01 Ocak 2014, Çarşamba 09:31:30

THY'DEN YILIN SON SÜRPRİZİ!

THY 2013 yılının son yolcusu ve 2014 yılının ilk yolcusuna 2014 yılı içerisinde 1 yıl boyunca yurt dışında herhangi bir noktaya kullanabileceği tek kişilik gidiş-dönüş bilet hediye etti.
  • selçuk abi adamsın!
  • Birazda çalışanlara süriz yapsa maaşlarda?
  • Ver elini Kiev.
  • Tunuslu eleman kesin bavul ticareti icin gelmis gidiyordur he :)

THY 2013 yılının son yolcusu ve 2014 yılının ilk yolcusuna 2014 yılı içerisinde 1 yıl boyunca yurt dışında herhangi bir noktaya kullanabileceği tek kişilik gidiş-dönüş bilet hediye etti. THY’nin 2013’teki son yolcusu Tunuslu Ali Keyyali, 2014 yılının ilk yolcusu ise Dr. Fettah Sametoğlu oldu.

Doha’dan İstanbul’a bir tanıdığının yanına misafir olarak gelen ve bir süre İstanbul’da kalan Ali Keyyali, yılbaşı gecesi İstanbul’dan da Amman’a gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldiğinde bir sürprizle karşılaştı. Tunuslu Keyyali THY’nin 2013 yılındaki son yolcusu oldu. THY’ye tarafından 2014 yılı içerisinde dış hatlarda kullanmak üzere bir adet bedava gidiş dönüş bileti hediye edilen Ali Keyyali, “Türkiye’den bana verilen hediye için herkese çok teşekkür ederim. Herkesin iyi bir yıl geçirmesini dilerim” dedi.

THY’nin 2014 yılındaki ilk yolcusu ise Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı görevlisi olarak Afganistan’a giden Dr. Fettah Sametoğlu oldu. Kabil Üniversitesi bünyesinde bir hastanenin temelini atmak ve koordinasyonunu yapmak için Afganistan’a giden Sametoğlu, saatler 00.00’ı gösterdiğinde Atatürk Havalimanı Dış hatlar Terminali Gidiş Katı’na chec-in yaptırmak için geldi. Tam bu sırada THY’nin sürpriziyle karşılaşan Sametoğlu, “Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Kendimi çok mutlu hissediyorum, teşekkür ediyorum. 2014 yılının hepimiz için iyi ve sağlıklı geçmesini diliyorum. Beklemediğim bir şanstı” diye konuştu.

Her iki şanslı yolcuya da THY tarafından 2014 yılı içerisinde 1 yıl boyunca yurt dışında herhangi bir noktaya kullanabileceği tek kişilik gidiş-dönüş bilet hediye edildi.

THY'DEN YILIN SON SÜRPRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

sniper ~ 10 yıl önce
selçuk abi adamsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne içtin?? ~ 10 yıl önce
Şaka mısın birader,tanımasak yutturacan..Yatışçıdır kendisi biliyorsun sen de.Ne sorsak gereğini yapın der.Sorumluluk aldığı mı görülmüş adamın???
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birazda çalışanlara süriz yapsa maaşlarda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ver elini Kiev.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tunuslu eleman kesin bavul ticareti icin gelmis gidiyordur he :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000