16 Şubat 2015, Pazartesi 10:36:21

THY'DEN UÇURAN KAMPANYA!

Türk Hava Yolları, Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar’a gidiş-dönüş her şey dâhil 109€’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.
  • Thy teknikte lise mezunu mekanik teknisyeni maaşları ne durumda
  • Fuel Tank; şaka mısın? Gelir yönetiminden, pazara göre ücret yapılanmalarından haberin hiç yok belli. Bir Moskova- Beijing bak bakalım tam tersi olmuyor mu? O zaman aradaki benzerliği bulursun bakalım
  • Bulgaristan Balkanlarda değil mi? Talep yeterli galiba ki daha yakın olmasına rağmen kampanyaya dahil değil.
  • Hala AEROFLOT'un 1400 TL'ye ,AZAL'in 1600 TL'ye uctugu Beijing-Istanbul'a 3122 TL'ye ucuyor THY ne is ?

Türk Hava Yolları, Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar’a gidiş-dönüş her şey dâhil 109€’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.

Son dört yıldır 'Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi' seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan Ukrayna’da Kiev, Odessa, Dnepropetrovsk, Kherson ve Lviv’e 109 Euro’ya; Balkanlar’da Belgrad, Kişinev, Podgorica, Saraybosna, Tiran, Üsküp ve Priştine’ye 109 Euro’ya; Zagreb ve Ljubljana’ya 139 Euro’ya; Kafkaslar’da Batum ve Tiflis’e 109 Euro’ya, gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Ukrayna’nın tümüne; Balkanlar’ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Saraybosna, Tiran, Üsküp ve Priştine şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Tiflis ve Batum şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyorlar.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 16 - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında satın almaları hâlinde, seyahatlerini 01 Mart 2015 – 30 Nisan 2015 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dâhil 109 Euro’dan başlayan uçuş biletleri Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebildiği kaydedildi.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY'DEN UÇURAN KAMPANYA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy teknikte lise mezunu mekanik teknisyeni maaşları ne durumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Fuel Tank; şaka mısın? Gelir yönetiminden, pazara göre ücret yapılanmalarından haberin hiç yok belli. Bir Moskova- Beijing bak bakalım tam tersi olmuyor mu? O zaman aradaki benzerliği bulursun bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 9 yıl önce
Nisan ayi icin Moskova-Beijing gidis donus Aeroflot ile baktim.776.40 TL.Super cok sagol.Yine Nisan ayi icin Beijing-Moskova gidis donus Aeroflot ile 1015.40 TL.Harikasin.Tavsiyen icin tesekkurler.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bulgaristan Balkanlarda değil mi? Talep yeterli galiba ki daha yakın olmasına rağmen kampanyaya dahil değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 9 yıl önce
Hala AEROFLOT'un 1400 TL'ye ,AZAL'in 1600 TL'ye uctugu Beijing-Istanbul'a 3122 TL'ye ucuyor THY ne is ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000