12 Ocak 2016, Salı 08:25:44

THY'den yeni işbirliği

Türk Hava Yolları (THY) Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Türk Hava Yolları ile taşınan ziyaretçi sayısı açısından büyük bir akıma şahit olmayı beklediğimiz bu ortaklık ve benzeri iş birlikleriyle de İngiltere'deki yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.
  • Yolcu, Ağzına sağlık. Çok doğru söyledin. Vize muafiyeti sağlanmadıkça bu programın çok fazla ivme kazanmasını beklemesinler. Ama yine de THY AO'yu bu ortaklıktan dolayı tebrik ediyorum. Önemli bir gelişme. Sevgiler
  • Bir aile için (4 kişi) 4750 ₺ fiyat koyup(LHR) bi de üstüne bi o kadar da vize ücreti alınca üstüne bi de otellerin pahallılğını görünce insan hasret kalıyor.
  • Hem kapı gibi vize koyuyorlar hem de ziyaret edin bize diye uğraşıyorlar.

Türk Hava Yolları (THY) Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Türk Hava Yolları ile taşınan ziyaretçi sayısı açısından büyük bir akıma şahit olmayı beklediğimiz bu ortaklık ve benzeri iş birlikleriyle de İngiltere'deki yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

İngiltere'nin ulusal turizm ajansının stratejik organı olarak hizmet veren VisitBritain ve Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi THY arasındaki iş birliği, THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, VisitBritain İcra Kurulu Başkanı Sally Balcombe ve Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore'un katılımıyla Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu.

Toplantıda anlaşmayla ilgili bilgi veren Olmuştur, Birleşik Krallık tanıtım ofisi ile yaptıkları iş birliğinin oldukça heyecan verici bir birliktelik olduğunu anlatarak, "VisitBritain gibi saygın bir markayla birlikte, böylesi bir iş birliğine adım atıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İş birliğimizin, Birleşik Krallık'a giren turist sayısını, 2016 yılında önemli ölçüde artıracak olması ile birlikte, ülke ekonomisindeki belirgin etkisini giderek güçlendiren turizm potansiyeline de mühim bir katkı sağlayacağını öngörmekteyiz. Türk Hava Yolları ile taşınan ziyaretçi sayısı açısından büyük bir akıma şahit olmayı beklediğimiz bu ortaklık ve benzeri iş birlikleriyle de İngiltere'deki yatırımlarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

VisitBritain İcra Kurulu Başkanı Sally Balcombe ise iş birliğinin kendileri için öneminden bahsederek, şunları söyledi:

"THY ile global düzeyde, ortak bir pazarlama kampanyasına imza atan, ilk ulusal turizm kanalı olmak bizler için oldukça memnuniyet verici. THY'nin uçuş sağladığı destinasyonlar çok sayıda önemli turistik imkanı da bünyesinde barındırıyor. Havayolunun hızla genişleyen uçuş ağı sayesinde küresel bağlantılarını kullanarak, Asya ve Ortadoğu gibi yükselen pazarlarda mevcut bulunan önemli büyüme fırsatlarından istifade etmek bizler için son derece önemli.

Bu ortaklık, Britanya'nın tüm ulus ve bölgelerini keşfedebilmesi için yabancı turisti teşvik edecek pazarlama stratejimize odaklanmamızı sağlamakla birlikte, büyümek için yeni iş alanları oluşturabilmemize ve bu anlamdaki iddialı planlarımızı sürdürebilmemize de olanak sağlayacak."

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore da "Bizim için bu ortaklık, ülkelerimiz arasında uzun zamandır siyasetten ticaret ve yatırıma, eğitimden bilim ve inovasyona ve turizme kadar pek çok farklı alanda başarıyla devam etmekte olan yakın ilişkilerin gelişiminde önemli bir adımı daha ifade ediyor. Türk Hava Yolları'nın genişlemesi, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına doğrudan yapacağı katkının yanı sıra bugün kutlamakta olduğumuz VisitBritain programı ile stratejik bir ortaklık geliştirilmesine de imkan sağladı.





THY'den yeni işbirliği

Yorumlar

YT ~ 8 yıl önce
Yolcu, Ağzına sağlık. Çok doğru söyledin. Vize muafiyeti sağlanmadıkça bu programın çok fazla ivme kazanmasını beklemesinler. Ama yine de THY AO'yu bu ortaklıktan dolayı tebrik ediyorum. Önemli bir gelişme. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortalama ~ 8 yıl önce
Bir aile için (4 kişi) 4750 ₺ fiyat koyup(LHR) bi de üstüne bi o kadar da vize ücreti alınca üstüne bi de otellerin pahallılğını görünce insan hasret kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Hem kapı gibi vize koyuyorlar hem de ziyaret edin bize diye uğraşıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000