yolları'nın_981_sefer_sayılı_uçuşu
Remzi bey e ~ 9 yıl önce
Olay basinclandirma ile ilgilidir..
test ~ 9 yıl önce
Bende birkere denk gelmistim, bindigim otobusun bagaji acik kalmis ve birkac bagaj dusmus yolda
aman diyim ~ 9 yıl önce
aman diyim aşağıda birinin kafaya falan düşer
Yolcu ~ 9 yıl önce
kapi acik kalirsa cereyan yapar, yolcular usutur diye olabilir, ein degilim ama aklima gelen bu.
Aynen ~ 9 yıl önce
Tamamiyle doğru bir tespit yapmışsın... uçak dönüşlerde yana yattığı için kargolar oradan düşebiliyor...
Siperno ~ 9 yıl önce
1974 yılına git ve thy yolları paris kazasını izle bak bakalım nolmuş!
sahipsiz ~ 9 yıl önce
valla ben 15 yıllık uçak teknisyeniyim daha teknik hangarlarında herhangi bir yöneticinin ''her sene uçaklara yükleme ,ikram vs araçlarıyla vurulmasından dolayı milyonlarca dolar zararımız oluyor birşeyler yapmalıyız'' dediğini duymadım. ustalarıma sordum onlar da duymamış. şirketin sahibi yok tüm sorunun kaynağı bu.. vur bakalım özel şirketin uçağına nasıl getiriyorlar faturayı görürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırcak ne var ~ 9 yıl önce
şaşırcak ne var anlamadım 500 kapasiteli meydana 1000 ucak koyarsan herşey olur bu büyüme kar degil zarar getiri sırf ego ugruna yapılan bir büyüme laf olsun diye açılan hatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşkın ~ 9 yıl önce
Olmazsa şaşarız zaten. Bu tür olayların oranı o kadar yüksek ki bu ülkede (tek THY' yi kastetmiyoruz), sorunsuz uçuş yapabilmek mucize gibi bir şey oldu. Ne diyelim, Şükürcü millet olarak geç olması hiç olmamasından iyidir mi diyelim? Buna da şükür gali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çekilmez ~ 9 yıl önce
New York'un asilzade yolcularının incileri dökülmüştür şimdi, bi daha thy ile uçmıcaaaz, he gülüm hee sen uçma tk'da batar zaten sen uçmayınca, ya bi kendinize gelin ey insanoğlu dünyanın merkezi sen değilsin. Ama bu tip şeylerin heryerde olabileceğini gelde anlat bu kendini kültürlü ve iyi eğitimli sanan cahillere. Ben bir bireyim, benim haklarım var ve bunları sonuna kadar savunacağım kafasında ama bunları yarım yamalak öğrendiği o 2-3 tane kişisel gelişim kitabını tamamen yanlış yorumlamış, ahh zavallılar belki çoluğunuz çocuğunuz kendini kurtarır sizin gibi sığ insanlar olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meka ~ 9 yıl önce
kimsenin bir şey dediği yok, nereden aldın ki bu bilgiyi?
tarik ~ 9 yıl önce
Bu haberden böyle bi yorum çıkarmak pek hayra alamet değil...
B-52 ~ 9 yıl önce
Böyle saçma sapan bir şeyler karalamak nereden aklına geldi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000