03 Ocak 2018, Çarşamba 13:38:17

THY'den yolcularına özür mektubu

Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz'ın seyahat ettiği uçakta oğullarının ölüm haberini öğrenmemeleri için Wi-Fi internet hizmetini kapatan THY, uçuşta yer alan 47 "business class" yolcusuna durumu özetleyen bir mektup göndererek, özür diledi.
  • Ince bi davranis ama sapkinlik cevirisini notrlestiremez :)
  • Maalesef ulkede halen sinif farki var. TBMM’deki kutuphane calisani bile ankara ucuslarinda VIP olarak ucuyor
  • Thy bi jestte yuzde ellisine ortak oldugu tgs ye iyi bir iyilestirme yapsa binlerce calisani mutlu edecektir.
  • Sırf wifi için tk dan bilet alan ve uçuş esnasınsa işini yürütmeyi düşünen adama 7500 mil versen ne olur vermesen ne olur. Onun yerine her yöne açık tek uön business upgrade ver işe yarasın.
  • Benim güzel ülkemde ölüde Çifte standart var Evlat acısı rabbim kimseye yaşatmasın ama Ölen x bi vatandaş olsaydı THY aynı tavrı gösterir mi? "Ankara da dayın yok du Hamidokurban niye doğdun "türküsü tam bu olay için bence AİRPORTHABER bakalım yayınlayacak mi Yoksa yine sansür
  • Ulan bu mesut yılmaz başbakanlığı zamanında zarardı hala zarar. Normal vatandaşın başına gelse böle bir olay interneti kesecek misiniz? Hayır. Ee şimdi thy nin verdiği millerin parasını kim ödedi. Mesut yılmaz mi hayır. Ee gene zarar. Memleketteki bu sınıf ayrımı kocamanlara ayrıcalıklı olay bitmez bitmediği sürecede bu half olmaz bizden
  • özürle mille kapatılamaz.
  • Ankara-İstanbul vergiler dahil 4813mil, yer garantili neredeyse iki katı. Çok yetersiz kesinlikle.
  • 15 dolarlık ücreti ödemesine dahi imkan tanımadığınız ekonomiler ortada kalıyor yani. ne hoş bir hizmet olmuş öyle.
  • ekonomide internet ucretli olup kredi karti zorunludur..bence thy nin yaptigi jest yeterlidir bence..olayi başka yerlere çekmenin anlami yoktur..bir insan vefat etmiş hemen öğrenmesinler uzulmesinler diye yapildi.zaten eninde sonunda öğrenecekler insaniyet anlaminda yapildi internet kapatildi..

Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz'ın seyahat ettiği uçakta oğullarının ölüm haberini öğrenmemeleri için Wi-Fi internet hizmetini kapatan THY, uçuşta yer alan 47 "business class" yolcusuna durumu özetleyen bir mektup göndererek, özür diledi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 15 Aralık'ta icra edilen Los Angeles-İstanbul tarifeli seferinde, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz'ın, oğullarının vefat haberini seyahat sırasında almaması için Wi-Fi hizmetinin kapatılmasından dolayı uçakta bulunan business yolcularına 7 bin 500 uçuş mili hediye ettiklerini mektupla bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, Aycı, söz konusu uçakta bulunan "business class" yolcularına özür mektubu yolladı.

Aycı, mektubunda, 15 Aralık'ta yapılan "Los Angeles-İstanbul" tarifeli seferini anımsatarak, "Sizinle birlikte 53. Hükümet Eski Başbakanımız sayın Mesut Yılmaz ile değerli eşi sayın Berna Yılmaz da seyahat ediyordu. Kalp rahatsızlığı tedavisinden dönen Yılmaz çiftinin evladının vefat ettiğine dair elim haber, uçuşunuz esnasında basın gündeminde yer almaya başlamıştı. Bu süreçte THY üst yönetimi olarak, Eski Başbakanımızın bu haberi uçak içerisinde alması durumunda yaşanabilecek olası sağlık sorunlarını önlemek ve uçağımızın başka bir havalimanına acil inişine sebebiyet vermemek için durum etraflıca değerlendirilmiş ve uçak içerisindeki Wi-Fi hizmetinin kapatılmasına karar verilmiştir." ifadelerini kullandı.

