26 Şubat 2009, Perşembe 09:22:13

THY'DEN TAZMİNAT AÇIKLAMASI

THY düşen uçakla ilgili tazminat açıklaması yaptı...
  • Buyur.. sana seviye.. buyur sana medeniyet.. dikkat edinde karsidan karsiya gecerken .. birsey olmasin.. yoksa-- bundan tarfik bile suclu olabilir.. daha ne diyeyim.. bu olay ABD de ne kadar konusuldu.. 1 hafta-- ne oldu-- hic.. biz ise.. halen.. birbirimizi yiyoruz.. neden- SUCLU bulmak icin-- vaaah vaaah-- daha coook.. cag .. pardon IP atlariz biz..
  • tabiki suclu ne sandin diyen sahis, insan artik herneysen... oturdugun yerden kalkip iki adim atabilecegini inaniyorsan ne ala... yoksa ahkam kesip durma öyle...
  • bir yolcu bir şirketten bilet alırken "beni gideceğim yere bir bütün olarak götür"diye bilet alır.beni öldür paramparça et diye değil.bu isteği beceremeyen tüm şirketler SUÇLUdur.
  • heyt be.. kullanilan ifadeye bakin.. SUCLU HAVAYOLARI SIRKET .. halen daha nerdeyiz.. hic mi . görmüyorsunuz.. ucak düsmüyor.. ACIL INIS Yapiyor.. Ey benim Güzel yurdumun insani-- burada niyet önemli.. biz daha copk YIKICIYIZ.. YAPICI olamiyoruz.. neden?? Hep olumsuz.. düsünüyoruz ..
  • bu tezgah daha önce de yapıldı.bu uçakta bulunan yolcular ve rahmetli olan yolcu yakınları lütfen dikkatli olun.şu andan itibaren çeşitli isimler ve namlarla size birtakım belgeler imzalatmak isteyenler olacaktır.lütfen ama lütfen "İMZALAYACAĞINIZ TÜM BELGELERE DİKKAT".çünkü insanların bu en acılı gününü fırsata çevirmek isteyen bir sürü alçak ortalıkta dolanıyor ve tek işleri suçlu havayolu şirketini en az kayıpla olaydan kurtarmak.tıpkı isparta olayında atlasjeti kurtardıkları gibi.
  • yani simdi.. olay nedir.. anlamadim.. siz tutturmussunuz.. Ihale hakkinda yaziyorsunuz-- bunu ben kendimde .. THY den ögrenirim.-.- yani .. siz THY den daha iyi mi bileceksiniz .. basinda zaten cikti.. buyur.. simdi ne olacak.. bildigini paylas..ama dogruden sapma-- iyi günler
  • Bu acayip tavrınızı kınıyorum. Ben burada bilgi veriyorum, bildiğim bir şeyi paylaşıyorum. Siz editör müsünüz? Size mi soracağım neyi yazıp neyi yazmayacağımı? Sayın editör, böyle seviyesiz yazışmaları yayınlamayın lütfen, benimki seviyesizse benimkini de yayınlamayın.
  • ne kadar basit konularla ilgili yaziyorsun .. yok kim Ihale almis.. yok Dogan gurubu imis.. yani INSAF!! PES .. !!! Ne istiyorsunuz.. tekrar hayata mi döndürsünler.. baska Ülkede olsa .. kimse sesini cikarmaz.. normal bir olay denir.. kapanir.. Ama biz türkler.. pireyi deve yapariz..ALLAH .. sabir versin ..
  • TAZMINAT- Hollanda ve tum uluslararasi uzman kurumlar THY Amsterdam ucak kaza raporunu aciklamadan once, hicbir magdur ve magdur yakini THY den tazminat alip altina tum haklrimdan vazgectim imzasida atmamalidir. Uluslararasi Hukuk ve adalet, insan haklari bunu gerektirir. insanhaklariveadaletadina
  • THY ben kendimi bildim bileli Ray sigorta dan sigortalıydı, sonra yönetim değişice onu da değiştirdiler. En son ihaleyi nasıl olduysa yine Ray almış ve bildiğim kadarıyla Ray Doğan gurubunun.

Türk Hava Yollar'nın Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının Amsterdam'da düşmesinin ardından verilecek olan tazminata ilişkin bir açıklama yaptı.

