08 Nisan 2013, Pazartesi 12:01:52

THY'DEN UÇUCU EKİPLERE ÖZEL LOUNGE

Türk Hava Yolları'nın uçucu ekiplerine en üst standartlarda hizmet verecek olan Crew Lounge hizmete açıldı.
  • Emine hanim yonettigi bu personeller icin elinden gelen tum gayreti gosterip guzel is yapmis ama anlayana ..
  • aksirincaya kadar tiksirincaya kadar yeyin
  • en iyisine layık deyip ,sömür, acıma çok reklam kokan hareketler bunlar...! tüm yağcı tayfada orada herzamanki gibi ;))
  • Cok guzel olmus, darisi yemekhanelerdeki yemeklerin basina. O igrenc yemek firmasindan kurtuluruz insallah yakinda. Bi de fotolardaki yoneticimizden. Suphaneke. Amin
  • Kızlar hariç, hepsi bencil ruhlu insanlar o kadar maaş alınca ne anlasınlar tok açın halinden anlamaz!
  • Benim güzel sendikam kokpit ve kabinden başka çalışanların haklarını aramadığı için işveren de diğerlerinden kısıp böyle bir yer yaptı. Ne zaman ki Yer işletme ve Teknik Sendikada yeterince temsil edilir, o zaman böyle yerler için işveren kesenin ağzını açar. Uçucu arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı konteynerda, birkaç metre kare alanda çalışmak zorunda olan diğer arkadaşlara.
  • İstemiyosan ikinci sinif davranilmayi sendecal calisma.... Kimsede gorevli personele yazdigin gibi davranmiyor....
  • Teknisyen olup suraya sacma yorum yapan arkadaslari kiniyorum. Ben de teknisyenim ama onlarin maasinda gozum yok.sonucta maasi belirleyen hostes degil. Buraya yazilan her yorum ucaktaki ekibin teknige bakisini degistiriyor. Bir kutu meyve suyuna dilenen teknisyenler yuzunden zaten ekip amele gozuyle bakiyor. Ustune bir de o tulumu giydin mi degmesin ote.. biraz dikkatli olun arkadaslar surada bir kesimi temsil ettiginizi unutmayin. Duyan da teknigin hepsi yuksek lisans yapmis sanacak. Bizde nasil liseli varsa orada da olacak. Olsun da.. teknik malesef gozukmeyen bir bolum. Pilotlar gibi adi yok ama onlar da bilir ki pilotluktan daha risklidir. Birlik olmaya calismamiz gerekir. Asker kokenliler azaldikca zaten o silsile de azalacak. Bu sirket teknisyene deger verse o kiyafetleri giydirmez. Yapacak birsey yok. Allah herkese kolaylik versin. 15.54.26 da yorum yapan kisiye de cok tesekkurler. Keske herkes siz gibi davranabilse. Herkes sanalda kral kesiliyor.
  • Kabininden kokpitine teknisyeninden yer çalışanına yöneticisinden müdürüne bu kadar troll ün bol olduğu bir sektör yoktur herhalde. Sizin gibi trollerle yaşamaktan tiksiniyorum. '' siz hepinizin taptığı tanrı benim ayaklarımın altındadır'' hangi tanrıyı ima ettiğimide anlamışsınızdır. Fırsatım olsun dağa çıkar hanzolarla yaşarım sizin gibi barzolarla yaşamam.
  • neden bunu gazeteden ogreniyoruz? neden kurum icinde duyuru yapilmadi? ucus personeli olmayanlarin basi kel mi?

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde dünyanın en modern CIP salonuyla yolcularına hizmet veren Türk Hava Yolları, uçucu ekip için de benzer standartlarda hazırlanan dinlenme ve bekleme salonunu hizmete soktu. Açılışa THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora ile THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim de katıldı.

Üst üste Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları'nın uçucu ekipler için hizmete sunulan Crew Lounge'un tasarımı Turkish DO&CO tarafından yapıldı.

Açılışı bugün yapılan Crew Lounge'da AirportHaber'e konuşan THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Asaf Bora, uçucu ekibin her şeyin en iyisine layık olduğu ve bunun için de dünyanın en iyi crew lounge yapıldığı ifade etti. Bora, "Ekiplerimiz uçuş öncesi vakitlerini güzel bir şekilde değerlendirebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Crew Lounge'da 'Voucher' diye adlandırılan bir sistemle hizmet verilecek. Personelimiz burada misafirlerini de ağırlabilecekler" dedi.

İşte Türk Hava Yolları ekiplerini en uğrak yeri haline gelecek olan Crew Lounge'tan görüntüler...

















