23 Ağustos 2016, Salı 09:30:03

THY'nin 11 saatlik rötarı yolcuları kızdırdı

Türk Hava Yolları'nın dün gece Trabzon'dan İstanbul'a gelecek TK 2831 sefer sayılı yolcu uçağı teknik bir arıza nedeniyle kalkış yapamadı, yolcular duruma tepki gösterdi.
  • isteseler başka uçak yollaya bilirlerdi
  • Bilmediğiniz yere yorum yapan insanlar Pegasus gibi 11 saatlik rötara size sadece su vermiyor, THY size ikram sıcak yemek ve otel konaklaması veriyor.Ayrıca ucak havadayken arıza yapsaydı daha iyi miydi Allah'tan yerdeyken farkedildi. Ayrıca İstanbul'dan parça getirildi onarıldıktan sonra TC-JHA kuyruklu Müdanya isimli uçağı saat 0955 de kalktı.Meraklılara...
  • el insaf. 1,5 saatlik uçuşa öyle yarım saat bir saat falan değik ki bu, neyin olgunluğundan bahsediyorsunuz siz?? tam 11 saat. bu kadar da yalakalık olmaz artık.
  • Ikram var susar misiniz lutfen ayni bileti onur pegasus 80 tl - tk 250 tl ye satiyor lutfen
  • al sana bedava tatil daha ne istiosun ucak kalkmio baska ucakla git parani oder ya da olmezsin bi gece otelde kalsan
  • hbb de dönenlerin en ünlüsü bir hödük LK yi unutmayın
  • Merak etmeyin teknikteki Feto dönmeleri Sawda EK,ist te BG yi UBB olarak atayan HS gibi tecrübe yumağı havacılık duayyenleri arkadaşlarımız var onlar hallederler!!!
  • Yabancı şirketler rötar yaptımı bizim türk halkı o kadar olgunlukla karşılarki dersiniz tam bir medeni halk işte bu , bir türk şirketi bir rötar yapsın nedeni herne olursa olsun ister hava şartları ister teknik arıza hava limanında kıyamet kopar. BağıRmak çağırmak imza toplamak. Soruyorum Lufthansa sizi insan yerine koymuyor dilinizimi yutuyorsunuz o zaman? Elbette türk şirketleri bazı hatalar yapıyor akkaşık değiller ama neden bizden olanı en küçük bir olayda yerin dibine sokup oratlığı ayağa kaldırıyoruz da yabancı şirkette gıkımız çıkmıyor. Düşmana gerek yok bu halk varken!
  • THY nin sitesine girin de yolcu hakları neymiş öğrenin. Arızalı uçak binme, otobüs çok size böö demekle bilinçli yolcu olunmaz
  • eyy kizan yolcular size duyuruyorum, bidahaki sefer arizali ucakla gidersiniz ozaman ucus guveni 0,0

Türk Hava Yolları'nın dün gece Trabzon'dan İstanbul'a gelecek TK 2831 sefer sayılı yolcu uçağı teknik bir arıza nedeniyle kalkış yapamadı, yolcular duruma tepki gösterdi.

155 yolculu uçağın teknik bir arıza nedeniyle seferini yapamayacağı ve sabah 09:30'da uçuşun icra edileceği açıklanınca yolcular tepki gösterdi.

Zaman zaman tartışmaların yaşandığı Trabzon Havalimanı'nda yolcular otellere yerleştirildi. Uçağın henüz kalkış yapmadığı teknik arızanın giderilmeye çalışıldığı kaydedildi.

