18 Nisan 2014, Cuma 16:02:50

THY'DEN 'VİRÜS' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları uçağıyla seyahat eden ve MERS adındaki virüsü taşıdığı açıklanan yolcuya ilişkin THY bir açıklama yayınladı.
  • Daha detayli bir aciklama bekliyoruz
  • bu virus insandan insana gecmesi cok zor olan bir türdür. genellikle deve ve yarasalarda görülen ve onlarla temas edilince faaliyete gecen bir yapisi var
  • merz miş ha thy de mermiye kafa atan abilerimiz var , adamların yarısı yerin altında ...
  • HERKESE CİDDİYET ! AH ve VATAN ; Yolcunun 29 Mart- TK 93 JED / IST ile gelip , 30 Mart - TK 60 IST / KUL ile uçan ve MERS'den ölen yolcudanbahsediyor . AH ve THY ;Yolcunun 28 Mart - TK ....JED / IST ile gelip , 29 Mart TK 60 IST / KUL ile uçan ve MERS'den ölen yolcudan bahsediyor.Hangi haber doğru ! AH ve VATAN doğru ise ; TK 93 ve TK 60 'ları anlayacaksak ; 250 /500 yolcu ve yakınları ile terminaldeki 4 saatlik süredeki yolcuları da birilerinin düşünmesi gerekli. THY'nin beyanını dikkate alırsak ! Uçuş numarası belirtilmediği için , 28 Mart 'da THY'nin 95,97 ve 93 numaralı 3 seferi var, ortalama 220 yolcudan 660 yolcu ve yakınları ile TK 60'daki yolcu ve yakınlarını hesaba katarak 900 / 1000, yine terminaldeki 4 saatlik zaman dilimindeki yolcu temaslarını düşünmek gerekli. Şu günlerde sağlıklıyız ama , Maalesef bizler o günlerde bu güzergahlarda uçtuk !!! Biz ne yapmalıyız ?! Haberi yapanlar , Habere kurumsal cevap verenler ve haberlere yorum yapanlar, DİKKATLİ OLMALI MI ?!!!
  • Salgam suyu icin.....
  • Virüs lobisi
  • Bakim yapan teknisyenler, itemsan ve demsan personellerinin de uyarilmasi ve gerekli onlemlerin alinmasi gerekiyor.
  • Keske tgs'ye de haber vereydiniz
  • Kalplere ve kafalara dezenfeksiyon lazım ))))))
  • Kedidir o kedi

Türk Hava Yolları uçağıyla seyahat eden ve MERS adındaki virüsü taşıdığı açıklanan yolcuya ilişkin THY bir açıklama yayınladı. Türk Hava Yolları, söz konusu yolcunun hayatını kaybettiğini bildirerek, aynı uçakta bulunan diğer yolcularda benzer şikayetlere rastlanmadığını kaydetti.

THY konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Malezya Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen yazıyla, 28 Mart 2014 Cidde-İstanbul, 29 Mart 2014 İstanbul –Kuala Lumpur uçuşunda seyahat eden bir yolcumuzun  MERS  virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği bildirilmiştir.

Adı geçen yolcumuzun seyahat ettiği uçaklardaki yolcuların listesi gerek Sağlık Bakanlığımız gerekse Malezya Sağlık Bakanlığı‘yla paylaşılmıştır. Şu ana kadar başka bir yolcuda benzer şikayet  ve hastalık tespit edilmediği öğrenilmiştir.

Tedbir amaçlı olarak ilgili uçuşların kabin ekipleri sağlık kontrolünden geçirilmiş, uçak dezenfeksiyon işlemine tabi tutulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

THY'DEN 'VİRÜS' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha detayli bir aciklama bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu virus insandan insana gecmesi cok zor olan bir türdür. genellikle deve ve yarasalarda görülen ve onlarla temas edilince faaliyete gecen bir yapisi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 10 yıl önce
merz miş ha thy de mermiye kafa atan abilerimiz var , adamların yarısı yerin altında ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 10 yıl önce
HERKESE CİDDİYET ! AH ve VATAN ; Yolcunun 29 Mart- TK 93 JED / IST ile gelip , 30 Mart - TK 60 IST / KUL ile uçan ve MERS'den ölen yolcudanbahsediyor . AH ve THY ;Yolcunun 28 Mart - TK ....JED / IST ile gelip , 29 Mart TK 60 IST / KUL ile uçan ve MERS'den ölen yolcudan bahsediyor.Hangi haber doğru ! AH ve VATAN doğru ise ; TK 93 ve TK 60 'ları anlayacaksak ; 250 /500 yolcu ve yakınları ile terminaldeki 4 saatlik süredeki yolcuları da birilerinin düşünmesi gerekli. THY'nin beyanını dikkate alırsak ! Uçuş numarası belirtilmediği için , 28 Mart 'da THY'nin 95,97 ve 93 numaralı 3 seferi var, ortalama 220 yolcudan 660 yolcu ve yakınları ile TK 60'daki yolcu ve yakınlarını hesaba katarak 900 / 1000, yine terminaldeki 4 saatlik zaman dilimindeki yolcu temaslarını düşünmek gerekli. Şu günlerde sağlıklıyız ama , Maalesef bizler o günlerde bu güzergahlarda uçtuk !!! Biz ne yapmalıyız ?! Haberi yapanlar , Habere kurumsal cevap verenler ve haberlere yorum yapanlar, DİKKATLİ OLMALI MI ?!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIR SEY OLMAZ... ~ 10 yıl önce
Salgam suyu icin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lobidir lobi ~ 10 yıl önce
Virüs lobisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakim ~ 10 yıl önce
Bakim yapan teknisyenler, itemsan ve demsan personellerinin de uyarilmasi ve gerekli onlemlerin alinmasi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Keske tgs'ye de haber vereydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Kalplere ve kafalara dezenfeksiyon lazım ))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kedidir o kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000