THY'DEN UÇUCU EKİPLERE ÖZEL LOUNGE

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

Bravo Emine Hanima ~ 11 yıl önce
Emine hanim yonettigi bu personeller icin elinden gelen tum gayreti gosterip guzel is yapmis ama anlayana ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tiss ~ 11 yıl önce
aksirincaya kadar tiksirincaya kadar yeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;)) ~ 11 yıl önce
en iyisine layık deyip ,sömür, acıma çok reklam kokan hareketler bunlar...! tüm yağcı tayfada orada herzamanki gibi ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nohut stuvird firat ~ 11 yıl önce
Cok guzel olmus, darisi yemekhanelerdeki yemeklerin basina. O igrenc yemek firmasindan kurtuluruz insallah yakinda. Bi de fotolardaki yoneticimizden. Suphaneke. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Kızlar hariç, hepsi bencil ruhlu insanlar o kadar maaş alınca ne anlasınlar tok açın halinden anlamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika Sayesinde ~ 11 yıl önce
Benim güzel sendikam kokpit ve kabinden başka çalışanların haklarını aramadığı için işveren de diğerlerinden kısıp böyle bir yer yaptı. Ne zaman ki Yer işletme ve Teknik Sendikada yeterince temsil edilir, o zaman böyle yerler için işveren kesenin ağzını açar. Uçucu arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı konteynerda, birkaç metre kare alanda çalışmak zorunda olan diğer arkadaşlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyin bedava ~ 11 yıl önce
Ekip tuvaletlerinde kullanılan tuvalet kağıdının markasını da sendika seçiyormuş diyolaaa!! Saf mısınız nesiniz ya, ayağınız kaysa sendikadan bileceksiniz. Bilmiyorsanız açın öğrenin sendikanın görevlerini bari de burada böyle rezil olmayın. Memnun değilsen tepki göster, her şeyi sendikadan bekleme!!
Sadece ye ~ 11 yıl önce
İstemiyosan ikinci sinif davranilmayi sendecal calisma.... Kimsede gorevli personele yazdigin gibi davranmiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ans ~ 11 yıl önce
Teknisyen olup suraya sacma yorum yapan arkadaslari kiniyorum. Ben de teknisyenim ama onlarin maasinda gozum yok.sonucta maasi belirleyen hostes degil. Buraya yazilan her yorum ucaktaki ekibin teknige bakisini degistiriyor. Bir kutu meyve suyuna dilenen teknisyenler yuzunden zaten ekip amele gozuyle bakiyor. Ustune bir de o tulumu giydin mi degmesin ote.. biraz dikkatli olun arkadaslar surada bir kesimi temsil ettiginizi unutmayin. Duyan da teknigin hepsi yuksek lisans yapmis sanacak. Bizde nasil liseli varsa orada da olacak. Olsun da.. teknik malesef gozukmeyen bir bolum. Pilotlar gibi adi yok ama onlar da bilir ki pilotluktan daha risklidir. Birlik olmaya calismamiz gerekir. Asker kokenliler azaldikca zaten o silsile de azalacak. Bu sirket teknisyene deger verse o kiyafetleri giydirmez. Yapacak birsey yok. Allah herkese kolaylik versin. 15.54.26 da yorum yapan kisiye de cok tesekkurler. Keske herkes siz gibi davranabilse. Herkes sanalda kral kesiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek değiller ~ 11 yıl önce
Klavye başına geçince hele de iki tek atmışsa astronot bile olunabilir. Farklı birimlerin kapışmasında provakasyon kaçınılmaz oluyor. Bunlara itibar etmemek gerekiyor. Ayrıca kimse üç liralık meyve suyu için dilenmez. En azından teknisyen arkadaşlarım içinden çıkmaz.Önüne gelene teknisyen kıyafeti giydirilmesi asıl sebeptir.
Regel ~ 11 yıl önce
Kabininden kokpitine teknisyeninden yer çalışanına yöneticisinden müdürüne bu kadar troll ün bol olduğu bir sektör yoktur herhalde. Sizin gibi trollerle yaşamaktan tiksiniyorum. '' siz hepinizin taptığı tanrı benim ayaklarımın altındadır'' hangi tanrıyı ima ettiğimide anlamışsınızdır. Fırsatım olsun dağa çıkar hanzolarla yaşarım sizin gibi barzolarla yaşamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 11 yıl önce
neden bunu gazeteden ogreniyoruz? neden kurum icinde duyuru yapilmadi? ucus personeli olmayanlarin basi kel mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000