29 Ocak 2016, Cuma 14:15:34

THY'nin 24'üncü B777'si Atatürk Havalimanı'na indi

Türk Hava Yolları (THY), Boeing firmasından sipariş ettiği B777-300ER tipi uçakların birini daha teslim aldı. TC-LJE tesciili uçak AHL'ye iniş yaptı.
  • Türk Hava Yolları adına sevindim hayırlı olsun sonuöuz asiana aırlınes gibi olmasın
  • bu uçak thy nin 299. uçağıdır yanlış yorumlar yapmayın 300. uçak bir a330 olacak test uçuşlarında şu an (thy technicte 2 gün sonra kırım geçirmezse neyim ben bu uçak)
  • Pinar. Bizim 777. Ucagimizi beyendin demek. Bundan sonra. Ben yetkilerle gorusecem. Sana. 747 superi alacagiz. Sen merak etme daima bu koseyi takip et , az bir zaman kaldi,
  • Öncelikle Sence Neden 777?, havacılık otoritesi gibi yorumundan dolayı tebrik ediyorum seni. Çift koridorlu ve uzun menzilli uçaklar içinde operatör şirketlerinin vazgeçilmezidir. 22 saat kesintisiz havada kalma rekoruna sahiptir, hatta bu test sürecinde 2 kez gündoğumu yaşanmıştır. Ancak marka ve model seçimleri hat, yoğunluk, yakıt tüketimi, mesafe, bakım, yedek parça vb. kriterlerine göre seçilir. Şimdi kısa kısa örnekler vereyim sizlere, Emirates filosundaki Airbus A380 uçaklarını 3 sınıfta 550 kişilik olarak tasarlamıştı hatta çok özel müşterilerine 10 dakikalık duş imkânı bile sunabileceği imkânlar sunulurken şimdi 3 sınıfta 615 kişilik kapasiteye dönüyor. Bir diğer örnek American Airlines Boeing'e hâlâ 767-400er üretiyor ve dünyada filosunda en fazla Boeing 767 bulunan şirket ünvanına sahiptir, tamamen fiyat-performans hesabı bu marka ve model için uygun demektir. Şimdi bir diğer mevzu müşteri olarak uçuş tercihiniz sizi bağlar, dilerseniz daha fazla öder direkt uçarsınız yada daha uygun fiyat olsun diye aktarmalı uçabilirsiniz. Hatta bileti alırken operatör şirketinin filosunda favoriniz olan marka ve model uçakları tercih edebilirsiniz. Şunu bir kere çok iyi anlayalım, burada yorum yapan herkes havacılık tutkunu. Buraya kadar güzel, ancak yorumlarımızın mutlak dozajları ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Ülkemizde ki tüm havayolu şirketleri çok değerlidir. Beğenmek ve beğenmemek konusunda tabiki özgürsünüz, ancak şunu belirteyim bu tarz şirketlerde çalışmak kesinlikle çok zordur, hele hele yönetici olarak. Benim için amacına göre tüm uçaklar değerli, Bombardier Q400 turboprop modeli 27 milyon $ ederken ve işletmecisine para kazandırırken çift koridorlu ve yeni sipariş bir uçak için böyle yorumlar yapmayalım. Saygılar. Son söz; çalıştığı işletmeye beddua eden arkadaşım, bu kadar fevri yorumlar yapıpta dünyanın en gözde sektöründe çalışma, hakikatten git başka iş yap.
  • Ayrica filonun 300. Ucagidir kendisi. Hayirli olsun..
  • THY. Hayirli ogurlu olsun Allah cellecelalu. Kazdan beladan korusun. UZAY. Lar THY. Nin olsun.
  • 777 cocugum gibidir benim, etle tırnak gibiyiz hayırlı ugurlu olsun..
  • Hoş geldin modası geçmiş zara makinesi!
  • Hayırlı olsun inşallah Türkiyem yakisir
  • Yahu yeter artik 777 yeni bir sey alin.787 mi olur A350 mi olur.Birazda biz Turk'ler sevinelim yeni ucaklardan aldik bizimde yeni model ucaklarimiz var diye.Hepmi herkesin 20 sene once kullanmaya basladigi ucaklari yeni yeni filoya dahil edecegiz.Birazda bizim ilk aldiklarimizi sonradan herkes filolarina dahil etse olmazmi.Genede Hayirli olur InsaaAllah.Rabbim kazasiz belasiz nice ucuslar nasib etsin.

