23 Ocak 2015, Cuma 15:45:38

THY'DEN TARTIŞILACAK KARAR!

Türk Hava Yolları, Orta Afrika ülkelerinden Ruanda'nın bisiklet takımı 'Team Rwanda'ya sponsor oldu.
  • O zenciler bisikletemi biner diye sormussun.Faşist Irkçı sana adam sıfatı takılıyor da neden zenciler bisiklete binmesin !!!!
  • bu seferki hareketini beğenmedim TK. yahu Afrika'da ne bisikleti. Zenciler bisiklete mi biner! Quick Step, Astana, Garmin gibi Pro Tour kategorisinde Tour de France gibi yarışlara katılan takımlara sponsor olsa anlarım.
  • Sayın AirportHaber, Hürriyet gibi;iktidara çelme takmak için canla başla uğraşıp o eski kendine yediği günlere dönmeye çalışanların gazetesinin SAÇMA SAPAN bir haberini buraya bu başlıkla taşımanızı yadırgadım. Thy Papua Yeni Gine'ye eğer uçsa, orasının milli takımına sponsor olsa KİMSE birşey diyemez. Girdipi pazarda isim yapma, kendini tanıtma için bu tarz sponsorluklar her zaman yapılır. Ki Türkiye'de başarılı nice sporcuya sponsordur THY. Çok biliyor ve hayrına yapmayı istiyorsa A.Doğan sponsor olsun bakalım.. Çamur atmak kolay, bunlar hep bana hep bana alışmışlar.. Alamayınca böyle taşlıyorlar
  • Helal olsun thy.ötesi hikaye,
  • bırak bu tk yı artık gel pegasus a. Böyle bir teklif yapsanız Cin Ali atlar
  • Türkiye de neden sponsor olsun ki zaten elimiz mecbur kullanmaya tek el olmus devlet şirketi umrundami ki turkiye
  • Bilmedigin ise burnunu sokmiycaksin. Pazarlama ne demek bilin oyle yorum yapin. Helal olsun THY.
  • THY reklami tüm dünya icin yapiyor. Tabikide ismini tüm dünyaya duyurabilmesi icin, dünyanin en iyilerine sponsor olacak. Onun icin reklamlarda Messi var. Tüm dünya taniyor messiyi gelip sabriye reklam yapacak degil ya.
  • Bizim bisikletcileri kim izledi ki? O kadar turnuvar oldu. Kimse izlemedi. Tabi ki izlenen ve is yapan reklam yapacaklar. Para alamadi diye aglanmasin bizimkiler de
  • Reklam her ulkede en etkili spora, takima vs yapilir. THY nin Afrika atilimi baglaminda degerlendirilmeli. Hali hazirda Air France dan bile cok noktaya ucuyoruz. Africadaki sorumlu buyumemiz devam edecek.

FC Barcelona, Manchester United gibi dev kulüplerle yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla adını dünyaya duyuran Türk Hava Yolları (THY), çok ilginç bir karar aldı.

THY, Orta Afrika ülkelerinden Ruanda'nın bisiklet takımı 'Team Rwanda'ya sponsor oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; Anlaşmanın içeriği hakkında net bilgi verilmedi. Ancak, THY'nin takımın bütün uluslararası ulaşımını karşılayacağı ifade edildi.

Öte yandan THY'nin bu kararı Türkiye'deki bisiklet camiasında tepki gördü. Sebebi ise, Türkiye'de, Cumhurbaşkanlığı Turu dışında hiçbir bisiklet organizasyonuna destek vermeyen THY'nin, Team Rwanda'ya sponsorluk yapması.

Bisiklet ve triatlon sporcuları, THY'nin Team Rwanda'ya sponsor olmasını protesto etti. Triatlon Türkiye Facebook sayfasında THY'nin anlaşmayı duyuran ilanlarının üzerine İngilizce 'a shamed - utanmalısın' diye yazıldı.

(Hürriyet)



Ruanda, Orta Afrika'da yer alan 12 milyon nüfuslu küçük bir ülke.

THY'DEN TARTIŞILACAK KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

IYI OKU ~ 9 yıl önce
O zenciler bisikletemi biner diye sormussun.Faşist Irkçı sana adam sıfatı takılıyor da neden zenciler bisiklete binmesin !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bu seferki hareketini beğenmedim TK. yahu Afrika'da ne bisikleti. Zenciler bisiklete mi biner! Quick Step, Astana, Garmin gibi Pro Tour kategorisinde Tour de France gibi yarışlara katılan takımlara sponsor olsa anlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayın AirportHaber, Hürriyet gibi;iktidara çelme takmak için canla başla uğraşıp o eski kendine yediği günlere dönmeye çalışanların gazetesinin SAÇMA SAPAN bir haberini buraya bu başlıkla taşımanızı yadırgadım. Thy Papua Yeni Gine'ye eğer uçsa, orasının milli takımına sponsor olsa KİMSE birşey diyemez. Girdipi pazarda isim yapma, kendini tanıtma için bu tarz sponsorluklar her zaman yapılır. Ki Türkiye'de başarılı nice sporcuya sponsordur THY. Çok biliyor ve hayrına yapmayı istiyorsa A.Doğan sponsor olsun bakalım.. Çamur atmak kolay, bunlar hep bana hep bana alışmışlar.. Alamayınca böyle taşlıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal olsun thy.ötesi hikaye,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pega ~ 9 yıl önce
bırak bu tk yı artık gel pegasus a. Böyle bir teklif yapsanız Cin Ali atlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkiye de neden sponsor olsun ki zaten elimiz mecbur kullanmaya tek el olmus devlet şirketi umrundami ki turkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bisiklet ~ 9 yıl önce
Bilmedigin ise burnunu sokmiycaksin. Pazarlama ne demek bilin oyle yorum yapin. Helal olsun THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY reklami tüm dünya icin yapiyor. Tabikide ismini tüm dünyaya duyurabilmesi icin, dünyanin en iyilerine sponsor olacak. Onun icin reklamlarda Messi var. Tüm dünya taniyor messiyi gelip sabriye reklam yapacak degil ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim bisikletcileri kim izledi ki? O kadar turnuvar oldu. Kimse izlemedi. Tabi ki izlenen ve is yapan reklam yapacaklar. Para alamadi diye aglanmasin bizimkiler de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Reklam her ulkede en etkili spora, takima vs yapilir. THY nin Afrika atilimi baglaminda degerlendirilmeli. Hali hazirda Air France dan bile cok noktaya ucuyoruz. Africadaki sorumlu buyumemiz devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000