21 Mayıs 2015, Perşembe 08:20:23

THY'den tedbir gecikmesi

Meteoroloji, İstanbul'da akşam saatlerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı.
  • Ccc ye,dün yaşadığım cb bulutunun içinde yaşadığım türbülansı görmeliydin ,hocam,bırak herkes işini yapsın,doğanın gücüne,insanoğlunun gücü erişemiyor,neden bahsediyorsun alt yapıymış,belli limitler var,bunlar sağlanmıyorsa,uçak inmiyor işte,biride yazmış fazla tedbir geç indik,inmişsin ya,gerisini dert etme,nolcak bi kaç saatte instagrama geç giriver,bazen,buraya yorum yapanların,ne fizik ne doğa ne limitten haberi var,anca yazsalar anca,otursalar ellerinde bir telefon,herşeyi eleştirseler,mutsuzluktan mutlu olan değerli toplumumuz,şirket ön görü yapar,niye yaptı,uçak kaldırır niye kalktı,pas geçer niye geçti,pas geçmez,bizim canımız patlıcanmı,ekibin kokpitin canı ne? Bende soruyorum biz ne zaman saygıyı öğrenicez,(hadi yaz yaz bunada eleştiri bul bişey hadi)
  • Biraz fazla tedbir oldu. AYT'den gece yarısı yerine saat 1:30'da indik.
  • Geçmiş olsun TGS arrival
  • "paralel yapı istanbulda meteroloji radarı kurdurtmuyor ki thy zarar etsin batsın, d-atis istemiyor ki prestijimiz yerle bir olsun" diye söylenti çıkardıkmı bu iş tamamdır. ben başlıyorum twit atmaya. hadi hayırlısı:)
  • Helal olsun "CCC" Kimse bunu nedense telaffuz etmiyor, pilotlar kaçınma istemek için bile araya giremiyor, ATCO lar nefes nefese kalıyor garipler artık. İlla birşeymi olmalı ?
  • DHMİ nin hatası bütün şirketlerin hanesine zarar olarak yazılıyor.Eğer İstanbulda yeterli eleman olsa yeterli sektör açılsa altyapı sağlam olsa hiçbir problem yaşanmaz.Çünkü tüm hatalar DHMİ kaynaklı.Özellikle Milli havayolu şirketimiz THY bu yüzden dünyanın zararına uğruyor.DHMİ nin uyanık idarecileride kendi hatalarını örtmek için sucu ya meteorolojiye ya şirketlere yüklüyor.Altyapınız sağlamsa ne fırtına nede CB sizi engelleyemez.
  • Uçak 19mayis gecesi seferlerine başladı.
  • Şuan Londra seferini yapmaktaTK1979 IST - LHR - TK1979 from Istanbul to London http://fr24.com/THY5UX/64fbc0a
  • Do&Co dan haberiniz yok :D bağlayın cb bulutlarına bir iki saat rötar var. Rötarın sebebi belli bilene ;)
  • Sana ne kac gunder beri yattigindan ulan insan olmus hala ucak yatio diosun orada olen senin kardesin olsaydi ayni seyi dermisin ne igrenc insanlarsiniz ya

Meteoroloji, İstanbul'da akşam saatlerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı. THY de, bu nedenle, İstanbul hava sahasında etkili olan ve 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara yol açan elektrik yüklü bulutları dikkate alarak, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek uçak seferlerinin, tedbir amacıyla 45 dakika ile 2 saat arasında gecikmeli olarak yapılmasını kararlaştırdı.

Bu nedenle, Kopenhag, Göteborg, Barcelona, Londra, Cenevre, Milano ve Hamburg seferlerinde 1 saatlik gecikme yaşandı.

7 MAYIS'TAKİ OLAY YAŞANMASIN DİYE

7 Mayıs günü, İstanbul'da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle, Atatürk Havalimanı'na inmesi gereken 14 uçak yakıt kritiğine girerek, Sabiha Gökçen Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirilmişti. 4 uçak da pisti pas geçmek zorunda kalmıştı.

THY'den tedbir gecikmesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ccc ye,dün yaşadığım cb bulutunun içinde yaşadığım türbülansı görmeliydin ,hocam,bırak herkes işini yapsın,doğanın gücüne,insanoğlunun gücü erişemiyor,neden bahsediyorsun alt yapıymış,belli limitler var,bunlar sağlanmıyorsa,uçak inmiyor işte,biride yazmış fazla tedbir geç indik,inmişsin ya,gerisini dert etme,nolcak bi kaç saatte instagrama geç giriver,bazen,buraya yorum yapanların,ne fizik ne doğa ne limitten haberi var,anca yazsalar anca,otursalar ellerinde bir telefon,herşeyi eleştirseler,mutsuzluktan mutlu olan değerli toplumumuz,şirket ön görü yapar,niye yaptı,uçak kaldırır niye kalktı,pas geçer niye geçti,pas geçmez,bizim canımız patlıcanmı,ekibin kokpitin canı ne? Bende soruyorum biz ne zaman saygıyı öğrenicez,(hadi yaz yaz bunada eleştiri bul bişey hadi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CCC ~ 9 yıl önce
Madem insanoğlunun gücü doğaya yetmiyor o zaman sel baskınlarına karşı bendler inşa etmeyelim madenlerde grizu patlamalarına karşı yaşam odaları yapmayalım depremlere karşı 8-9 kuvvetine dayanıklı konutlar inşa etmeyelim bunumu istiyorsunuz?Ayrıca ben pilotlar için olumsuz bir şey söylemedim siz niye alındınız anlamadım.Yoksa DHMİ nin gönüllü avukatımısınız?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biraz fazla tedbir oldu. AYT'den gece yarısı yerine saat 1:30'da indik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geçmiş olsun TGS arrival

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
"paralel yapı istanbulda meteroloji radarı kurdurtmuyor ki thy zarar etsin batsın, d-atis istemiyor ki prestijimiz yerle bir olsun" diye söylenti çıkardıkmı bu iş tamamdır. ben başlıyorum twit atmaya. hadi hayırlısı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal olsun "CCC" Kimse bunu nedense telaffuz etmiyor, pilotlar kaçınma istemek için bile araya giremiyor, ATCO lar nefes nefese kalıyor garipler artık. İlla birşeymi olmalı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CCC ~ 9 yıl önce
DHMİ nin hatası bütün şirketlerin hanesine zarar olarak yazılıyor.Eğer İstanbulda yeterli eleman olsa yeterli sektör açılsa altyapı sağlam olsa hiçbir problem yaşanmaz.Çünkü tüm hatalar DHMİ kaynaklı.Özellikle Milli havayolu şirketimiz THY bu yüzden dünyanın zararına uğruyor.DHMİ nin uyanık idarecileride kendi hatalarını örtmek için sucu ya meteorolojiye ya şirketlere yüklüyor.Altyapınız sağlamsa ne fırtına nede CB sizi engelleyemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JJG'e ~ 9 yıl önce
Uçak 19mayis gecesi seferlerine başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jjg ~ 9 yıl önce
Şuan Londra seferini yapmaktaTK1979 IST - LHR - TK1979 from Istanbul to London http://fr24.com/THY5UX/64fbc0a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Do&Co dan haberiniz yok :D bağlayın cb bulutlarına bir iki saat rötar var. Rötarın sebebi belli bilene ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-jjg ye ~ 9 yıl önce
Sana ne kac gunder beri yattigindan ulan insan olmus hala ucak yatio diosun orada olen senin kardesin olsaydi ayni seyi dermisin ne igrenc insanlarsiniz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000