Türk Hava Yolları (THY), Amerikalı uçak üreticisi Boeing'den sipariş ettiği B777 serisinden bir uçağı daha filosuna dahil etti.

THY'nin TC-LJE tescilli uçağı almak üzere ABD'ye bir ekip gönderdiğini geçen hafta AirportHaber okuyucularına duyurmuştu.

Dün, Boeing'in Seattle'daki tesislerinden havalanan THY'nin yeni uçağı, yaklaşık 12 saatlik uçuşun ardından şu sıralarda Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

TC-LJE tescilli uçağın filoya katılmasıyla birlikte THY bünyesindeki B777-300ER tipi uçak sayısı da 24'e yükseldi.

©AirportHaber









THY'nin 24'üncü B777'si Atatürk Havalimanı'na indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

adam king ~ 8 yıl önce
Türk Hava Yolları adına sevindim hayırlı olsun sonuöuz asiana aırlınes gibi olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğukan ~ 8 yıl önce
bu uçak thy nin 299. uçağıdır yanlış yorumlar yapmayın 300. uçak bir a330 olacak test uçuşlarında şu an (thy technicte 2 gün sonra kırım geçirmezse neyim ben bu uçak)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Himalaya tepesi. ~ 8 yıl önce
Pinar. Bizim 777. Ucagimizi beyendin demek. Bundan sonra. Ben yetkilerle gorusecem. Sana. 747 superi alacagiz. Sen merak etme daima bu koseyi takip et , az bir zaman kaldi,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Öncelikle Sence Neden 777?, havacılık otoritesi gibi yorumundan dolayı tebrik ediyorum seni. Çift koridorlu ve uzun menzilli uçaklar içinde operatör şirketlerinin vazgeçilmezidir. 22 saat kesintisiz havada kalma rekoruna sahiptir, hatta bu test sürecinde 2 kez gündoğumu yaşanmıştır. Ancak marka ve model seçimleri hat, yoğunluk, yakıt tüketimi, mesafe, bakım, yedek parça vb. kriterlerine göre seçilir. Şimdi kısa kısa örnekler vereyim sizlere, Emirates filosundaki Airbus A380 uçaklarını 3 sınıfta 550 kişilik olarak tasarlamıştı hatta çok özel müşterilerine 10 dakikalık duş imkânı bile sunabileceği imkânlar sunulurken şimdi 3 sınıfta 615 kişilik kapasiteye dönüyor. Bir diğer örnek American Airlines Boeing'e hâlâ 767-400er üretiyor ve dünyada filosunda en fazla Boeing 767 bulunan şirket ünvanına sahiptir, tamamen fiyat-performans hesabı bu marka ve model için uygun demektir. Şimdi bir diğer mevzu müşteri olarak uçuş tercihiniz sizi bağlar, dilerseniz daha fazla öder direkt uçarsınız yada daha uygun fiyat olsun diye aktarmalı uçabilirsiniz. Hatta bileti alırken operatör şirketinin filosunda favoriniz olan marka ve model uçakları tercih edebilirsiniz. Şunu bir kere çok iyi anlayalım, burada yorum yapan herkes havacılık tutkunu. Buraya kadar güzel, ancak yorumlarımızın mutlak dozajları ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Ülkemizde ki tüm havayolu şirketleri çok değerlidir. Beğenmek ve beğenmemek konusunda tabiki özgürsünüz, ancak şunu belirteyim bu tarz şirketlerde çalışmak kesinlikle çok zordur, hele hele yönetici olarak. Benim için amacına göre tüm uçaklar değerli, Bombardier Q400 turboprop modeli 27 milyon $ ederken ve işletmecisine para kazandırırken çift koridorlu ve yeni sipariş bir uçak için böyle yorumlar yapmayalım. Saygılar. Son söz; çalıştığı işletmeye beddua eden arkadaşım, bu kadar fevri yorumlar yapıpta dünyanın en gözde sektöründe çalışma, hakikatten git başka iş yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 ~ 8 yıl önce
