10 Mayıs 2017, Çarşamba 10:25:28

THY'den yeni kulaklık

Uçak içi eğlence sistemleriyle yolcularının seyahatlerini farklı bir deneyime dönüştürmeyi hedefleyen Türk Hava Yolları, kıtalar arası haricindeki dış hat uçuşların business sınıfında yolculara yeni model Philips kulaklıklar sunacak.
  • oksijen hep israf, kimi yerli malı ister, kimi lg ye yerli der, kimi bose ister. okuyup çalışıp didinip yönetici olamadınız. 3 aylık eğitim aldınız, kabinde servis yapıp , emniyeti ve güvenliği sağladınız, hepsi bitti bi de yönetici olup karar verdiniz. ya arkadaş, philips se philips sana ne? yapman gereken iş belli, yetmiyorsa çık git, başkasına dil uzatma. hep biz biliyoruz, en çok biliyoruz, en doğru biz biliyoruz. qatar er uçuşunda, uçak kalktıktan 1 saat 20 dakika sonra servise çıkıyor ve hala daha kabinde 5 yıldız olabiliyorsa şapkayı önümüze koyup düşünmek lazım. olur mu , bak kulaklık yerli değilmiş. bu kurtarır bizi.
  • Bunun konuşma özellikliği olan (mikrofonlu) 89 tl.
  • Begendim. Kulaninca yeterki cocuk aglama ve bagirma sesleri gelmesin.
  • Önemli olan marka değil ses kalitesi verirsin aynı para vestele daha kaliteli ses ve malzemeyle alırsın. THY yaptığın her adım yanlış ne yazıkki
  • Kulaklıklar dandık ve çabuk bozuluyor yaramaz
  • Vestel gibi, arcelik gibi, lg gibi yerli markalar varken yabanciya yonelmek bana cok iyi gelmedi, kendi malimizi kullanmak daha iyi deyilmi?
  • Sen ve ben 1 tl kulakliga devam
  • Yurt içinde yolculara normal kötü kulaklık bile dağıtmayan thy sen halkını sömür 500 liraya bilet sat istanbul ankaraya 250 liraya yurt dışına götür yabancıyı her hizmeti ver. Bravo alkış thy alkış.
  • Logitech nerde o yoksa bende yokum lazım değil bir sürü havayolu var örneğin aeroflot
  • Biz Hollanda yla düşman değilmiydik ya, niye adamlara milyonluk iş verdikki. Kim yapmış bu hatayı. Başkanım duymasın. Çift raylı gidenler, yatacak yeriniz yok!

Uçak içi eğlence sistemleriyle yolcularının seyahatlerini farklı bir deneyime dönüştürmeyi  hedefleyen Türk Hava Yolları, kıtalar arası haricindeki dış hat uçuşların business sınıfında yolculara yeni model Philips kulaklıklar sunacak.
 
Uzun uçuş saatlerine göre özel tasarlanmış, yüksek ergonomi ve ses kalitesine sahip yeni kulak üstü (headset) kulaklıklar, ödüllü uçak içi eğlendirici sistemleriMayıs ayı ile birlikte yolculara daha konforlu bir uçuş deneyimi sağlayacak.
          
Mayıs ayının sonu itibariyle doğa dostu ambalajlar ile birlikte yolculara servis edilecek kulaklıklar; nefes alabilen yastıklı kulak tamponu, ayarlanabilir kulaklık modülleri, kompakt katlanabilme ve güçlü ses yalıtımı gibi özelliklere sahip.