THY yaptığı açıklamada, uçağın 42 milyon dolarlık bir bedelle sigortalı olduğunu, ölen yolcuların yakınlarına gerekli tazminatın verileceğini ve ayrıca yaralanan yolcuların tüm tedavi giderlerinin karşılanacağı açıkladı.

THY'DEN TAZMİNAT AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Buyur.. sana seviye.. buyur sana medeniyet.. dikkat edinde karsidan karsiya gecerken .. birsey olmasin.. yoksa-- bundan tarfik bile suclu olabilir.. daha ne diyeyim.. bu olay ABD de ne kadar konusuldu.. 1 hafta-- ne oldu-- hic.. biz ise.. halen.. birbirimizi yiyoruz.. neden- SUCLU bulmak icin-- vaaah vaaah-- daha coook.. cag .. pardon IP atlariz biz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tabiki suclu ne sandin diyen sahis, insan artik herneysen... oturdugun yerden kalkip iki adim atabilecegini inaniyorsan ne ala... yoksa ahkam kesip durma öyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir yolcu bir şirketten bilet alırken "beni gideceğim yere bir bütün olarak götür"diye bilet alır.beni öldür paramparça et diye değil.bu isteği beceremeyen tüm şirketler SUÇLUdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
heyt be.. kullanilan ifadeye bakin.. SUCLU HAVAYOLARI SIRKET .. halen daha nerdeyiz.. hic mi . görmüyorsunuz.. ucak düsmüyor.. ACIL INIS Yapiyor.. Ey benim Güzel yurdumun insani-- burada niyet önemli.. biz daha copk YIKICIYIZ.. YAPICI olamiyoruz.. neden?? Hep olumsuz.. düsünüyoruz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu tezgah daha önce de yapıldı.bu uçakta bulunan yolcular ve rahmetli olan yolcu yakınları lütfen dikkatli olun.şu andan itibaren çeşitli isimler ve namlarla size birtakım belgeler imzalatmak isteyenler olacaktır.lütfen ama lütfen "İMZALAYACAĞINIZ TÜM BELGELERE DİKKAT".çünkü insanların bu en acılı gününü fırsata çevirmek isteyen bir sürü alçak ortalıkta dolanıyor ve tek işleri suçlu havayolu şirketini en az kayıpla olaydan kurtarmak.tıpkı isparta olayında atlasjeti kurtardıkları gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yani simdi.. olay nedir.. anlamadim.. siz tutturmussunuz.. Ihale hakkinda yaziyorsunuz-- bunu ben kendimde .. THY den ögrenirim.-.- yani .. siz THY den daha iyi mi bileceksiniz .. basinda zaten cikti.. buyur.. simdi ne olacak.. bildigini paylas..ama dogruden sapma-- iyi günler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu acayip tavrınızı kınıyorum. Ben burada bilgi veriyorum, bildiğim bir şeyi paylaşıyorum. Siz editör müsünüz? Size mi soracağım neyi yazıp neyi yazmayacağımı? Sayın editör, böyle seviyesiz yazışmaları yayınlamayın lütfen, benimki seviyesizse benimkini de yayınlamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne kadar basit konularla ilgili yaziyorsun .. yok kim Ihale almis.. yok Dogan gurubu imis.. yani INSAF!! PES .. !!! Ne istiyorsunuz.. tekrar hayata mi döndürsünler.. baska Ülkede olsa .. kimse sesini cikarmaz.. normal bir olay denir.. kapanir.. Ama biz türkler.. pireyi deve yapariz..ALLAH .. sabir versin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAZMINAT- Hollanda ve tum uluslararasi uzman kurumlar THY Amsterdam ucak kaza raporunu aciklamadan once, hicbir magdur ve magdur yakini THY den tazminat alip altina tum haklrimdan vazgectim imzasida atmamalidir. Uluslararasi Hukuk ve adalet, insan haklari bunu gerektirir. insanhaklariveadaletadina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ben kendimi bildim bileli Ray sigorta dan sigortalıydı, sonra yönetim değişice onu da değiştirdiler. En son ihaleyi nasıl olduysa yine Ray almış ve bildiğim kadarıyla Ray Doğan gurubunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000