26 Ekim 2015, Pazartesi 16:00:07

THY'nin A330'u 'Pijama'yı giydi

Türk Hava Yolları (THY) havacılık meraklıların bir süredir heyecanla beklediği retro boyamasını bitirdi.
  • Sonuçta yolladığım maillerin sonucu alınmış.Çok güzel olmuşçYapanların ellerine sağlık:))
  • Teknisyen fazla yakışıklı galiba ondan gölgelemişler.
  • SAYIN KOTUL AMUDADA KALKSAN YANDA YATSAN UCAGA PIJAMA DEGIL GRAVATTA TAKSAN GIDICISIN VESSALAM
  • cok guzel
  • Teknisyeni de buzlamışlar. Uçağı gölgelemesin die. Bence gayet başarılı buzlama :-P
  • EMEĞİ GEÇENLERE VE BU DUYGUYU YAŞATANLARA TEŞEKKÜRLER. ( Bu arada, her havayolu şirketi böyle bir nostaljiyi yapar, gereksiz görenlere gönderme.)
  • eski usul boyama bence olmamış, zevk işi tabi ki. herkes beğenmek zorunda değil ama gereksiz bir işlem yapılmış. ayrıca uçağın isminin de japonca olması ÇOK SAÇMA. kim anlayacak , yok fii tarihte gemimiz batmışta falan. JAPON HAVAYOLUMU. anten kunten işler bunlar.
  • Cok guzel olmus, emegi gecen herkese tesekkurler ! :)
  • ne başınızın zoru var şu şirketle anlamıyorum. Belli işe alınmayan tipler atup tutuyor torpil mi bulamadın dayın mı yok? Bu boyamayı havacılıkla yakından ilgili olan arkadaşlar uzun zamandır bekliyordu. Zaten ilgili olanların yorumlarından anlaşılıyor. Bir kerede şu şirketin yaptığı bir işi beğenin ne kuyruk acısı be...
  • ben bunu THy nin geçmişini bilmeyen biri olsam ve bir yerde gorsem "bu ne yaa" derim.. havacılıltan anlayanlar için ise anlamlı bir iş..

Bir süredir havacılık meraklılarının heyecanla beklediği, bir THY uçağının retro boyaması tamamlandı.

Havacılık sevdalıları Türk Hava Yolları'nın bir uçağını retro boyaması için uzun süredir bazı girişimlerde bulunmuşlardı. Bu girişimlerin sonucunda THY, bir Airbus A330 uçağını eski renklerine boyadı.

Mayıs 2006 yılında THY filosuna katılan TC-JNC tescilli "Bursa" isimli Airbus A330-200 tipi uçağın, THY Teknik hangarında retro boyaması tamamlandı. Uçağın önümüzdeki günlerde klasik THY boyamasıyla uçuşlarına başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan A330 tipi uçağın ismi de, Japonya kıyılarında bulunan Ertuğrul Fırkateyni'nin battığı Kansai bölgesindeki Wakayama vilayetine bağlı balıkçı köyünün adı olan "Kushimoto" olarak değiştirildi.



THY'nin A330'u 'Pijama'yı giydi

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

Fevzi Celayir ~ 8 yıl önce
Sonuçta yolladığım maillerin sonucu alınmış.Çok güzel olmuşçYapanların ellerine sağlık:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok yakışıklı ~ 9 yıl önce
Teknisyen fazla yakışıklı galiba ondan gölgelemişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GULE GULE ~ 9 yıl önce
SAYIN KOTUL AMUDADA KALKSAN YANDA YATSAN UCAGA PIJAMA DEGIL GRAVATTA TAKSAN GIDICISIN VESSALAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel kotil ~ 9 yıl önce
Oğlum hastamısın sen ? Yıllardır aynı plağı bi bana bi Tayyip abime söyleyip duruyorsunuz. Biz hala buradayız ! Plakmı arızalı yoksa sen mi ?
bunyami ~ 9 yıl önce
cok guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 9 yıl önce
Teknisyeni de buzlamışlar. Uçağı gölgelemesin die. Bence gayet başarılı buzlama :-P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
EMEĞİ GEÇENLERE VE BU DUYGUYU YAŞATANLARA TEŞEKKÜRLER. ( Bu arada, her havayolu şirketi böyle bir nostaljiyi yapar, gereksiz görenlere gönderme.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
eski usul boyama bence olmamış, zevk işi tabi ki. herkes beğenmek zorunda değil ama gereksiz bir işlem yapılmış. ayrıca uçağın isminin de japonca olması ÇOK SAÇMA. kim anlayacak , yok fii tarihte gemimiz batmışta falan. JAPON HAVAYOLUMU. anten kunten işler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 9 yıl önce
evet çok güzel, modern olmayabilir ancak amaç zaten retro bir dizany ile eskiyi anmak. yoksa zaten daha iyi bir şeyler tasarlandığı için bu dizayn ortadan kalkmış. Şimdi ise bu boyama ile biraz eskiyi hatırlatmak istemişler. Hoş bir düşünce.
Android ~ 9 yıl önce
Cok guzel olmus, emegi gecen herkese tesekkurler ! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 9 yıl önce
ne başınızın zoru var şu şirketle anlamıyorum. Belli işe alınmayan tipler atup tutuyor torpil mi bulamadın dayın mı yok? Bu boyamayı havacılıkla yakından ilgili olan arkadaşlar uzun zamandır bekliyordu. Zaten ilgili olanların yorumlarından anlaşılıyor. Bir kerede şu şirketin yaptığı bir işi beğenin ne kuyruk acısı be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hmm ~ 9 yıl önce
ben bunu THy nin geçmişini bilmeyen biri olsam ve bir yerde gorsem "bu ne yaa" derim.. havacılıltan anlayanlar için ise anlamlı bir iş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000