İlker Aycı, seyahatin devamında yolculara vadettikleri Wi-Fi hizmetini sağlayamadıkları için için üzgün olduğunu belirterek, "Bu olumsuz uçuş deneyimine göstermiş olduğunuz anlayıştan ötürü size duyduğumuz minneti ifade edebilmek için Miles&Smiles üyeliğinize ekleyeceğimiz 7 bin 500 mili kabul etmenizi umuyoruz. Seyahatlerinizde size daima eşlik etmekten mutluluk duyacağımızı paylaşmak isteriz." dedi. 

THY'den yolcularına özür mektubu

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Vatandasin biri ~ 6 yıl önce
Ince bi davranis ama sapkinlik cevirisini notrlestiremez :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinif farki ~ 6 yıl önce
Maalesef ulkede halen sinif farki var. TBMM’deki kutuphane calisani bile ankara ucuslarinda VIP olarak ucuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harranli ~ 6 yıl önce
Thy bi jestte yuzde ellisine ortak oldugu tgs ye iyi bir iyilestirme yapsa binlerce calisani mutlu edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
La ne agladin ya
Harranli ~ 6 yıl önce
Hakan kardes benim ki istek aglamak ise senin isindir...trriik
Tav a da iletin ~ 6 yıl önce
Diğer %50 si de TAV da. Neden TAV dan istemiyorsunuz???
Yetersiz ~ 6 yıl önce
Sırf wifi için tk dan bilet alan ve uçuş esnasınsa işini yürütmeyi düşünen adama 7500 mil versen ne olur vermesen ne olur. Onun yerine her yöne açık tek uön business upgrade ver işe yarasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LG ~ 6 yıl önce
Yok bütün uçağı verecekler
VatanDaş ~ 6 yıl önce
Benim güzel ülkemde ölüde Çifte standart var Evlat acısı rabbim kimseye yaşatmasın ama Ölen x bi vatandaş olsaydı THY aynı tavrı gösterir mi? "Ankara da dayın yok du Hamidokurban niye doğdun "türküsü tam bu olay için bence AİRPORTHABER bakalım yayınlayacak mi Yoksa yine sansür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x vatandaş ~ 6 yıl önce
herhangi bir vatandaşın ölümünün basına yansıması ile devlet büyüğünün oğlunun ölümünün basına yansıması bir olmaz.internete düşmez. Öyle yada böyle Mesut Yılmaz bu ülkede başbakanlık yapmış birisi. elbette farklı bir hukuku olacak. bu olayın bu kadar büyütülmesi bile absürüt.
Sırf zarar ~ 6 yıl önce
Ulan bu mesut yılmaz başbakanlığı zamanında zarardı hala zarar. Normal vatandaşın başına gelse böle bir olay interneti kesecek misiniz? Hayır. Ee şimdi thy nin verdiği millerin parasını kim ödedi. Mesut yılmaz mi hayır. Ee gene zarar. Memleketteki bu sınıf ayrımı kocamanlara ayrıcalıklı olay bitmez bitmediği sürecede bu half olmaz bizden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bönn ~ 6 yıl önce
Normal vatandaşın yakını ölünce manşet olmadığı için tabiki kesilmezdi wi-fi.
bu iş ~ 6 yıl önce
özürle mille kapatılamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok az ~ 6 yıl önce
Ankara-İstanbul vergiler dahil 4813mil, yer garantili neredeyse iki katı. Çok yetersiz kesinlikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 6 yıl önce
15 dolarlık ücreti ödemesine dahi imkan tanımadığınız ekonomiler ortada kalıyor yani. ne hoş bir hizmet olmuş öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
ekonomide internet ucretli olup kredi karti zorunludur..bence thy nin yaptigi jest yeterlidir bence..olayi başka yerlere çekmenin anlami yoktur..bir insan vefat etmiş hemen öğrenmesinler uzulmesinler diye yapildi.zaten eninde sonunda öğrenecekler insaniyet anlaminda yapildi internet kapatildi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000