07 Mart 2017, Salı 09:54:09

THY'den Çanakkale hamlesi

Çanakkale’ye uçak seferleri artıyor. Türk Hava Yolları, 25 Mart Cumartesi günü itibariyle haftada 5 gün yapılan uçak seferlerinin 7 güne çıkarılacağını bildirdi.
  • Sadece Saw a uçuş var , Atatürk e de olsa keşke :)
  • THY acilen Alman uçağı Airbus a ambargo koymalı!! yerse:)
  • Amasya'ya uçak seferi koydular günde bir kere gecenin bir yarısı.Kütahya'ya havalimanı yaptılar günde bir kere uçak gidiyor gecenin bir yarısı ve bunun gibi havalimanlarının seferlerini arttırsalar daha iyi olur.Önemli olan her yere havalimanı açmak değil , sefer sayılarını artırmaktır ayrıca o bölgede yaşayan insanları uçakla gitmeye teşvik etmektir.Yoksa aç aç dur
  • Yakışır güzel Çanakkale'mize ...
  • Peki Gokceada'nin seferleri nerede?
  • Zaten yaza doğru hergün hatta gün de 2 sefere çıktığı oluyordu

Çanakkale’ye uçak seferleri artıyor. Türk Hava Yolları, 25 Mart Cumartesi günü itibariyle haftada 5 gün yapılan uçak seferlerinin 7 güne çıkarılacağını bildirdi.

Çanakkale’nin gelişen bir şehir olduğunu vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale'miz turizm, sanayi ve tarihi bir arada bulunduran bir vilayet. Yapılan yatırımlar doğrultusunda ciddi bir ziyaretçi artışı olduğu görülmektedir. Bu doğrultuda ulaşım anlamında doğabilecek sıkıntıların önüne geçmek için Türk Hava Yolları ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda uçak seferlerinin artmasını talep ettik. Kendileri bu talebimizi makul karşılayarak uçak seferlerinin artacağını belirtti. Artık Çanakkale-Ankara arası haftanın 7 günü seyahat edilebilecek. Vatandaşlarımız tarafından sabah saatlerinde uçak seferleri olması talebi bu sayede gerçekleşmiş olacak. Uçak seferlerinin artıyor olması turizm alanına da büyük destek sağlayacak. Turist sayısında artış olmasını ümit ediyoruz. Troia yılı ilan edilmesi ve uçak seferlerinin artması Çanakkale'mizin marka bir il olduğunu bir kez daha gösterecektir” dedi.

THY'den Çanakkale hamlesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Atatürk ~ 7 yıl önce
Sadece Saw a uçuş var , Atatürk e de olsa keşke :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ambargo ~ 7 yıl önce
THY acilen Alman uçağı Airbus a ambargo koymalı!! yerse:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
Amasya'ya uçak seferi koydular günde bir kere gecenin bir yarısı.Kütahya'ya havalimanı yaptılar günde bir kere uçak gidiyor gecenin bir yarısı ve bunun gibi havalimanlarının seferlerini arttırsalar daha iyi olur.Önemli olan her yere havalimanı açmak değil , sefer sayılarını artırmaktır ayrıca o bölgede yaşayan insanları uçakla gitmeye teşvik etmektir.Yoksa aç aç dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir'e ~ 7 yıl önce
Sayın Kütahya hangi saatte istiyordu uçağını acaba? Zaten uçak müsaitliği maliyet vs hiç önemli değil.
misafir ~ 7 yıl önce
Eğer ki uçak inmeyecekse o havalimanına o zaman oraya havalimanı yapmasınlar yapıyorlar yapıyorlar bomboş kalıyor devletin parası boş yere harcanıyor.Bence hiçbir havalimanına tek sefer yapılmamalı en azından 2-3 sefer yapılmalıdır ben onu anlatmak istiyorum.
~ 7 yıl önce
Kütahyadan veya Afyondan git ta 70-80 km havalimanına yol çek. Doğru dürüst toplu taşıma imkanı bile yok. Neden uçakla gitsin ki millet? Zaten otobüsle gitse 5 saatte gidiyor İstanbula. Ancak yurtdışına uçanlar için mantıklı olabilir ki Afyon veya Kütahyadan da senede kaç kişi yurtdışına gidiyordur meçhul.
Yakışır ~ 7 yıl önce
Yakışır güzel Çanakkale'mize ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GKD ~ 7 yıl önce
Peki Gokceada'nin seferleri nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pırpır ~ 7 yıl önce
Gökçeada Çanakkale'den aktarma yapsın.
Pirpir Hakli ~ 7 yıl önce
Pirpir hakli. En azindan 1-2 CKZ seferi GKD uzatilsa ne olur? Bir tasla iki kus vurulmus olur. Yaz mevsimi olarak basla sonra olursa butun yila uzat.
Hh ~ 7 yıl önce
Zaten yaza doğru hergün hatta gün de 2 sefere çıktığı oluyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000