16 Temmuz 2022, Cumartesi 11:35:38

THY'den tarihi başarı

Türk Hava Yolları (THY), dün bin 543 sefer ve 260 bini aşan yolcu sayısıyla tarihinin en yoğun gününü yaşadı.
  • Eylül Ekim Kasım Aralık aylarıni traktör le cekiyoruz
  • Eylül ayını traktör le cekiyoruz
  • Sayın başkan ve ekibi birinciliğe sevinsin,sevinsin de şu kendi as personelinin dışında ki çalışanları da bir düşünsün onları da sevindirsin maddi olarak.bu değirmen sadece su ile dönmüyor!ve her birim tarafsız işini hakkıyla yapan görevlilerce denetlensin.istasyonlar,şefler,merkez,as personeller,destek hizmetleri..burda çalışanlar ne iş yapıyor!kimlere ne görevler veriliyor!bir baksınlar.acaba bu kadar emek ve bu emeğin karşılığıni bunlar mı tamamlıyor!cogu personel (onların deyimiyle alt personel,çaycı,temizlikçi,kargocu kısaca kendileri olarak gormedigi)susturuluyor.daha fazla açıklamaya lüzum yok çünkü hepsi de biliyor.hadi bakalım...
  • Maşallah
  • Yasasinturkiyem
  • Çaliş çaliş çaliş Pağa? Pağa yook..
  • 5 sene sonra pandemi gibi saçmalıklar çıkmadığı sürece Thy 3 bin seferleri çok rahat aşar
  • Ekonomik şartlar gercekten cok zorlaştı THY calışanları ile TGS calışanları arasındaki ücret farkı gercekten cok acıldı eskiden bu kadar degıldı
  • Ahmet bey swissporta satın alma teklifi verin. Çogu sorunlu havaalanında swissport var. Eminim çok uygun bi fiyata alabilirsiniz. Tgsnin dünyanın hiçbiryerinde yerde uçağı kalmaz. B9yle bi fırsatta kolay kolay gelmez. Bu satın almaları gecikmelerden kaynaklı zarar eden diğer havayollarıda destekleyecektir. Çünkü herkes zararda.
  • Gerçekten sözün bittigi yer ya midyeci ahmette garson bile 13 bin alirken thy turkiyenin en degerli ve en çok kazanan firmasi calisanlarina verdigi maaş utanç verici vardiya calisiyoruz asgari ucretten farki yok insanlarin Ahmet bolatta safi ruzgar yaziklar olsun Millet siraya girmis almanyaya gitmeye memuru harekati bile burda ver uc kurus makasi her gecen gun acin tammai mantik en az kazanana en az zam en çok kazanana daha da çok zam yaziklar olsun maaslar zamli diyip durdu ahmet bey zamdan kasit ikramiye ayi diyip gecistirdi boyle doneklik olunmaz yaziklar olsun ya hakkimi helal etmiyorum!

Türk Hava Yolları (THY), dün bin 543 sefer ve 260 bini aşan yolcu sayısıyla tarihinin en yoğun gününü yaşadı. 

Yolcu ve uçuş rakamlarında dün THY tarihinin en yoğun günü yaşandı. Toplam bin 543 sefer gerçekleşirken; yüzde 87 doluluk oranıyla 260 bin 632 yolcu taşındı. 

Öte yandan, havacılık güvenliği ve ürün derecelendirme kuruluşu 'AirlineRatings.com' tarafından 2022 yılı dünyanın en iyi havayolları listesinde THY ilk 10'a girdi. Her yıl dünyada en iyi havayollarını değerlendiren Avustralya merkezli derecelendirme kuruluşu, önceki gün 2022 yılının en iyi havayollarını listesini açıkladı. Şirketlerin tek tek incelenmesiyle hazırlanlanan dünyanın en iyi havayolları listesinde birinci sırada Katar Havayolları, ikinci sırada Yeni Zelanda'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Air New Zeland, üçüncü sırada ise Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Etihad Airways bulunurken, THY ise 9'uncu sırada yer aldı. Listede THY Avrupa'nın en iyi havayolu olarak belirlendi. Sıralamada kârlılığın yanı sıra filo yaşını, çevre ve güvenlik bilgilerini ve yolcu incelemelerini de değerlendiriliyor. Kovid-19'un etkilerinin sıralamayı yansıttığı ancak Avrupa'da son dönemde havacılıkta yaşanan rötar ve iptallerin etkilemediği belirtildi.

 

THY'den tarihi başarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Eylül ~ 2 yıl önce
Eylül Ekim Kasım Aralık aylarıni traktör le cekiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eylül Ekim Kasım Aralık ~ 2 yıl önce
Eylül ayını traktör le cekiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron83 ~ 2 yıl önce
Sayın başkan ve ekibi birinciliğe sevinsin,sevinsin de şu kendi as personelinin dışında ki çalışanları da bir düşünsün onları da sevindirsin maddi olarak.bu değirmen sadece su ile dönmüyor!ve her birim tarafsız işini hakkıyla yapan görevlilerce denetlensin.istasyonlar,şefler,merkez,as personeller,destek hizmetleri..burda çalışanlar ne iş yapıyor!kimlere ne görevler veriliyor!bir baksınlar.acaba bu kadar emek ve bu emeğin karşılığıni bunlar mı tamamlıyor!cogu personel (onların deyimiyle alt personel,çaycı,temizlikçi,kargocu kısaca kendileri olarak gormedigi)susturuluyor.daha fazla açıklamaya lüzum yok çünkü hepsi de biliyor.hadi bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATTAL ~ 2 yıl önce
Maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiyem ~ 2 yıl önce
Yasasinturkiyem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Money ~ 2 yıl önce
Çaliş çaliş çaliş Pağa? Pağa yook..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu daha başlangıç ~ 2 yıl önce
5 sene sonra pandemi gibi saçmalıklar çıkmadığı sürece Thy 3 bin seferleri çok rahat aşar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın başkan ~ 2 yıl önce
Ekonomik şartlar gercekten cok zorlaştı THY calışanları ile TGS calışanları arasındaki ücret farkı gercekten cok acıldı eskiden bu kadar degıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet bolat bey ~ 2 yıl önce
Ahmet bey swissporta satın alma teklifi verin. Çogu sorunlu havaalanında swissport var. Eminim çok uygun bi fiyata alabilirsiniz. Tgsnin dünyanın hiçbiryerinde yerde uçağı kalmaz. B9yle bi fırsatta kolay kolay gelmez. Bu satın almaları gecikmelerden kaynaklı zarar eden diğer havayollarıda destekleyecektir. Çünkü herkes zararda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Gerçekten sözün bittigi yer ya midyeci ahmette garson bile 13 bin alirken thy turkiyenin en degerli ve en çok kazanan firmasi calisanlarina verdigi maaş utanç verici vardiya calisiyoruz asgari ucretten farki yok insanlarin Ahmet bolatta safi ruzgar yaziklar olsun Millet siraya girmis almanyaya gitmeye memuru harekati bile burda ver uc kurus makasi her gecen gun acin tammai mantik en az kazanana en az zam en çok kazanana daha da çok zam yaziklar olsun maaslar zamli diyip durdu ahmet bey zamdan kasit ikramiye ayi diyip gecistirdi boyle doneklik olunmaz yaziklar olsun ya hakkimi helal etmiyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000