19 Haziran 2013, Çarşamba 15:13:53

THY'DEN UÇAK ALIM AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in duyurduğu uçak alımı ile ilgili resmi açıklamayı yaptı...
  • Arkadaslar ben de Arabistan da çalışıyrm, gecen sene başlarında açılan DMM hattında, ilk bir kaç ay 15-20 kişi ile gidip geliordu uçaklar.. Ancak bu sene uçuştan 1 hafta öncesinde bilet bulmak genelde zor oluyor. Ben de bir çok adı duyulmamış hattın gereksiz yere açıldığını düşünenlerdendim, ancak bizzat yaşayınca bu düşüncemi sorgulamaya başladım..
  • Teknoloji digeri, Airbus ise yeni teknoloji, iyi olmus
  • pardon tum ucaklar bosta o yuzden nereye gitsem yer yok bu thy ucaklarinda,cok garipsiniz gercekten.bide odul ustune odul aliyor bu sirket onada sahte dersiniz siz.
  • 77 havayolu batiran ucak diye anilir ,%25 daha az yakan airbus tercih edilmelidir .yakilan tonlarca yakita yazik gunah ayni yolcu, ayni yuk ,ayni mesafe ve daha fazla yakit bunu kim savunur ustelik eski teknoloji.
  • avrupa gıpta ile bakıyor...tüm uçaklar boşken;Thy maşşalah full gidiyor full gelıyor...helal olsun...
  • 777 den Sasma tk ne yapican dandik a330 lari...

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları, uçak alım anlaşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında Airbus ile 117 uçaklık sipariş için resmi anlaşma imzalayarak büyük ses getiren THY, bu kez de yaptığı açıklamada 4 adet uçak kiralayacağını bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulunan THY, 6 yıllığına 4 adet uçak kiralayacağı ifadelerine yer verdi.

THY'den KAP'a yapılan açıklama:

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, WILMINGTON TRUST SP SERVICES (DUBLIN) LIMITED firmasından 3 adet A330-200 uçağının ve WELLS FARGO BANK NORTHWEST NATIONAL ASSOCIATION firmasından 1 adet A320-200 uçağının 6 yıllığına kiralanmasına karar verilmiştir.

AIRPORTHABER'İN GEÇEN HAFTA DUYURDUĞU O HABERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

THY'DEN UÇAK ALIM AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

? ~ 11 yıl önce
Arkadaslar ben de Arabistan da çalışıyrm, gecen sene başlarında açılan DMM hattında, ilk bir kaç ay 15-20 kişi ile gidip geliordu uçaklar.. Ancak bu sene uçuştan 1 hafta öncesinde bilet bulmak genelde zor oluyor. Ben de bir çok adı duyulmamış hattın gereksiz yere açıldığını düşünenlerdendim, ancak bizzat yaşayınca bu düşüncemi sorgulamaya başladım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qr crew ~ 11 yıl önce
Bizde aynı olayı doha ucuslarında gördük.Qatardaki türk kabin ekibi olarak türkiyeye gelirken thy de cok bos koltuk oldugu ıcın zed biletle thy yi tercih ediyorduk ancak son 7-8 aydır ucaklar nerdeyse hep full.Sıkıntı oldumu bizim için oldu ancak üzülüyomuyum? Tabiki hayırr! Benim ülkemin bayrak tasıyıcısı kazansın elalem kazanacagına.
Eski ~ 11 yıl önce
Teknoloji digeri, Airbus ise yeni teknoloji, iyi olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyman ~ 11 yıl önce
pardon tum ucaklar bosta o yuzden nereye gitsem yer yok bu thy ucaklarinda,cok garipsiniz gercekten.bide odul ustune odul aliyor bu sirket onada sahte dersiniz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik muh. ~ 11 yıl önce
77 havayolu batiran ucak diye anilir ,%25 daha az yakan airbus tercih edilmelidir .yakilan tonlarca yakita yazik gunah ayni yolcu, ayni yuk ,ayni mesafe ve daha fazla yakit bunu kim savunur ustelik eski teknoloji.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mhmt ~ 11 yıl önce
281 milyon $ olan 777 ile 165 milyon $ a330'ları karşılaştırmak biraz insafsızca olmuş. Hep demişimdir tayyarelerin Mercedes'i 777'dir.
gıpta ile b ~ 11 yıl önce
avrupa gıpta ile bakıyor...tüm uçaklar boşken;Thy maşşalah full gidiyor full gelıyor...helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xf ~ 11 yıl önce
kendini çok zeki sanan kara cahil solcular olmasa çok daha farklı olabilirdi.
TK ~ 11 yıl önce
777 den Sasma tk ne yapican dandik a330 lari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
if it is not boeing,I am not going de de de,tam olsun bari :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000