©AirportHaber

THY'nin 11 saatlik rötarı yolcuları kızdırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

peh ~ 8 yıl önce
isteseler başka uçak yollaya bilirlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPS ~ 8 yıl önce
Bilmediğiniz yere yorum yapan insanlar Pegasus gibi 11 saatlik rötara size sadece su vermiyor, THY size ikram sıcak yemek ve otel konaklaması veriyor.Ayrıca ucak havadayken arıza yapsaydı daha iyi miydi Allah'tan yerdeyken farkedildi. Ayrıca İstanbul'dan parça getirildi onarıldıktan sonra TC-JHA kuyruklu Müdanya isimli uçağı saat 0955 de kalktı.Meraklılara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl olmalı ? ~ 8 yıl önce
Espri bu ya; kaptan pilot öfkeli yolcu grubunu karşısına alır ve kararlı bir tonda seslenir: "Mağduriyetinizi anlıyoruz, empati yaptık, sizleri bekletmek istemiyoruz, arızalı olduğu halde kalkışa karar verdik, lakin çok önemli birşey de olmadığını umuyoruz, gelmek isteyenler el kaldırsın.. Yeter sayıyı bulduğumuz taktirde sizleri F/O arkadaşım ile göndermekte sakınca görmüyorum (zaten kendisi simülatör eğitiminde en fazla 2 kere fail oldu) kesinlikle bu iş için yeterli.. İlgili arıza hususunda deneyim kazanması açısından da sizlere ihtiyacımız var. Vira bismillah.."
Meraklısına ~ 8 yıl önce
1-sıcak yemek verilmedi, küçük sandviç vişne suyu verildi. 2-Yolcular CIP ye bile sokulmadı yiyecek içecek için. 3-bazı yolculara otel ayarlandı bazılarına yerimiz yok denildi ve 11 saat havalimanında bekletildi. 4- eğer herkes otelde olsaydı 80 küsür yolcu tamir olduktan sonra hemen nasıl uçağa geçtiler?
olg ~ 8 yıl önce
el insaf. 1,5 saatlik uçuşa öyle yarım saat bir saat falan değik ki bu, neyin olgunluğundan bahsediyorsunuz siz?? tam 11 saat. bu kadar da yalakalık olmaz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
capt. ~ 8 yıl önce
Ikram var susar misiniz lutfen ayni bileti onur pegasus 80 tl - tk 250 tl ye satiyor lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Emin misin? Fiyat baremine bir bak istersen ... PGT ve Onurda şu anda bırak 80 TL yi 180 TL ye bilet bul ben satın alacağım..
otele cekmis daha ne ~ 8 yıl önce
al sana bedava tatil daha ne istiosun ucak kalkmio baska ucakla git parani oder ya da olmezsin bi gece otelde kalsan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lekeli LK ~ 8 yıl önce
hbb de dönenlerin en ünlüsü bir hödük LK yi unutmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hallederler ~ 8 yıl önce
Merak etmeyin teknikteki Feto dönmeleri Sawda EK,ist te BG yi UBB olarak atayan HS gibi tecrübe yumağı havacılık duayyenleri arkadaşlarımız var onlar hallederler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Yabancı şirketler rötar yaptımı bizim türk halkı o kadar olgunlukla karşılarki dersiniz tam bir medeni halk işte bu , bir türk şirketi bir rötar yapsın nedeni herne olursa olsun ister hava şartları ister teknik arıza hava limanında kıyamet kopar. BağıRmak çağırmak imza toplamak. Soruyorum Lufthansa sizi insan yerine koymuyor dilinizimi yutuyorsunuz o zaman? Elbette türk şirketleri bazı hatalar yapıyor akkaşık değiller ama neden bizden olanı en küçük bir olayda yerin dibine sokup oratlığı ayağa kaldırıyoruz da yabancı şirkette gıkımız çıkmıyor. Düşmana gerek yok bu halk varken!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Ağzınıza sağlık...
Yolcu hakları ~ 8 yıl önce
THY nin sitesine girin de yolcu hakları neymiş öğrenin. Arızalı uçak binme, otobüs çok size böö demekle bilinçli yolcu olunmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ok ~ 8 yıl önce
eyy kizan yolcular size duyuruyorum, bidahaki sefer arizali ucakla gidersiniz ozaman ucus guveni 0,0

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000