08 Şubat 2017, Çarşamba 10:30:14

THY'den Varlık Fonu açıklaması

Türk Hava Yolları, Varlık Fonu'na devredilmesiyle ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Bu Darlık Fonu A.Ş. ye personel alınacaksa ben CEO'luğa talibim. Yemin ediyorum, çok beceriksizim, ama iyi yalakayımdır. Bunlardan daha iyi yaparım. Hem de yarı maaşlarına razıyım :)
  • Bu haberin thy çalışanları tarafından ilgi görmemesi çok garip. Başka THY yok umarım korkulan olmaz.
  • Ya da Ziraat BANKASINA geçmedikçe Hiçbir anlamı yok... Bu da yönetime ka..ak olsun.
  • Zaten Thy iktidar tarafından yönetiliyor.O yüzden stratejilerde bir değişiklik olacaksa buna Thy yönetim kurulu değil iktidar karar verir. :)
  • hiçbirşey değişmiyor ama yiğit babayı kızdırırsanız bir gecede maaşınız değişebilir:)
  • Hııııııııı !!!!!
  • Arkadaşlar THY'nin varlık fonuna geçmesi bir şeyi değiştirmiyor yönetim ve strateji olarak hatta ıyı bile oldu dıyebılırız. varlık fonuna devredilen firmalar spk kurallarına bağlı değiller istedikleri gıbı hareket etme özgürlükleri oluyor yanı THY şuan hisse senedi alabilir istediği sektöre yatırım yapabilir hatta bakkal dükkânı açabilir isterse ayrıca bütün firmaların kar zararları varlık fonu a.ş ye ait olduğu ıcın THY'nin zararı diğer kuruluşların karları ile kapatılabilir.
  • Mehmet Cengiz için tk yı feda ediyolar aaa dostlar.Aslında yokluk fonu da diyebiliriz buna.Elde avuçta bir şey kalmadığı için her şeyi özelleştirdikleri için,türkiye'nin kredi riski yükseldiği için,yabancı finans kuruluşları kredi vermediği için ve deV! proceler için kaynak bulamadıkları için elde kalan en elit,en gözde,en karlı kamu kurum,kuruluş ve şirketlerini ve karlarını millete küfür edenlere peşkeh çekiyorlar.
  • İyi de yeni işveren kimdir? işveren değişiyor ise kıdem , izin gibi hakların da devredildiğine ilişkin bir tutanak hazırlanması gerekir. Aksi halde yarın şirket başkasına devredilirse yeni alan beni eski kıdemler bağlamaz , eski şirketten alın kıdeminizi diyebilir...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Türk Hava Yolları, Varlık Fonu'na devredilmesiyle ilgili bir açıklama yayınladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, THY'nin yönetim şeklinde ve stratejilerinde herhangi bir değişiklik olmayacağı vurgulandı.

THY'den yapılan açıklama:

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bünyesinde bulunan Türk Hava Yolları A.O. sermayesinin %49,12'lik payının tamamı 3 Şubat 2017 itibariyle Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi'ne devredilmiştir. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş., T.C. Başbakanlığa bağlı, sermayesinin tamamı T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait bir kamu kuruluşudur. Söz konusu devir, Türk Hava Yolları A.O.'nın mevcut yönetim şeklinde, stratejilerinde, politikalarında ve ticari kararlarında herhangi bir değişikliğe sebep olmayacaktır.

THY'den Varlık Fonu açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

ACIyorum ~ 7 yıl önce
Bu Darlık Fonu A.Ş. ye personel alınacaksa ben CEO'luğa talibim. Yemin ediyorum, çok beceriksizim, ama iyi yalakayımdır. Bunlardan daha iyi yaparım. Hem de yarı maaşlarına razıyım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesece ~ 7 yıl önce
Bu haberin thy çalışanları tarafından ilgi görmemesi çok garip. Başka THY yok umarım korkulan olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşlar HALK BANKASINA ~ 7 yıl önce
Ya da Ziraat BANKASINA geçmedikçe Hiçbir anlamı yok... Bu da yönetime ka..ak olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammet ~ 7 yıl önce
Zaten Thy iktidar tarafından yönetiliyor.O yüzden stratejilerde bir değişiklik olacaksa buna Thy yönetim kurulu değil iktidar karar verir. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
hiçbirşey değişmiyor ama yiğit babayı kızdırırsanız bir gecede maaşınız değişebilir:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralar bitti ~ 7 yıl önce
Hııııııııı !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varlık fonu ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar THY'nin varlık fonuna geçmesi bir şeyi değiştirmiyor yönetim ve strateji olarak hatta ıyı bile oldu dıyebılırız. varlık fonuna devredilen firmalar spk kurallarına bağlı değiller istedikleri gıbı hareket etme özgürlükleri oluyor yanı THY şuan hisse senedi alabilir istediği sektöre yatırım yapabilir hatta bakkal dükkânı açabilir isterse ayrıca bütün firmaların kar zararları varlık fonu a.ş ye ait olduğu ıcın THY'nin zararı diğer kuruluşların karları ile kapatılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
evet, hatta diğer kuruluşların zararını THY karları ile kapatabilir. ne güzel bir sistem, buna göre rahatlıkla zarar etmeyen bir kurumu zarar ediyor gösterip elden çıkarabilir.. Fon dediğin şey örneğin işsizlik fonu, herkesin maaşından bir miktar kesip bir birikim yaptığın yerdir, gidip komple işçiyi ve tüm gelirlerini fona devretmezsin. Sıkıntı burada...
offf ~ 7 yıl önce
offfff ibrahim yine makarnayı çok yedin beynin durdu!!!
Yokluk Fonu ~ 7 yıl önce
Mehmet Cengiz için tk yı feda ediyolar aaa dostlar.Aslında yokluk fonu da diyebiliriz buna.Elde avuçta bir şey kalmadığı için her şeyi özelleştirdikleri için,türkiye'nin kredi riski yükseldiği için,yabancı finans kuruluşları kredi vermediği için ve deV! proceler için kaynak bulamadıkları için elde kalan en elit,en gözde,en karlı kamu kurum,kuruluş ve şirketlerini ve karlarını millete küfür edenlere peşkeh çekiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
İyi de yeni işveren kimdir? işveren değişiyor ise kıdem , izin gibi hakların da devredildiğine ilişkin bir tutanak hazırlanması gerekir. Aksi halde yarın şirket başkasına devredilirse yeni alan beni eski kıdemler bağlamaz , eski şirketten alın kıdeminizi diyebilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yokluk Fonu ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000