18 Nisan 2020, Cumartesi 22:56:07

THY'den tahliye uçuşlarıyla ilgili açıklama

Türk Hava Yolları (THY), yurt dışından gerçekleştirilecek olan tahliye uçuşlarına dair zorunlu bir açıklama yaptı.
  • Kanada’da halen yurda gelemeyen yaklasik 300 civarinda Türk Vatandasi var.Yapilan tahliye uçuslari Ögrencilerimizin Sinav zamanina denk geldi.Bu çocuklar bir tahliye Uçusu bekliyorlar.Yetkililer lütfen sesimizi duyun.Bu isten THY’nin zarari olmaz.Zaten parasi ile tasiyorsunuz.Birçok aileden dua alirsiniz.
  • gelmek istemeyen adam bile olası hastane masrafını düşünüp ödeyebilir sonuçta 1000 USD
  • Bu arada İstanbul kalkışlı uçuşlarda Almanya'ya yolcu götürüyoruz

Türk Hava Yolları (THY), yurt dışından gerçekleştirilecek olan tahliye uçuşlarına dair zorunlu bir açıklama yaptı. 

THY'den yapılan açıklamada paylaşımda olan bilet fiyatlarının 20 Mayıs tarihli olduğu ve bu tarihte planlanan bir sefer olmadığı vurgulandı.

İşte THY'nin açıklaması;

"Markamızın "yurtdışından gerçekleştirilecek tahliye uçuşlarının bilet fiyatları" hakkında bazı mecralarda yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır. 

23 Nisan 2020 tarihinde Washington DC ve New York'tan, 24 Nisan 2020 tarihinde ise Los Angeles'tan icra edilecek tahliye seferlerimizdeki bilet fiyatlarımız şehirlere göre sabit fiyat uygulanarak her şey dahil 799-899 USD aralığında belirlenmiştir. İlgili paylaşımlarda kullanılan ekran görüntüsü 20 Mayıs 2020 tarihine ait olup, bu tarihte ABD'den planlanmış bir tahliye seferimiz bulunmamaktadır.

Milli Bayrak Taşıyıcı Havayolu olmanın verdiği sorumluukla dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarımızı vatan toprpaklarına kavuşturuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tlaimatlarıyl, bu zorlu süreçte dünyanın dört bir yanından 25 bin vatandaşımızı ailelerine kavuşturdu 59 ülkedeki yaklaşık 25 bin vatandaşımızın da Ramazan aynını evlerinde aileleriyle birlikte geçirmelerini sağlamak için bakanlıklarımızla koordineli bir çalışma yürütüyoruz. 

Sürecin başından beri büyük bir gayretle çalışan Türk Hava Yolları, milletimize karşı görevini aynı kassasiyetle ifa etmeye devam edecektir."

THY'den tahliye uçuşlarıyla ilgili açıklama

Yorumlar

Kanada ~ 4 yıl önce
Kanada’da halen yurda gelemeyen yaklasik 300 civarinda Türk Vatandasi var.Yapilan tahliye uçuslari Ögrencilerimizin Sinav zamanina denk geldi.Bu çocuklar bir tahliye Uçusu bekliyorlar.Yetkililer lütfen sesimizi duyun.Bu isten THY’nin zarari olmaz.Zaten parasi ile tasiyorsunuz.Birçok aileden dua alirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spider Man ~ 4 yıl önce
gelmek istemeyen adam bile olası hastane masrafını düşünüp ödeyebilir sonuçta 1000 USD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevtap ~ 4 yıl önce
Merhabalar Ben fransada yasiyorum Ben turkiye ye donmek istiyorum lutven yardimci olun aylem orada onlarin bana ihtiyaci var fransadan ucak kalkmiyor nasil donucem ben basel havalimaNina yakinim bana yardimci olun tesekurler
THY Kabin ~ 4 yıl önce
Bu arada İstanbul kalkışlı uçuşlarda Almanya'ya yolcu götürüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000