07 Şubat 2017, Salı 10:45:14

THY'den yeni anlaşma

Namibya’nın bayrak taşıyıcı havayolu Air Namibia (SW) ve Türk Hava Yolları (TK), Namibya ve Türkiye arasındaki güzergâhlarda, iki havayolunun yolcularına daha fazla seyahat imkânı sağlayacağı kod paylaşımı anlaşmasına imza attı.
  • Yakışır, Bence, THY'nin bu güne kadar yaptığı en başarılı anlaşma olmuştur. Ya kardeşim böyle gereksiz anlaşma yaparak THY'yi dünyaya rezil ettiniz. THY'nin yolcuları tüm Avrupa'da ya terörist muamelesi, ya mülteci, ya da Bildik Afrika hastalıklarını taşıyan 7 inci sınıf ülke hava yolu muamelesi görüyor. Ben şahsen bu durumdan utanıyorum da sizi merak ediyorum.
  • 320 kral ekiptir en iyi hatları hakeder.bir nevi salon pilotluğu yani. 737 kıta görevi gibi
  • Yabanci hava yollari Nambiyaya ucmuyor .Hukumetde para Yok.
  • Namibya TGS' ye alim var mi?
  • 737 nin Afrika uçuşlarını bunlara versinler filoda kurtulsun.Yükü azalaın.Acaba bilen varmı neden Airbus 320 nin yaptığı Kabil uçuşlarıda 737 ye geçti?.Ne işe yarar bu Airbus 320 filosu.
  • Namibya, güzel memlekettir. Moderin, Avrupa gibi kentleri. Güney Afrika'nın küçültülmüş modeli. Nüfusu az ama zaten her yer Etyopya Nijerya gibi çoğalmasın. Her yeri çöllük. Çöl aslanları. İskelet Kıyısı muhteşem. Bir de kırmızı boyalı Himba kabilesi burada yaşar ki, Afrika'nın en güzel ırkı. Gidip görmek gerek. Swakopmund, Lüderitz, vs. En azından kabin ekibi sıtma ve sivrisinekle karşılaşmaz. Hastalık yok.
  • Aferin Ekşi Bey aferin (!)
  • Ne mutlu:)))
  • 2.3 milyon nüfusun 350 bini başkentte yaşar.1. cihan harbine kadar Alaman sömürgesiydi.1990'da R.S.A'dan bağımsızlığını kazandı.
  • Namibyalilarin yuz ifadeleri muhtesem. "-Bu adamlar kim, biz ne yapiyoruz??"

Namibya’nın bayrak taşıyıcı havayolu Air Namibia (SW) ve Türk Hava Yolları (TK), Namibya ve Türkiye arasındaki güzergâhlarda, iki havayolunun yolcularına daha fazla seyahat imkânı sağlayacağı kod paylaşımı anlaşmasına imza attı.

1 Mart 2017 tarihinden itibaren resmen yürürlüğe girecek anlaşmanın imzaları dün akşam, Türk Hava Yolları’nın İstanbul’daki Genel Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve taraflardan üst düzey yetkililerin de katıldığı törende, Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Bilal Ekşi tarafından atıldı. 

Türk Hava Yolları ve Air Namibia arasındaki ticari işbirliğinin genişletilmesi hedeflenen kod paylaşımı anlaşması çerçevesinde, her iki havayolunun yolcularına Namibya ve Türkiye arasında daha fazla seyahat seçeneği sunması amaçlanıyor.

Anlaşmaya göre iki havayolu şirketi arasında, Air Namibia’nın uçuş gerçekleştirdiği Windhoek – Johannesburg v.v. (karşılıklı olarak) ve Windhoek - Frankfurt v.v. hatları ile Türk Hava Yolları’nın uçuş sağladığı İstanbul - Johannesburg v.v. ve İstanbul – Frankfurt v.v. parkurlarında kod paylaşımı yapılabilecek. İlerleyen süreçte, Air Namibia’nın Windhoek – İstanbul v.v. uçuşlarına başlaması hâlinde, ilgili parkur ve İstanbul ötesinde gerçekleştirilen seferlerde de kod paylaşımı yapılarak, anlaşmanın genişletilmesi planlanıyor.

İşbirliğiyle ilgili görüş bildiren Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa, Türk Hava Yolları gibi hızla büyüyen ve yaygın uçuş ağına sahip bir havayolu şirketiyle kurdukları ticari ortaklıktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Sankwasa ayrıca, Türk Hava Yolları ile kod paylaşım anlaşması akdetmiş olmanın kendileri için önemli bir tecrübe olacağının altını çizdi.