Ayrica filonun 300. Ucagidir kendisi. Hayirli olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Endes mexico. Astek ~ 8 yıl önce
THY. Hayirli ogurlu olsun Allah cellecelalu. Kazdan beladan korusun. UZAY. Lar THY. Nin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt.Hakan TURGUT ~ 8 yıl önce
777 cocugum gibidir benim, etle tırnak gibiyiz hayırlı ugurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 8 yıl önce
Quantas'a niye başvurmuyorsun Hakan Kaptan?
Kemal ~ 8 yıl önce
777 uçakları Doğan görünümlü Şahin gibiler , makyajla makyajla sür piyasaya; Boeing akıllı vesselam.
...... ~ 8 yıl önce
Guzel unstabil ınıyormusun oyle dıyorlar:) cocuguna bıraz sefkat goster:)
Selim ~ 8 yıl önce
Hoş geldin modası geçmiş zara makinesi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ugur savas ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah Türkiyem yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avustralya'dan ~ 8 yıl önce
Yahu yeter artik 777 yeni bir sey alin.787 mi olur A350 mi olur.Birazda biz Turk'ler sevinelim yeni ucaklardan aldik bizimde yeni model ucaklarimiz var diye.Hepmi herkesin 20 sene once kullanmaya basladigi ucaklari yeni yeni filoya dahil edecegiz.Birazda bizim ilk aldiklarimizi sonradan herkes filolarina dahil etse olmazmi.Genede Hayirli olur InsaaAllah.Rabbim kazasiz belasiz nice ucuslar nasib etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak suna ~ 8 yıl önce
sanki cebinden cikiyor 777 lerin paraisda 787 falan istiyosun. birkac yil sonra B777 yi kullanmak isteyen kac havacilik meraklisi var biliyormusun ? A380, 747 falan varken 777 yi secmemizin bir nedeni var.
baktım şuna ~ 8 yıl önce
senin benim vergilerimle alınıyor o uçaklar!!
DARBELİ MATKAP ~ 8 yıl önce
lan akılsız sen 777 (300 yolcu kapasitesi) ile 787 (170 yolcu kapasıtesi) yan yana koy bakıyım hangisi daha iyi bilip bilmeden konuşma
Sence neden 777? ~ 8 yıl önce
Üstün yakıt tasarrufu, verimliliği ve güvenilirliğiyle bilinen bu uçaklar, kendi sınıfındaki en yakın rakibinden yüzde 19 daha hafif olan Boeing 777-300ER, bu özelliğiyle yakıt tüketiminde önemli avantaj sağlıyor. Uçak ayrıca, koltuk başına yüzde 22 daha düşük karbondioksit salınımı ve yüzde 20 daha düşük uçuş maliyeti sunuyor. Boeing 777-300ER, 3 sınıflı kabin konfigürasyonunda 365 yolcu taşıyor ve 14.685 kilometrelik menzile ulaşıyor. Dünyanın en başarılı çift koridorlu iki motorlu uçakları olarak kabul edilen Boeing 777 ailesi, bugüne kadar dünya genelinde 56 havayolu şirketinden, 1.100'ün üzerinde sipariş aldı.
Ayhan ~ 8 yıl önce
Onun için mi Malezya 777'lerini ground etti?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000