01 Kasım 2018, Perşembe 09:58:02

THY'den yüzde 91.9'luk performans

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin dünkü seferlerinde yüzde 91.9 oranında zamanında kalkış yapıldığını açıkladı.
  • bir gün öncesine kadar rötar yapan THY bir gün sonra zamanında kalkıyorsa bunun tek sebebi istanbul havalimanıdır. sayın ekşi lütfen bunu bildiğiniz halde yazmadınız.. tam ve doğru yazın.. sebebiyle beraber yazın..
  • Adam olun biraz. Yalaka olmayin. Yorum yaziyorsak yayinlayin..
  • İnsanların emeklerini lütfen verin.bu işin yükünü herkes biliyor ki tgs çekiyor.yazık günah iyileştirmeyi hak ediyor bu insanlar..
  • Ama şirket tekniğe yaptığı zamda bunun vefasını göstermedi. ABD gibiler. Hep bana hep bana diyorlar. Hep benim istediğim olur diyor şirket. Ben de fırsatını bulduğumda tecrübemi de alıp gidicem bu şirketten.
  • TGS ye yok prim falan ne varsa TK li ya var oparösyonu onlar yaptı için TGS liye 1900 lira yeter
  • Bunda en önemli payı olan tgs yi unutmassınız umarım
  • Peki sayın Bilal bey THY uçaklarının yer hizmetlerini kim yapıyor bu 91.9luk değerin sahibi kim TGS peki neden bu başarıları görmezden geliyorsunuz herkes zammini aldı neden TGS almadı neden açıklama yapmiyorsunuz neden hep başarıdan bahsedip de başarıyı yapanları ödullendirip teprik etmiyorsunuz bu nasıl bir yöneticilik....
  • 2 gün önce yeni havalimanı açılmasına rağmen ofiste 1-2 kişi hariç kimse dönüp açılışa bakmadı bile ilgilenmedi.insanlar mutsuz ve huzursuz.Dünya malı köprü,yol,havalimanı artık insanları kesmiyor
  • Bu başarıların büyük bir kısmı Tgs ye ait ama maalesef çalışana kıymet yok ve maaşlar içler acısı bu insanlara bir an önce iyileştirme yapılmalı
  • iyi iyi ozaman erken kapama ucretleri kapida zamli tarifeli

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin dünkü seferlerinde yüzde 91.9 oranında zamanında kalkış yapıldığını açıkladı.

Dün seferlerinin bir kısmını İstanbul Havalimanı'ndan yapan THY, yaptığı tüm seferlerde yüzde 91.9 zamanında kalkış yaparak önemli bir başarıya imza attı. 

Söz konusu kalkış oranını Genel Müdürü Bilal Ekşi duyurdu.



 

THY'den yüzde 91.9'luk performans

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

a ~ 5 yıl önce
bir gün öncesine kadar rötar yapan THY bir gün sonra zamanında kalkıyorsa bunun tek sebebi istanbul havalimanıdır. sayın ekşi lütfen bunu bildiğiniz halde yazmadınız.. tam ve doğru yazın.. sebebiyle beraber yazın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basin tarafsiz olmali. ~ 5 yıl önce
Adam olun biraz. Yalaka olmayin. Yorum yaziyorsak yayinlayin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 5 yıl önce
Aynen
Hareketsiz harekat ~ 5 yıl önce
İnsanların emeklerini lütfen verin.bu işin yükünü herkes biliyor ki tgs çekiyor.yazık günah iyileştirmeyi hak ediyor bu insanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefasız ~ 5 yıl önce
Ama şirket tekniğe yaptığı zamda bunun vefasını göstermedi. ABD gibiler. Hep bana hep bana diyorlar. Hep benim istediğim olur diyor şirket. Ben de fırsatını bulduğumda tecrübemi de alıp gidicem bu şirketten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borclu ~ 5 yıl önce
Borcum bitsin ben de istifayı basıcam. Burası devletin şirketi gibi davranmıyor. Öyle olsa çalışana deger verilirdi. Ama kurmuşlar tezgahı. Kâr arttıkça müdür başkan daha fazla para alıyor. Buyuyen şirkete çalışanın hiç mi emeği yok. Bunun karşılığını vermeyerek zaten Islam'i degerlerinin ne olduğunu gösteriyorlar. Bu şirket büyüyorsa benim maaşım yerinde saymaz. Enflasyon oranında zam demek en iyimser tabloda maaşımın yerinde sayması demek. Zaten enflasyon düşük çıkartılıyor. İşin doğrusu maaşım azalıyor.
TGS li ~ 5 yıl önce
TGS ye yok prim falan ne varsa TK li ya var oparösyonu onlar yaptı için TGS liye 1900 lira yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 5 yıl önce
Bunda en önemli payı olan tgs yi unutmassınız umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsli ~ 5 yıl önce
Peki sayın Bilal bey THY uçaklarının yer hizmetlerini kim yapıyor bu 91.9luk değerin sahibi kim TGS peki neden bu başarıları görmezden geliyorsunuz herkes zammini aldı neden TGS almadı neden açıklama yapmiyorsunuz neden hep başarıdan bahsedip de başarıyı yapanları ödullendirip teprik etmiyorsunuz bu nasıl bir yöneticilik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsanlar mutsuz ! ~ 5 yıl önce
2 gün önce yeni havalimanı açılmasına rağmen ofiste 1-2 kişi hariç kimse dönüp açılışa bakmadı bile ilgilenmedi.insanlar mutsuz ve huzursuz.Dünya malı köprü,yol,havalimanı artık insanları kesmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Bu başarıların büyük bir kısmı Tgs ye ait ama maalesef çalışana kıymet yok ve maaşlar içler acısı bu insanlara bir an önce iyileştirme yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs. ~ 5 yıl önce
iyi iyi ozaman erken kapama ucretleri kapida zamli tarifeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000