11 Şubat 2011, Cuma 18:33:13

THY-LUFTHANSA İŞBİRLİĞİNE SORUŞTURMA

Avrupa Komisyonu, Lufthansa ile THY ve Brussels Airlines ile TAP Portugal arasındaki code share anlaşmasına soruşturma açtı.
  • yeni mi anladınızz bütünn cukkayı luftansa götürüyorr sunexpres olayı yaaa gecınn bunlarııı peşkeşşşş
  • Bunun THY ile ilgisi yok. Iki ülke arasinda, ki bu ülkeler arasinda ciddi bir trafik varken, iki ana havayolunun bu tür bir anlasma yapmasi durumunda bu tür bir sorusturma son derece normal. Pazarin yüzde kacini aldiklariyla ilgili bir konu. Sorusturmasini yaparlar, sonucunu ögreniriz...1
  • Code share zaten alliance ile aynı anda gelen bir uygulama, nesini soruşturuyorlarmış ki ? Bana kalırsa THY' nin ayağını kesmeye yönelik. TAP ile Air Brussels zaten yarı yarıya taklayı atmış, biri Sabena artığı birisi de hayatta kalma mücadelesi veriyor. I soruşturma da gölge olsun diye açılmıştır.
  • anlamadım nasıl yani rekabet kurallarına aykırı biri açıklayabilir mi ? aynı zamanda cezası ne olur ?
  • gercekten bu olayin yenimi farkina varildi yani 21 yil sonra
27 üyesi bulunan Avrupa Komisyonu, Lufthansa ile Türk Hava Yolları arasındaki kod paylaşımının rekabet kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Lufthansa ile Türk Hava Yolları arasında Almanya ve Türkiye arasında uygulanan kod paylaşımına soruşturma başlatan AB Komisyonu, Brussels ve TAP Portugal şirketleri arasındaki code share anlaşmasını da aynı şekilde incelemeye aldı.
THY-LUFTHANSA İŞBİRLİĞİNE SORUŞTURMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
yeni mi anladınızz bütünn cukkayı luftansa götürüyorr sunexpres olayı yaaa gecınn bunlarııı peşkeşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunun THY ile ilgisi yok. Iki ülke arasinda, ki bu ülkeler arasinda ciddi bir trafik varken, iki ana havayolunun bu tür bir anlasma yapmasi durumunda bu tür bir sorusturma son derece normal. Pazarin yüzde kacini aldiklariyla ilgili bir konu. Sorusturmasini yaparlar, sonucunu ögreniriz...1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Code share zaten alliance ile aynı anda gelen bir uygulama, nesini soruşturuyorlarmış ki ? Bana kalırsa THY' nin ayağını kesmeye yönelik. TAP ile Air Brussels zaten yarı yarıya taklayı atmış, biri Sabena artığı birisi de hayatta kalma mücadelesi veriyor. I soruşturma da gölge olsun diye açılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anlamadım nasıl yani rekabet kurallarına aykırı biri açıklayabilir mi ? aynı zamanda cezası ne olur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gercekten bu olayin yenimi farkina varildi yani 21 yil sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000