THY'den yeni kulaklık

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

çay kaşığı ~ 7 yıl önce
oksijen hep israf, kimi yerli malı ister, kimi lg ye yerli der, kimi bose ister. okuyup çalışıp didinip yönetici olamadınız. 3 aylık eğitim aldınız, kabinde servis yapıp , emniyeti ve güvenliği sağladınız, hepsi bitti bi de yönetici olup karar verdiniz. ya arkadaş, philips se philips sana ne? yapman gereken iş belli, yetmiyorsa çık git, başkasına dil uzatma. hep biz biliyoruz, en çok biliyoruz, en doğru biz biliyoruz. qatar er uçuşunda, uçak kalktıktan 1 saat 20 dakika sonra servise çıkıyor ve hala daha kabinde 5 yıldız olabiliyorsa şapkayı önümüze koyup düşünmek lazım. olur mu , bak kulaklık yerli değilmiş. bu kurtarır bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaça alınmış ~ 7 yıl önce
Bunun konuşma özellikliği olan (mikrofonlu) 89 tl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beau ~ 7 yıl önce
Begendim. Kulaninca yeterki cocuk aglama ve bagirma sesleri gelmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vestel ~ 7 yıl önce
Önemli olan marka değil ses kalitesi verirsin aynı para vestele daha kaliteli ses ve malzemeyle alırsın. THY yaptığın her adım yanlış ne yazıkki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Kulaklıklar dandık ve çabuk bozuluyor yaramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci marka ~ 7 yıl önce
Vestel gibi, arcelik gibi, lg gibi yerli markalar varken yabanciya yonelmek bana cok iyi gelmedi, kendi malimizi kullanmak daha iyi deyilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin ~ 7 yıl önce
LG yerli marka mı?
~ 7 yıl önce
Lg Güney Kore firmasıdır. Ve saydığın Vestel Arçelik gibi firmaların kulaklık üretimi de yok.
~ 7 yıl önce
Abd ve diğer uzun uçuşlarda Dennon verilmeye devam edilecek zaten. Haberde de yazdığı gibi kıtalararası olmayan uçuşlarda bu kulaklıklar verilecek.
teo ~ 7 yıl önce
Lg yerlimi??????yapma bunu yapma bunu
DEĞİL ~ 7 yıl önce
LG kore malıdır.
vecihi ~ 7 yıl önce
Lg güney kore malı
LG ~ 7 yıl önce
Gibi yerli malı mı? Kore'lisin galiba;)
evet ~ 7 yıl önce
evet lg evet
peskere pes ~ 7 yıl önce
yahu bir seye de muhalefet olmayin be kardesim ya...
aaaa ~ 7 yıl önce
lg yerlimi
Muhahahahahaha ~ 7 yıl önce
Lg yerli marka mi? Bu arada kaliteli markalar varken niye vestel falan kullansınlar?
Peh peh ~ 7 yıl önce
Sen ve ben 1 tl kulakliga devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkış ~ 7 yıl önce
Yurt içinde yolculara normal kötü kulaklık bile dağıtmayan thy sen halkını sömür 500 liraya bilet sat istanbul ankaraya 250 liraya yurt dışına götür yabancıyı her hizmeti ver. Bravo alkış thy alkış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 7 yıl önce
nasıl haber okuyup nasıl yorumluyorsunuz şaşırıyorum kafalar pırıl pırıl yeminle
nazar etme ne olur calis senin de olur ~ 7 yıl önce
e kardesim sen de business uc?
nazar etme ne olur calis senin de olur ~ 7 yıl önce
e kardesim sen de business uc?
komedi ~ 7 yıl önce
Anlamıyorum 45dk lik uçuşta ne izliyecen ne dinleyecen
Mezbaaci ~ 7 yıl önce
Logitech nerde o yoksa bende yokum lazım değil bir sürü havayolu var örneğin aeroflot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtici izmir 35 dk suruor nesine kulaklik dagitilcak mantiksiz adam ~ 7 yıl önce
....
Yerli yerli yerli ~ 7 yıl önce
Yerli mali varken yine gittiniz yabanciya gereksiz israf
Aaa ~ 7 yıl önce
Biz Hollanda yla düşman değilmiydik ya, niye adamlara milyonluk iş verdikki. Kim yapmış bu hatayı. Başkanım duymasın. Çift raylı gidenler, yatacak yeriniz yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000