07 Temmuz 2020, Salı 17:38:43

THY'den Turist Koruma ve Destek Sigortası açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) Türkiye'ye gelecek turistlerin Turist Koruma ve Destek Sigortası ile seyahatin daha güvenli olacağını açıkladı.
  • Thy önce iptal etiği uçuşlari karşılasın insanlardan para koparmak için bide sigorta yaptırıyor ayıp ayip
  • Milletin tedirgenligi yabanci ulkede hasta olmak degil ki! Isin sonunda olum var ozellikle yasli turistler icin,
  • Bu zamana dek personelini tınlamayan yönetim, gelipte çalışanı için bişey yapacak hali yok ya :) Anca yolcunun .. de gezsin. Yolcuyu Pofpoflasın, şımartsın, ne isterse verilsin. yolcu kazanıcam diye herşeyi yaparlar beklenir. Ayağına sıcak su da koydurun oldu olacak. Yapmadığınız takla kalmadı.
  • ne güneş sigortaymış.. thynin tüm uçaklarını da bunlar sigortaladı. sermaye rasyosu isviçre yada amerikayla yarışıyor demekki
  • Durum ekonomik olarak o kadar vahim ki neredeyse turist gelsin diye uçak biletini bedava verecekler. Hani Türkiye büyümüş,gelişmiş,zenginleşmişti herkes bize gıpta ediyordu,kıskanıyordu,kimseye ihtiyacımız yoktu ne oldu?
  • Personel destek sigortası alsaymış keşke zamanında.

Türk Hava Yolları (THY) Türkiye'ye gelecek turistlerin Turist Koruma ve Destek Sigortası ile seyahatin daha güvenli olacağını açıkladı.

THY'den yapılan açıklamada şöyle denildi;
Türkiye seyahatiniz artık güvence altında. Güneş Sigorta’nın 15 EUR’dan başlayan cazip fiyatlarla sunduğu Turist Koruma ve Destek Sigortanızla Türkiye’nin cennet köşelerini güvenle keşfedebilirsiniz.

Turist Koruma ve Destek Sigortasına yakından bakın
Tarihi, doğası ve kültürüyle turizmin merkezlerinden olan Türkiye’de daha keyifli ve güvenli bir tatil için Covid-19 teminatlı Turist Koruma Destek Sigortası yaptırabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin öncülüğünde Güneş Sigorta tarafından hayata geçirilen bu proje ile Türkiye’nin cennet köşelerinde gönül rahatlığı ile tatil yapmak isteyen misafirlerimiz, ayların yorgunluğunu ve stresini, Covid-19 endişesi olmadan atlatıyor.

İstanbul, Bodrum, Kapadokya, Marmaris, Nemrut, Antalya ve Türkiye’nin diğer harikaları… Masmavi denizler, yemyeşil yaylalar, geniş kanyonlar ve açık hava müzelerinde Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini keşfeden misafirlerimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedirginliğini Turist Koruma ve Destek Sigortası ile geride bırakarak tatilin tadını çıkarıyor.

THY'den Turist Koruma ve Destek Sigortası açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ibrahim ~ 4 yıl önce
Thy önce iptal etiği uçuşlari karşılasın insanlardan para koparmak için bide sigorta yaptırıyor ayıp ayip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cowgirl ~ 4 yıl önce
Milletin tedirgenligi yabanci ulkede hasta olmak degil ki! Isin sonunda olum var ozellikle yasli turistler icin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırdıkmı? hayır. ~ 4 yıl önce
Bu zamana dek personelini tınlamayan yönetim, gelipte çalışanı için bişey yapacak hali yok ya :) Anca yolcunun .. de gezsin. Yolcuyu Pofpoflasın, şımartsın, ne isterse verilsin. yolcu kazanıcam diye herşeyi yaparlar beklenir. Ayağına sıcak su da koydurun oldu olacak. Yapmadığınız takla kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güneş ~ 4 yıl önce
ne güneş sigortaymış.. thynin tüm uçaklarını da bunlar sigortaladı. sermaye rasyosu isviçre yada amerikayla yarışıyor demekki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ~ 4 yıl önce
Durum ekonomik olarak o kadar vahim ki neredeyse turist gelsin diye uçak biletini bedava verecekler. Hani Türkiye büyümüş,gelişmiş,zenginleşmişti herkes bize gıpta ediyordu,kıskanıyordu,kimseye ihtiyacımız yoktu ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lider ~ 4 yıl önce
Ulan sen nasik insansın kovid var sen neyin kafasindasin
Vtn ~ 4 yıl önce
Senin gibi hainler sömürdü ülkeyi.
Hainler ~ 4 yıl önce
Hainlik yapma. Ya ne olacaktı, cehape zihniyeti mi geçsin yani başa. Benim başörtülü bacıma malafat kokteylleri mi atılsın? Thy yi eleştirmek evren liderimizi eleştirmektir. Evren liderimizi eleştiren birisi ya cehapelidir ya da haçlı ordusunun askeridir. Şükredin biraz. Ömrüm sana kurban olsun THY.
Km ~ 4 yıl önce
Ya yeter felaket tellalligi yapmayin surecin ne denli oldugunun herkes farkinda. Ekonomi cok kotu ucak biletlerini bedava vercez o dereceyiz he he
Cp ~ 4 yıl önce
Personel destek sigortası alsaymış keşke zamanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 4 yıl önce
Yolcu olmazsa sende olmazsin turist gelecek ki sende çalışaçaksın ozaman sende koruma altinda olursun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000