Söz konusu anlaşmanın iki havayolu için de verimli olacağından ve yakın gelecekte de genişletileceğinden emin olduğunu belirten Sankwasa; “Air Namibia’nın küçük bir havayolu şirketi olması sebebiyle, rekabet gücü yüksek olan havacılık sektöründe, gücünü artırmak için Türk Hava Yolları gibi alanında etkin bir havayoluyla stratejik ortaklık kurması önemli bir adımdı. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde bu anlaşma, Türk Hava Yolları ve Air Namibia arasındaki birçok işbirliğinden sadece birini teşkil edecektir." dedi.

İmzalanan anlaşma sayesinde iki ülke bayrak taşıyıcısının, yolcularına esnek seyahat olanaklarından yararlanma imkânını sunduklarını belirten Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanvekili, Bilâl Ekşi; “Air Namibia büyümesini başarıyla sürdüren bir havayolu ve inanıyorum ki bu işbirliğimiz sayesinde, iş ve gezi amaçlı seyahatlerin teşvik edilmesiyle birlikte taraflar, hem ticari anlamda, hem de kültürel anlamda oldukça önemli kazanımlar elde edecektir.” dedi.



THY'den yeni anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Yakışır ~ 7 yıl önce
Yakışır, Bence, THY'nin bu güne kadar yaptığı en başarılı anlaşma olmuştur. Ya kardeşim böyle gereksiz anlaşma yaparak THY'yi dünyaya rezil ettiniz. THY'nin yolcuları tüm Avrupa'da ya terörist muamelesi, ya mülteci, ya da Bildik Afrika hastalıklarını taşıyan 7 inci sınıf ülke hava yolu muamelesi görüyor. Ben şahsen bu durumdan utanıyorum da sizi merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320ci ~ 7 yıl önce
320 kral ekiptir en iyi hatları hakeder.bir nevi salon pilotluğu yani. 737 kıta görevi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Nambia ~ 7 yıl önce
Yabanci hava yollari Nambiyaya ucmuyor .Hukumetde para Yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 7 yıl önce
Namibya TGS' ye alim var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 7 yıl önce
737 nin Afrika uçuşlarını bunlara versinler filoda kurtulsun.Yükü azalaın.Acaba bilen varmı neden Airbus 320 nin yaptığı Kabil uçuşlarıda 737 ye geçti?.Ne işe yarar bu Airbus 320 filosu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Z ~ 7 yıl önce
CFM56 motorlara sahip JPU JPV JPY uçaklarının teslım edilmesi nedeniyle 737'ler Kabil seferini icra ediyor. V2500 motorlara sahip A320'ler performans nedeniyle tercih edilmiyor.
Bugünkü neden? ~ 7 yıl önce
Eee madem öyle bugün TC-JHL Kabil uçuşu yapıyor.Bu mantığa göre TC-JP.. serisinin yapması gerekmiyormu? Yalan dolan hep 3 kağıt A320 ciler.737 ye bütün yükü yığanlar Sebep olanlar allahlarından bulsun.Madem şirket adalet sağlamıyor allaha havale ilahi adelet :)
Nedenmi 737 ~ 7 yıl önce
Şirket Airbus 320 de uçan pilotlarına güvenmediği için onları en kolay hatlara veriyor.Birçok pilotaj hatasından kaynaklı sorunlar olduğundan illallah ettiler.Bunu maskelemek içinde üstünü kapatıp bültenlerinde bile A320 de olan olayları yazmıyorlar.Ha Birde 737 filosundakilerinin haklarını koruyacak kimse olmadığından..
z ~ 7 yıl önce
Filodaki diğer TC-P serisi uçaklar V2500 motora sahip, o yüzden tercih edilmiyor. Afrika seferlerine ise ETOPS uçabilen TC-JY serisi B737-900'ler veriliyor, dar gövde Airbus'lar ETOPS uçmuyor.
Namibya ~ 7 yıl önce
Namibya, güzel memlekettir. Moderin, Avrupa gibi kentleri. Güney Afrika'nın küçültülmüş modeli. Nüfusu az ama zaten her yer Etyopya Nijerya gibi çoğalmasın. Her yeri çöllük. Çöl aslanları. İskelet Kıyısı muhteşem. Bir de kırmızı boyalı Himba kabilesi burada yaşar ki, Afrika'nın en güzel ırkı. Gidip görmek gerek. Swakopmund, Lüderitz, vs. En azından kabin ekibi sıtma ve sivrisinekle karşılaşmaz. Hastalık yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Aferin Ekşi Bey aferin (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Ne mutlu:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Windhoek ~ 7 yıl önce
2.3 milyon nüfusun 350 bini başkentte yaşar.1. cihan harbine kadar Alaman sömürgesiydi.1990'da R.S.A'dan bağımsızlığını kazandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nami ~ 7 yıl önce
Namibyalilarin yuz ifadeleri muhtesem. "-Bu adamlar kim, biz ne yapiyoruz??"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000